Купона продължава,ЮЛЧЕ на годинка става!(тема 118)

• 13 531
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Мнооого е сладка Габи  Heart Eyes

А какво е това :
http://knencheva.multiply.com/photos/album/14/Gabi_11_months#104

# 61
Рапунзел, много е неприятна уртикарията  Confused Имах на 2 пъти и се консултирах с Хедра. Антихистамини орално не са препоръчителни при кърмене. Можеш иначе да се мажеш. Най-важното е диета - без месо, млечни, шоколади и сладкиши. Ако имаш сърбеш можеш да минаваш местата с тампон напоен в ментолов спирт. Дано скоро се оправиш  Hug

Застреляхте ме с петата болест  Shocked Дано като се разбра какво е и бързо да отмине.

# 62
bdbaloni Честит рожден ден на Далиа,Никола ,Мартина,Раян,Борис,Владислав,Дара  bdbaloni

Честит имен ден на Емчо-бадемчо  Heart Eyes и всички празнуващи днес   bouquet

Купа,много сте хубави всички,а Габи е невероятно бонбонче  Heart Eyes

Урина взета,пия кафе и отивам да ми боцнат детето  Crazy

# 63
  • Варна
След като Павел два дни става в 7.30 днес пак ме изненада приятно в 6.30  Sick
Габи е страшно сладка  Heart Eyes

# 64
Рапунцел, това е ужасно. Моята алергия няколко пъти се е изразявала като уртикария, бях като пица в лицето и всичко ме болеше Confused
Всички л-ва се застраховат, като пишат, че не става за кърмачки. Сега пролетта пиех Ксизал, защото само той ми помага за сенната хрема с всичките й екстри, но вместо по 20 капки, пиех по 5, което си е детска доза и гледах да не кърмя след това няколко часа
Можеш да се мажеш с лавандулово масло(Стоименова го изписа на Пепи за пъпките от комари, той пък от тях прави някаква алергична реакция).

# 65
  • София
 nbirthdayЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА Heart Eyes, РАЯН, МАРТИНА, ДАЛИА, БОРИС, ВЛАДИСЛАВ И ДАРА !   newsm67 ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!   ura ДА ИМАТ ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО УСМИВКИ И ЗАБАВАНИ ИГРИ !  nbirthday

Аз вчера като легнах след 1 ч. и днес не мога да стана. Не че и не ставах няколко пъти, но много ми подхожда и на мен снимката на Весето отгоре.  Simple Smile

# 66
Момичета, дойде и моят ред да почерпя по случай рождения ден на Никола!

Да ми е жив и здрав! Честито и на Мартина, Раян, Дара, Далиа, Борис и Владислав!  nbirthday newsm67
Направих му снощи тортата, надухме балони и сложихме украсата с баща му. Тя е мое дело и много се гордея  Flutter Ще пусна снимки после.

# 67
Честито и на днешните рожденици и най-вече на Никола и Мартина  Heart Eyes !Да са здрави,усмихнати и безгрижни!Да носят радост на всички,които ги обичат!Весел празники!

Честит имен ден и на Емчо-бадемчо,а и на всички,които имат!Да са здрави и много щастливи!

# 68
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЕМЧО И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ИМЕННИЦИ ! ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО С МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ !   bouquet

# 69
Евридика, благодаря за почерпаката с така любимия ми....шоколад. Да ти е жив и здрав юнакът!  bouquet
Честит имен ден на всички с имената Марин и Марина, за Емовците - също! Моят съпруг хич не ги приема тези 4 празника на Емиловците. Не знае кой да си избере за черпене Laughing
Честит рожден ден на всички едногодишни юлски малчугани - Раян ня Милена и Мартина на Танита!!

Нинче, отдавна не ми е правил такива кръвоизливи от носа. Явно са слаби капиляри, предполагам и се надявам да е само от топло, умора и да няма нищо друго!

# 70
Честит рожден ден на Нико, Мартина, Раян и всички останали празнуващи!

Много ми хареса картинкат на Весито  Laughing И аз се чувствам така, след като снощи Ния спа на гърдатата ми в буквалния смисъл.

Нинче, бариста е човек, който украсява напитката кафе; лайф коуч е човек, който дава напътствия как да се справяш в определени периоди от живота ти.

# 71
  • София
Дени, дано да е това, което предполагаш. А и сега в тези жеги ...  Аз бях със слаби капиляри, като малка и след един обилен кръвоизлив, в Исул ми направиха обгаряне и оттогава нямам проблеми /чук-чук/.

Джоли, благодаря за разясненията. Втората професия и аз така буквално си я преведох и се чудех дали е това  Simple Smile

# 72
Честит рожден ден на Нико, Мартина, Раян и останалите малки рожденици! Да са живи и здрави, будни и щастливи деца!

Честит имен ден на всички именици и специално на Емчо!

Нинче, това е нещо като степер, само че дървен  Simple Smile В парка до блока, където живее сестра ми в Прага има 7-8 такива фитнес уреди на открито  Crazy

Мерси за комплиментите за мойто слънчице  Hug

# 73
Далиа на мама mona
Никола на мама Евридик@
Мартина на мама tanita66
Раян на мама Milena_vk82
Борис на мама danisio
Владислав на мама Maria.Kar
Дара на мама alavi

newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38  party041  ura  bigdance2 Tada  Party Time

Поздравявам всички други рожденници, които съм пропуснала да поздравя през изминалата седмица. И да благодаря за честитките за рождения ден на Дани. Днес и свекър ми е роден днес.

# 74
Купа, пропуснах да ти кажа , че Габи е много фотогенична, а и капели така й отиват Heart EyesМожеш да я направиш мини-манекен Wink

Общи условия

Активация на акаунт