Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е нормалният размер на главата на бебето на 10,6 месеца?
Какви са някои препоръки за събуждане на спящи бебета по време на кърмене?
Кои са някои препоръки за избор на памперси?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е нормалният размер на главата на бебето на 10,6 месеца?
Нормалният размер на главата на бебето при 10,6 месеца е около 10,6 мм. Този размер попада в рамките на очакваните граници за развитието му и не трябва да предизвиква безпокойство. Въпреки това е важно да се отбележи, че този форум не предоставя медицински съвети. Препоръчително е да се консултирате с лекар за по-конкретна информация.
-
Какви са някои препоръки за събуждане на спящи бебета по време на кърмене?
-
Кои са някои препоръки за избор на памперси?
-
Какво представляват иглите на зърната при кърмачките и как могат да бъдат облекчени?
-
Кога се появява колострата?

. Това в Токуда, както и на Джиджито
. Уж внимавам позата й за кърмене да е според всички правила, но явно някъде нещо бъркам...
/Ох, а на мен как също мисе ходи на такива процедури, а половинката почва работа другата седмица, та май ще опра до някоя баба най-накрая...

поне така си мисля, че няма да се задави , а и с рефлукса няма да върне веднага...
Гале, мен не ме е страх от нищо
). Та тя седи на вратата, мъжът ми с молещ поглед да и го дам, че му се спи и аз се прежалих, ама после каквъв рев му дръпнах и му казах на татото - как си представят детето ми да се дере в съседната стая, а аз спокойно да си поспивам, няма да стане и втори път няма да има...
Искрено се надявам като си тръгне свеките, да мога да влизам по-честичко...
А на теб са ти казали макс. по три пъти на ден така ли.Така по се ядва.Но ако все пак за да има файда ако трябва да се дават постоянно майната им на парите- ще ги купуваме. Казвала съм го и преди но и сега да кажа на теб.То всяко бебе си е различно де но с Петя пазих строга диета уж за коликите.Горкото ми мъние денонощно се дереше плътно два месеца.Нищо не помогна.И коликите й почнаха от 7ден.Сега с Катя не мисля да пазя диета и ето вече 16 ден чак снощи и то за кратко се появиха колики.