Купона продължава,ЮЛЧЕ на годинка става!(тема 118)

• 13 531
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
Оле, и твойта не е никак лесна.
Айде бързо оправяне и да се наспиш спокойно, като знаеш какво е вече...

# 46
Честит Рожден Ден на малките рожденици днес!Честито на Габриела на мама femme-soleil! Да е много здрава и послушна и да ви носи много радости!

Оле, дано Симона бързо се оправя Praynig Утре сутрин рано отчет как е, че ви мисля Peace

Дони, какво става с тези квартири. Не може да намерите подходяща или това което гледате не ви допада Thinking Не мислих, че е толкова трудно Crazy

Майра, като винаги снимките са върха Heart Eyes

Това моето дете няма изхранване. Закусва с огромна купа попара, изяжда цялата храна от кухнята, като допълнително слагам хляб и сирене в почти всяко ядене. В промеждутъка тъпче плодове, бисквити, солети и като резултат е отслабнала с 100 гр от миналия месец Whistling Бяхме на консултация. Дадоха ни само бележки за изследванията, но нищо не спомена за очен и ортопед newsm78 И аз не се сетих да питам де Confused
Алекс върви съвсем стабилно и уверено, но само навън и само когато тя си реши. Като тръгне, прави по десетина крачки. В къщи не иска дори да прекрачи. Все си мислих, че децата се отпускат повече в къщи, но тя не ще Thinking

# 47
5-6 болести, май се обърквам. никога не съм виждала шарка, но Оле, бързо да се оправяте. Сами е по-добре. Но сега чакам да си дойде баткото. Играе по цял ден при баба си, два пъти му кървял носът, преди малко му се виело свят, пулсът бил 118, кръвното ниско. Четох, че е нормално, но се тервожа. Все оп нещо да има, че да не спим... Crossing Arms

В събота ще освещаваме жилището, лудницата и умората вече е огромна.
Всички да са здрави и доволни! Hug

# 48
По повод приказките тук, реших да посетя приказния парк Заимов  Mr. Green Преди малко се прибрахме от парка или може би трябва да напиша от поредната "схватка" в Заимов ... две баби и един дядо най-нагло разчистиха пейката където седяхме, избутаха количката и се настаниха ... ние седим на два метра и се пулим ... не питайте как удържах съпружеското тяло да не насочи тези "мили душици" към Тихия квартал  Crazy  Явно само ние попадаме на луди старци, на които сме длъжни да правим място, щото са стари ... на детето нищо му нямало да седи на слънце, а на тях щяло да им стане лошо  ooooh! Спирам по темата , защото съм бяснааааааа  Crazy В Заимов скоро няма да стъпя  Crossing Arms

Оле, дано скоро се оправи Симона  Hug

# 49
  • София
Леле, Шада  Shocked

# 50
Леле не леле, това е положението, от утре си оставям учтивостта и възпитанието в къщи и ще гледам лошо  #2gunfire

Моля ви дайте ми линк на магазина на Нишава, че ми трябва спешноооооооо  Praynig

# 51
  • София
Понеже си ядосана, си направих труда да мина 15 страници от предишната тема, за да намеря последните публикации на Кетито, защото си спомням, че тя беше публикувала снимка в магазина на Нишава. За щастие попаднах даже на самата снимка  Simple Smile
Заповядай:
http://babykidshops.com/index.php?option=com_datsogallery&It … catid=3&id=30

# 52
Нинчееееееееее, златна си  Hug Винаги ми помагаш  Heart Eyes Дано успея някога с нещо да ти се реванширам   bouquet

# 53
А ония пенсионери, дето се настаниха на пейката в Борисовата и най-тъпо гледаха като дебили как НБМ кърми Rolling Eyes
Както има хора и хора, така има и старци и старци. Те като са били серсеми като млади, такива са си останали Tired

# 54
  • София
Нинчееееееееее, златна си  Hug Винаги ми помагаш  Heart Eyes Дано успея някога с нещо да ти се реванширам   bouquet

Don't mention it  Hug

# 55
копирам
The full list of the original exanthems is:

* First disease = Measles or rubeola
    * Second disease = Scarlet fever
    * Third disease = Rubella or German measles
    * Fourth disease = Filatov or Dukes disease
    * Fifth disease = Erythema infectiosum (slapped cheek syndrome)
    * Sixth disease = Exanthem subitum or roseola infantum
http://www.patient.co.uk/showdoc/40000396/

*Първа болест-Морбили
    *Втора болест-Скарлатина
    *Трета болест-Рубеола-вид инфекциозно заболяване.
    *Четвърта болест-Скарлатиниформен тип рубела-Филатов-Дюк вариант.
    *Пета болест-Инфекциозен еритем
    *Шеста болест-Розеола инфантум-внезапен екзантем-Най-честата от детските екзантеми протичащи с температура (висока в повечето случаи) и дължаща се на Херпес-вирус тип 6. Именно тази форма дава т.нар. "херпангини". Често се изявява и като-температура без фокус,неспецифичен обрив, Ебщайн-Бар негативна инфекциозна мононуклеоза.

Тези шест болести са най-честите заболявания в детската възраст ( изключвайки редки други патологий) които дават съчетанието-температура-<->обрив и за тях мислим най-напред

от тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=90938.0

julie.k
честит имен ден   bouquet  bouquet  bouquet

# 56
Леле, Шада, нямаш късмет в тоя парк, явно.
Аз като тръгна все виждам празни пейки -но не вървя по централната алея. Освен това, за какво седене става въпрос? Аз трябва да съм при играчките, за да може Самуил да беснее и Боян да върви по стъпките му.
Оня ден като отидохме на площадката със Сакси - ми две думи не можахме да обелим. Боян ме дърпа на една страна, Яна ходи на друга. Свърши седенето по пейките вече... На мен Заимов ми е номер едно заради площадките за игра. Няма другаде такива интересни и безопасни. Поне от тези, които аз съм виждала.

# 57
Привет и от мен!
Честит празник на всички празнуващи!  bouquet
Имам много да наваксвам, така че се заравям да чета. Само да ви се оплача, че получих някаква кошмарна уртикария на алергична основа. Изглеждам ужасно, сърбежа е непоносим. Лекарката искаше да прави тестове, но като разбра, че кърмя, се отказа. Предписа ми едно антихистаминово лекарство - Телфаст 180, което не се препоръчвало при кърмене, та се чудя дали да го пия...

# 58
  • София
Дени, радвам се, че Сами е по-добре. Hug А как е баткото - от какво му е текла кръв от носа.

# 59
Честит Рожден Ден на Габи  Heart Eyes и на останалите рожденици днес! Да са живи и здрави, палави и щастливи!

Фем, честит празник и на теб  bouquet

Снимките на Майра са много хубави както винаги! Браво на Ноеми!

Оле, дано Симона утре да е добре вече, както и другите болнички  Hug

Ето малко снимки от нашия скромен рожден ден: http://knencheva.multiply.com/photos/album/18/Gabis_first_birthday#16

И още малко снимки: http://knencheva.multiply.com/photos/album/14/Gabi_11_months

Общи условия

Активация на акаунт