Юли 2009 - Тема 68

• 13 901
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
еее най-после Дарка да се успокои  Mr. Green Hug ЧЕСТИТО ! голяма мома бре
честито и на Гичка  bouquet
май напоследък доста едрички бебета се излюпват  Thinking

# 136
  • София
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА И НА ДНЕШНИТЕ МАМИ
Мале, вече не мога да насмогвам да ги изброявам по именно. Mr. Green
Най-вече честита голяма принцеса на Дарка. Най-накрая и тя да се успокои Hug
Мама Диди аз още си нямам ваничка+ поставка, чадърче за количката, нощна лампа - ето такава например http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/5521
отцедник за шишета, активна гимнастика..

# 137
Привет на всички!
Влизам на бързо да поздравя днешните мамчета. Няма да ви изброявам поименно, че със сигурност ще изпусна някой, а не ми се ще това да става.
Желая на дечицата ви много здраве и късмет, а на вас бързо възстановяване!  bouquet

При нас днес е пълна лудница. Мони от 6ч. сутринта в ръцете ми, едва преди половин час заспа, ако може да се нарече сън. Проплаква, мръщи се на сън... Каката е на самоотглеждане и вече ми е много съвестно и мъчно за нея. От три дни ме моли за супа топчета, а аз едва сега с последни сили я приготвям. Много ми се ще да ви изчета и дано това да стане по-късничко.

Hug за всички

# 138
Честито на Дарка!

Чакаме и Драга, стискам й палци!

# 139
Здравейте,
благодаря на всички за пожеланията. Днес ни изписаха Simple Smile Малката Албенка е много сладичка, http://www.snimka.bg/album.php?album_id=390550&pid=13609109 (не знам как да я надпиша)
Честито на новите мами Simple Smile скоро ще наваксам с темичките Simple Smile

# 140
  • Варна
а така....мистерия! получих смс ... от неизвестна мама ...

"Родих в 15:25 бебе Калоян 3150гр/51см! Добре сме Simple Smile"

предполагам че е gigamiga понеже не се сещам за друг да съм давала телефон newsm78 все пак питах , чакам отговор  Mr. Green

# 141
  • София
Аз съм, боря се с един подпис, но засега губя битката Simple Smile
Честито на всички новородени бебчета и на родителите им, вече станахме доста народ, още малко и ще се местим в друг форум.

Всички около мен сякаш са решили да ми правят напук - понеже се амбицирах да кърмя Мишока, а той пък за съжаление нещо не наддава достатъчно, майка ми веднага взе да дудне да не оставям детето да гладува (аз понеже съм такава садистка, че нарочно съм го носила 9 месеца и съм го родила само за мога сега да си го държа гладен  Mr. Green). Мъжа ми и той поде тая песен - откак го дохранваме колко спокоен бил и колко дълго спял - което го правеше и докато беше само на кърма. Яд ме е че с дохранването сигурно ще се отбие или ще го мързи да суче достатъчно, обаче не трябва да си правя експерименти - щом не наддава, си има причина.

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 19:09 от Cuckoo

# 142
  • София
Честито на неизвестната мама!
Куко това ти ли си?  Laughing
Оф аз отивам на вилата,дребчо като не му се излиза...  Whistling   Да не се чудите къде съм.Имам тела на Аманита,ако случайно бебо излезе,ще и съобщя на нея. Айде,приятна вечер на коремите и лека вечер на настоящите вече мамчета.  wavey

# 143
Здравейте, мами и бебчовци!

За втори път съм юлска мама и се радвам, че ще преживеем заедно бебешките вълнения.

Поздрави на всички!

Гичка

# 144
  • София
Мариана,Гичка,добре дошли Hug

Jillian
,беше кисела докторката,защото й се беше развалил единия апарат и висяхме като луди.Тя си е малко шашава,де.Вместо да се радва,че в лудницата са ти напрвили записа другаде...Преди мен пусна 2 жени без час и аз така се напуших,че само като ми видя физиономията 2рата я изгони бързо-бързо.
Lennyh,дано да го оправят скапания апарат,че аз съм във вторник за последно на запис и ако трябва да вися пак толкова #2gunfire
Cuckoo,здрасти

О-о-о,още едно бебе,днес май пак добре се представихме   Heart EyesЧакаме Virginity да каже чие е ,че да честитим поименно.Дано има скоро добри вести и от Julsko bebe Praynig

# 145
  • Варна
Да gigamiga е мамата Mr. Green Да и е честит малкия адаш Hug  bouquet

# 146
Здравейте на всички .
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ РОДИЛИ ОТ 11.07. ДО ДНЕС.

Ние с малката Александра сме си вкъщи от вторник , но все не ми остава време да влезна при вас.
От утре смятам да съм малко по свободна и почвам да чета с голям интерес.
Успех на останалите мами 2 в 1 пожелавам ви да имате като моето раждане , бързо и безпроблемно. newsm10

# 147
Честито на новите мами и техните бебчета! Живи и здрави и много щастливи!
На мамите бързо възстановяване, а на бебоците много късмет!

# 148
  • София
Честито,gigamiga!Да е жив и здрав Калоян!

А бе ,това бременността е голяма лудост.От една седмица открих бонбонки с ром и ги хрупам като полудяла Embarassed А ,когато не съм бременна не пия грам алкохол и то на заради нещо друго,ами защото не ми е вкусно Shocked
Днес и мойте мушмороци са се закротили,ама на тая жега и в това тясно пространство ...Пък може да съм ги напила с тези бонбонки  Rolling Eyes Joy

# 149
Честито и на ГигаМига!!!
Да и е жив и здрав малкия мъж!!!
     bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошли на Мариана и Гичка   bouquet

Нещо бременните останахме колкото за Онче - Бонче май  hahaha - сещам се за ЕлиГ, Сандра, Миласара, Beru6ka,  Jilian, Мушмул,  bon_toni,  Galelei, Hrispa,  chocho_san, eho_82, keit,  икка, кукумявчето и май не останаха ..... newsm78 newsm78 newsm78 и бъффи чака, ама не пише Simple Smile
Абе скоро ще останем за едно каре карти направо Mr. Green

От една седмица открих бонбонки с ром и ги хрупам като полудяла Embarassed А ,когато не съм бременна не пия грам алкохол и то на заради нещо друго,ами защото не ми е вкусно Shocked
Днес и мойте мушмороци са се закротили,ама на тая жега и в това тясно пространство ...Пък може да съм ги напила с тези бонбонки:roll: Joy

ти с тез бонбони направо си ги успала, къде да мърдат милите  hahaha hahaha Joy
Ама да се оплача и мен снощи като ме стегна шапката и изпих едно кампари-ориндж. Е кампарито беше една капка де, ама ....
Иначе и аз пия по една - две бири и толкоз, пък сега кампари разбираш ли в тез жеги  Crazy Flutter ама беше и с много лед  Rolling Eyes Embarassed Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт