Клуб "Парфюмен Ценител" 20 - Любими аромати Tom Ford

• 46 627
  • 325
  •   1
Отговори
# 270
ЧРД на Мимс, здраве, щастие, късмет и любов да те съпровождат през целия живот  newsm59

# 271
Ох, Денси, мерси, злато. Тъкмо бях тръгнала да се обличам. Ще си го чакам търпеливо да дойде.
Между другото, за пръв ми се случва да чакам цял месец поръчка от фрагранса. Някой друг с подобна съдба?
  Не някой друг ,ами сме толкова много.........да не кажа почти всички Laughing Laughing Laughing  bouquet

# 272
Мимс, честит рожден ден!. Желая ти е един незабравим празник!

# 273
Мимси, честит рожден ден! Желая ти здраве и късмет, всичко да се нарежда леко и успешно и изненадите и емоциите да са само положителни! Бъди все така чаровна и усмихната! bdbaloni  party023

# 274
Честит рожден ден, Мимс! Желая ти да си много здрава, щастлива и обичана, и всеки един прекрасен момент в живота ти да е съпровождан от също толкова прекрасен аромат Mr. Green Hug  bouquet

# 275
  • Козлодуй
Честит рожден ден,Мимс!
Бъди здрава,много обичана и много щастлива!

# 276
Мимс, честит рожден ден!

Пожелавам ти много незабравими мигове и сбъднати най-съкровени желания!  bouquet  bouquet

Днес съм с два парфюма -Кабошар и Филосикос. Мислех, че съчетанието ще убие мен и околните, но учудващо добре се съчетаха.  Може би защото и двата са горчиви, макар и по-различен начин. Кожената смолистост на Кабошар и зелената, растителна нотка на Филосикос направиха нещо интересно според мен заедно. Досега никой не се е оплакал покрай мен. Ще видим.

# 277
Честит Рожден ден Мимс!
Бъди здрава и много обичана!

Във връзка с Орхидеята,моята плочка е златна,и пулверизатора е златист,медальона също Rolling Eyes
Кутията е на черти.

# 278
  • София
Мимс, честит рожден ден! Желая ти много сбъднати парфюмни мечти!

Днес тествам Ambre Extreme на L'Artisan. Много спокоен, чисто амбров аромат, с едва доловима ванилия, почти унисекс. Красив е, но...не е за мен  Mr. Green

# 279
  • Варна

Днес тествам Ambre Extreme на L'Artisan. Много спокоен, чисто амбров аромат, с едва доловима ванилия, почти унисекс. Красив е, но...не е за мен  Mr. Green
Признай си, как се сдоби с него? Зарадвай ме, моля те, като кажеш, че е интернет-сайт... /със стаена надежда в гласа/

# 280
Богиня, имат дори виал за пробване на съвсем прилична цена!  Laughing
http://www.luckyscent.com/shop/section/1/item/15247/brand/L%92Ar … mbre_Extreme.html

# 281
От www.theperfumeshoppe.com излизат по-евтино, защото там една мостра е $ 3 канадски и доставката е безплатна. Само дето трябва да се поръчват по пет наведнъж.
И пращат по повече от 0.7 мл, колкото пращат  Luckyscent.

# 282
  • Варна
Момичета, благодаря на всички за прекрасните пожелания  Hug Hug Hug
Пожелавам и на вас много здраве и много щастие!

Заповядайте една виртуална почерпка!

# 283
  • София
Aaa, Mims, и от мен имаш пожелания и честитки!  Mr. Green

Желая много здраве, щастие и любов на теб и на скъпите ти хора! Освен това ти пожелавам и:

за да можеш да ги превръщаш в:

и

# 284
  • Варна
Богиня, имат дори виал за пробване на съвсем прилична цена!  Laughing
http://www.luckyscent.com/shop/section/1/item/15247/brand/L%92Ar … mbre_Extreme.html
оооо, златна да си. Бързо ли става доставката до БГ?

Общи условия

Активация на акаунт