Клуб "Парфюмен Ценител" 20 - Любими аромати Tom Ford

• 46 627
  • 325
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Не само във форума, присъства в което и гардеробче да погледна във Фрагрантика , а там сме жени от целия свят. 
Коко Мадмоазел, Адикт, Чистата отрова..... не са евтини също, но са масовки.  Grinning

# 121
Имиджова е. Laughing

# 122
  • Варна
E аз пък тогава ще си кажа другата мантра: масови или не, има жени, на които определени парфюми им седят скъпо и такива, на които им седят евтино, независимо от цената  Laughing
Нека е масова тогава.

# 123
Сигурно ще ме #2gunfire,но аз изобщо не харесвам Орхидеята.Имах две отливки и ги подарих.Но пък цветния воал много ми харесва Heart Eyes

# 124
Добро утро!
моят любимец вече е Пуазон  - класическия.

по въпроса за Кингдъм - при мен мирише на бръснарница.

# 125
Сигурно ще ме #2gunfire,но аз изобщо не харесвам Орхидеята.Имах две отливки и ги подарих.Но пък цветния воал много ми харесва Heart Eyes
няма да те #2gunfire #2gunfire Joy
и аз така, не харесвам, за мен е мъжки парфюм, но това не пречи да се харесва от много хора
въпрос на вкус, не може да сме еднакви Hug
Аз днес се ориентирам към Нилските градини, че голяма жега се очертава. Grinning

# 126
Алекса, аз точно това казвам, че този парфюм всъщност се харесва от малко хора и това е мит, че е най-харесвания.

# 127
Дойде ми Arpege - Lanvin

Дълго време държах лъскавата черна кутийка със златисти шарки преди да я отворя. А бутилчето 30 мл. е като играчка, малко, черно, овално, увенчано със златна капачка ...

Пръснах се ...

Започва страшно ретро, с онази специфична нотка на стар парфюм, която подлудява и дразни повечето хора. След около час обаче тази нотка вече се е изпарила, парфюма навлиза в по-спокойна фаза. Все така ретро, но по-умерено, розово, леко пудрено. Красиво стои, но чак след първия час започнах да го вдъхвам с пълни гърди, преди това просто не можех ...

Да видим дали ще се залюбим ...

# 128
  • Sofia
Arpege освен, че го усещам ретро ми се видя и много нетраен.

# 129
Аз в жегите съм доста обрана откъм аромати. Кели Калеш и Philosykos. Най-добре ми е с тях.

# 130
Arpege освен, че го усещам ретро ми се видя и много нетраен.

Като мине малко време се разкрива страхотно, не мога да отрека, че е много красив аромат.

Ама първия час и нещо просто е ... парфюм от друга епоха.

# 131
не му е подходящият сезон на Арпеж Simple Smile

днес и аз тествам нещо не много подходящо - Бютифул, но под него прозира вчерашният ми Кабошар

# 132
Днес съм с Бизантин - приятна креместо-цветна миризма- леко ориенталска, без грам тежест и задуха.

# 133
  • Варна
С Орхидеята е като с всеки друг парфюм. Ето вчера пробвах пак обичания от много хора Кабошар. Е не ми се получава с него и това е. В какви ли не атмосферни условия го пробвах и не. Само много влажна и стара кожа - това се проявява върху мен. Задушава ме. Не ми седи и ако се опитвам да го нося вместо ефект, рискувам да постигна точно обратното. На това отгоре с течение на времето се разви една адски неприятна животинска нотка.
Добре е, че сме с различни носове и с различна химия, иначе наистина най-коментираните парфюми биха се превърнали в масово конвертируеми.

# 134
От творенията на Том Форд познавам само Орхидеята, Цветния воал и Бялото пачули Peace. Определено са много забележителни аромати, но май на този етап не мога да ги нося  Joy. С голям мерак преди време поръчах Орхидеята, но веднага като я получих замина при мила съфорумка, която сега й се радва.
Но съм сигурна, че след време пак се се сдобия с това чудо в парфюмерийната индустрия Mr. Green. Според мен Черната орхидея няма да стане масовка, поради простата причина, че е специфичен аромат и не допада на всеки. Освен това не се предлага навсякъде (имам предвид в БГ). А колкото до това, че в повечето гардероби във Фрагрантика присъства, да, може и така да е , но все пак във Фрагрантика повечето ,които имат гардеробчета, са парфюмни ценителки.

Общи условия

Активация на акаунт