Клуб "Парфюмен Ценител" 20 - Любими аромати Tom Ford

• 46 627
  • 325
  •   1
Отговори
# 300
о, да - още първия ден след душа - много ми допадна - фино и елегантно е като 5-цата, но има една идея свежинка, която го прави малко по-фриволно (не като петицата за някоя строга лелка като мене:)))))))))). С моята суха телесна кожа обаче бързичко се дръпва....но ме кефи много - за по-влажно време ще да е екстра. Чудя се ако се намажа на мокро тяло или пък го сложа след много мазен крем за тяло newsm78

# 301
Мимс-Мимс честит рожден ден и от мен
http://yoocards.com/data/media/31/birthday56.jpg

# 302
Поръчах си Crazy

# 303
Честито! Grinning
Тежка артилерия е Мобусана, душила ли си го?

# 304
Мобусен е адски траен, но е много силен, в това време не знам дали ще е поносим изобщо..иначе аз го харесвам много Peace

# 305
Честито! Grinning
Мерси! Grinning Да, харесах го. Приключих с леките аромати. Просто не се получава.

Мобусен е адски траен, но е много силен, в това време не знам дали ще е поносим изобщо..иначе аз го харесвам много Peace
При положение че съм с Орхидеята(тестов период) и ми е добре при 34о... Joy значи не се безпокой за мен. Crazy
 Hug

# 306
  • София
о, да - още първия ден след душа - много ми допадна - фино и елегантно е като 5-цата, но има една идея свежинка, която го прави малко по-фриволно (не като петицата за някоя строга лелка като мене:)))))))))). С моята суха телесна кожа обаче бързичко се дръпва....но ме кефи много - за по-влажно време ще да е екстра. Чудя се ако се намажа на мокро тяло или пък го сложа след много мазен крем за тяло newsm78

Радвам се че си го харесваш!  Hug   bouquet На мокра кожа не знам дали ще покаже по-голяма трайност, ама може да пробваш с някой хидратант за много суха кожа и без аромат, и след него Шанелчето  Mr. Green , би трябвало да удължи аромата поне малко...

Бижу, честито!   bouquet

# 307
Мерси, скъпа! Hug Имаме МПС с теб. Wink

# 308
  • София
Мерси, скъпа! Hug Имаме МПС с теб. Wink

Винаги! При първа възможност!   bouquet  Hug

# 309

Бъди много щастлива Мимси!

пп. Бижу, още едно съкровище  Wink

а на това http://www.zensoaps.com/perfumebottles.htm попаднах днес и още зяпам колекцията. парфюмна мания, превърната донякъде в професия. Laughing  повечето са парфюмни шишенца, но по в края има и доста парфюми ... и то какви... даже Българска роза от онези дървените Shocked 

# 310
Честито! Grinning
Мерси! Grinning Да, харесах го. Приключих с леките аромати. Просто не се получава.

При положение че съм с Орхидеята(тестов период) и ми е добре при 34о... Joy значи не се безпокой за мен. Crazy
 Hug
Орхидеята доста хора носим при топло време, но Мобусан има мухливост, която мен ме задушава при температури над 15 градуса ,а  на някои хора прави мигренозни кризи дори. Много красив и тежък парфюм. Моя е прибран за зимата. Всеки носи ароматите по различно време, Важното е да носят настроение.  Hug Честит да ти е!  bouquet

# 311
  • Boston, MA
Мимси, честито, бъди здрава и винаги уханна!   bouquet

Абе това нагоре не е ли на Монда шкафа? Да си призная, че много обичам парфюмите, ама такова изобилие би ми докарало ароматна шизофрения... не е за мен чак толкова много...  Cry

По повод темата най-после си взех Цветен Воал Черна Орхидея, ура. В обедната почивка ще опитам да ида до магазина да подуша и лимитките на Том Форд.

# 312
Мерси, densi ! Ще пробвам и ще видим Wink Peace Вчера имах едно орхидеено главоболие, честно! Crazy Та ми е ясно какво ще ми се случи докато пробвам Мобусана, защото нали не допускате, че жегата ще ме спре да се олея за проба!? Joy

# 313
Честит празник, Мимс!
Желая ти нещата в живота ти да се случиват по най-добрия възможен начин!
  Heart Eyes

# 314
Та ми е ясно какво ще ми се случи докато пробвам Мобусана, защото нали не допускате, че жегата ще ме спре да се олея за проба!? Joy

бих се изумила ужасТно, ако не се олееш, а не ако го направиш  Mr. Green

пп честита придобивка, днес и аз имам радост у дома Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт