Клуб "Парфюмен Ценител" 20 - Любими аромати Tom Ford

• 46 627
  • 325
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Получих си Черния кашмир от ибей само за седмица от Щатите, мноооооого се кефя newsm68 newsm08 4470

# 136
Получих си Черния кашмир от ибей само за седмица от Щатите, мноооооого се кефя newsm68 newsm08 4470
Ех, Лунна напоследък много придобивки newsm08
Със здраве да си ги ползваш и нека да съпътстват само прекрасни моменти smile3525

# 137
Честито, с удоволствие да си го ползваш!

# 138
Честито Джул, със здраве да си ползваш парфюмчето и само хубави моменти  love001

# 139

Ето от кой ще го пробвам, значи  Crazy

Честито, Джул! Да си го ползваш с голяяяяяямо удоволствие!   bouquet

# 140
Честито Джулка, с радост да го пръскаш. Още да пристигат.......бързо и по много. Laughing

Аз също получих моят, така трепетно чакан Герлен. Guerlain Chant d'Aromes е най-подходящият за мен от старите Герлени. Изключително много ми харесва и пасва. Това не го вярвах, че ще се влюбя в такъв Герлен, но се убедих сега. Много съм доволна и благодаря на когото трябва за това че сбъдна една моя мечта и то по възможно най-добрия начин.    bouquet

# 141
  • Варна
Благодаря на всички ви! Нямам търпение да се офъщя утре newsm35

Абе тука що няма парфюмиращо се емотиконче Crazy

# 142

Ще ми повярваш ли, ако ти кажа, че и аз си го помислих днес?  Laughing

# 143
  • Варна

Ще ми повярваш ли, ако ти кажа, че и аз си го помислих днес?  Laughing

Сигурна съм, че не сме единствени:)) едно такова да се парфюмира хищно Mr. Green Joy

# 144
  • Варна
Гласувах за Орхидеята и Цветния воал. Бялото пачули съвсем не ме впечатли, но аз по принцип не си падам по пачули. Другите изброени аромати са ми непознати.
Обаче, Денси, си забравила да добавиш и Azuree Soleil, създаден от Т.Форд за Естее Лаудер малко преди да я напусне.

# 145

Обаче, Денси, си забравила да добавиш и Azuree Soleil, създаден от Т.Форд за Естее Лаудер малко преди да я напусне.
Не съм забравила,но този парфюм е под шапката на ЕЛ и ще присъства в анкетата там. Той не е на бранда на Том Форд.

# 146
 newsm76 Two Hearts Ей тия двете ми изглеждат най-офъщяни!

# 147
  • Варна

Не съм забравила,но този парфюм е под шапката на ЕЛ и ще присъства в анкетата там. Той не е на бранда на Том Форд.
О, тогава грешката е моя, че не съм разбрала правилно.

# 148
  • Варна
Имам питане: някой познава ли Sira Des Indes на Пату? От месец го чакам от фрагранса и вече взе да ми писва от нетърпение и яд на фрагранса.

# 149
  • Belgium
Привет, парфюмни дами, някой дали има отзиви за Bouquet на Vera Wang? Много му се чудя  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт