Купона продължава,ЮЛЧЕ на годинка става!(тема 118)

• 13 531
  • 300
  •   1
Отговори
# 15
Дуциии мерси за линка, харесахме с майка няколко неща за Мати и конструктора за големия племенник, а мога ли да го поръчам от сайта или ти го купи директно от магазин и ако да кой? мерси  Blush Hug
Оле не съм много компетентна и аз но този обрив на мен специално ми прилича на претопляне, поне така изглежда на Мати когато се изпотява, а този където Майра е дала линк ми се струва малко по-различен, не знам..... newsm78

# 16
Честит рожден ден на Габи, Деница, Елизабет Никол и Михаела!
Да са здрави и весели деца!!!

newsm59  bigdance2 newsm59  bigdance2 newsm59  bigdance2

# 17
На мен пък точно от обрива на снимката на Майра ми прилича, а от претопляне толкова пъпки ми се струва невъзможно да станат.

Мая, има адрес на сайта, магазинът е на Позитано. Онлайн май не става. Нашето е подарък за РД, но е купувано от самия магазин.
Звънни им да ги питаш.

# 18
Оле
вземи принтни някоя статия на твоята лекарка за розеолата ... шеста болест да отрича...  Tired
Според мен всяко дете я е карало, друг е въпроса че някой родители дори и не разбират, леки са симптомите, на други пък докторите ги лекуват от ангина...
Обрива на розеолата прилича  като на екзема, лишеи/като петна/
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/37/Sestama … Sestamalattia.JPG
http://aapredbook.aappublications.org/week/063_03.jpg
От твоята снимка точно на такова ми прилича...
Може да има подути лимфни възли на тила и зачервено гърло.
Може да си направиш проверка, отиваш в Цибалаб например и казваш, че искаш проверка за антитела за рУбеола. Взимат му кръв на детенце и готово.

http://forum-zdrave.evropea.com/index.php?topic=11.0

# 19
Явно нищо не се е променило с времето - Аз си мисля, че е Розеола(снимки), а педито каза - "Няма такава болест"  Shocked

Честит Рожден Ден на Габи, Деница, Елизабет Никол и Михаела!   bouquet

# 20
Благодаря на всички включили се. Аз също си мислех, че е розеола, но като разгледах всички материали, които намерих, а и вие ми предоставихте, ми направи впечатление следното: Т беше само ден и пол., лицето също е обринато, както и ръцете, а и червеното го гърло го споменават като симптом само в БГ сайтовете. Въпреки това пак си се надявам, че е розеола де. Ще следим и днес и ще видим. Единствено ме притеснява, че не иска нищо да яде. Вече и вода и кърма отказва. Дано до утре се оправи поне с яденето.

Какво ли щях да правя без вас.... Hug

# 21
  • Варна
Оле, Hug Дано минава по-бързо, каквото и да е....
Разгледах чудни снимки от рожденни дни!
Честито на именничките!  bouquet
Честит рожден ден и на всички юлски сладури!!! newsm51   love001
Павел от претопляне понякога леко му се обрива гърба, но е съвсем различно..
Добре е той иначе, все иска да ходи, прави /по-погрешка  Laughing/ 3-4 крачки сам и пада,за това го държа за ръчичка или с колани .Много се промени последните дни.. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 15:38 от Vessi_to

# 22
  • София
Сега като гледах снимки на розеолата си мисля, че нашето беше от претопляне. Дано да е така.

А защо се налага изолиране на детето за 5 дни при розеолата, като тя не билА заразна  newsm78

ЮЦКА, ДЖУЛИ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ! НОСЕТЕ СИ ИМЕТО С МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ !   bouquet

Джоли, интересни професии. Ще споделиш ли и какво означават. Стана ми любопитно - особено за втората  Simple Smile

# 23
Оле, едно от бебетата с които излизаме се разболя миналата седмица от Розеола. Обривите излязоха на третия ден, същите като вашите бяха. Детето вдигаше Т 1-2 пъти дневно. Доколкото знам най-високата е била 38.4. Червено гърло нямаше, само разстройство. Също така доста беше намалила яденето. Според мен е нормално, организма се бори все пак.   Ако е това, което всички ние предполагаме,  до два дни няма да има и помен от пъпките Hug
За лекарката ти - нямам думи  ooooh! докато си мълчим ще има такива бездарници, ползващи учебниците си от мин. век  Peace

# 24
че миналия век беше преди едва 10 години  Laughing
Олето - с нищо не мога да помогна, само стискам палци по-бързо да мине  Hug

# 25
С тая розеола, дето я бистрим от сутринта ми дойде идея - ще изпитам педито като се видим Mr. Green

# 26
Момичета, помагайте, Илона си омаза цяла кутия крем по дрехите. накиснах с топла вода и прах , но не става, бялото си стои. Дайте съвет какво да ги правя!

# 27
  • София
С тая розеола, дето я бистрим от сутринта ми дойде идея - ще изпитам педито като се видим Mr. Green

И аз днес тъкмо това реших  Mr. Green
Като казах на мъжа ми и той ми каза, че няма така болест и я бъркам рубеолата, но той все пак не е медицинско лице и му е простено да греши Simple Smile Аз му пратих линк на скайпа да се ограмоти малко Simple Smile

# 28
  • София
Момичета, помагайте, Илона си омаза цяла кутия крем по дрехите. накиснах с топла вода и прах , но не става, бялото си стои. Дайте съвет какво да ги правя!

Джули да помага - тя има опит  Laughing

# 29
че миналия век беше преди едва 10 години  Laughing

Края на миналия век беше преди 9г ... +100 .... тамън когато са учили тея "вещи в занаята" педита  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт