Джули да помага - тя има опит
Уби ме
Аз само от кожата съм го чистила - става най-лесно с мокри кърпички. Дрехите не е омазвала сериозно и не са ми били проблем
Даже се случи и при двете й омазвания да е с бели дрешки.Честит рожден ден на всички, празнували вчера: Диана на Тони, Криси на Инето, Теа на Цветомила, Палома, чаровния Нено на Експа, Стоян, Стиван и Александър! Честит празник и на днешната младеж - Деница, Елизабет Никол, Михаела на mila_d и на Габи в далечна Норвегия! Да са умни, щастливи и весели деца, които всички да обичат!
С тази шеста болест леееекинко се изложиха. Ние вече я знаем, а лекарите кога?
Пожелавам бързо оздравяване на болничките
И здраве за всички други - оздравели и неразболели се! Дуци, жалко, че точно за рожденния си ден Анна не беше добре. Но вече ще минават проблемите - излизате от сатурновите дупки тримата с нея и Пепи

Партито на рождениците беше чудесно, снимките - също!
Днес Дари стана рано-рано, за награда реших да я разходя повече. Отидохме с автобуса до Заимов - минахме през него, гледах наляво, гледах надясно - не видях ни Шада, ни Експа, ни Тити, ни Дони, ни Джоли... Реших, че ще ми е невъобразимо скучно сама там да се въртя, по ул. Кракра и през Орлов мост отидох до Борисовата - и там нямаше познати лица. Сакси пак не я нацелих, изобщо нямах късмет днес за дружки. Прибрахме се пеш, минахме през педиатърката. Дари е 9 900 (гладна, по гащички и боди), цели 75 см
Доволна съм.Разпитах я дали следва да направя някакви профилактични изследвания при специалисти - за очен казах, че съм я завела, дали трябва при УНГ, ортопед, нещо друго. Каза, че само ако детето има оплаквания се праща при тях. Вашите педиатри насочват ли ви за профилактика някаква? Защото мисля поне на

Мерси за честитките за именния ден
Малко ще ви разочаровам, но не го празнувам, нито пък през декември (тогава пак има една светица Юлия). Честито обаче на Юцка, да е здрава и щастлива и да й носи късмет името!Мамо Иви, пак много хубаво заглавие си измислила!

Да са много щастливи и обичани мамчета!

по тая логика Бобо трябва да замине за най-близкия дебелариум
много съм доволна,Досега едно пюре от 130 гр не можеше да изяде
Сега пак давам най-често акула и сьомга, но вече втора седмица е на детска кухня и там от време на време оттам също слагат риба в менюто.

имената на твоите юнаци и гледам да не ти се мяркам пред очите