Св. Константин и Елена -All Inclusive

• 1 215
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, ще ходим на Св. Константин и Елена по оферта 'No name', вече направих резервацията, но не намирам много отзиви за там от това лято.Моля някой да сподели ако е ходил вече.

# 1
Има отзиви, но са в темата "Комплекс Гранд хотел Варна"

# 2
  • София
Здравейте, ние ходихме  там с детето и майка ми в хотел Делфин с ранните записвания и промоции юни месец.. Останах много доволна имаше един два минуса , но не толкова фатални. Мисля че ще ти хареса . С дете мисля че е много добър избор. Преди два дни се прибрахме от море , една седмица между Равда и Несебър - плажа беше хубав но само това - няма къде да се разхождаш, няма паркове, няма зелениня само плажа беше хубав , ноооо само това а на Константин и Елена за детето всичко беше много добре устроено и детски площадки имаше и детски клуб и храната хубава.  Peace

# 3
Утре тръгваме  за Св. Константин и Елена - много тих и спокоен курорт , а за деца наистина е страхотно  Peace

# 4
Благодаря ви за отговорите   bouquet, намерих и другата тема за Гранд Хотел Варна.Дано и ние изкараме добре.

# 5
не съм била на АИ в Св.Константин и Елена, но плажът на Гранда не е от най-добрите, по мое мнение. Иначе зеленината в комплекса е супер.

Общи условия

Активация на акаунт