Жега навън е голяма,но смело наддава ОКТОМВРИйска мама!

• 10 296
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
 Simple Smile Добро утро  Simple Smile
добре че разхлади малко, та да се наспя, че на климатик все се събуждам с главоболие.
Отивам да поработя малко. Пожелавам ви приятна и ползотворна седмица, изпълнена с приятни емоции и усмивки  Party

# 196
  • Пловдив
Добро утро!

Vanya_P, щом ще идваш довечера, значи ще се видим. Моля те само да ми кажеш, че си ти, че аз имена не помня. Визуално - да, ама с имената съм много зле. Ще се радвам да се запознаем.

# 197
Добро утро!Пожелавам Ви една много успешна и ползотворна седмица!
Ето Ви една снимчица от сватбата
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=336450&pid=13656450

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 10:59 от -silvana-

# 198
  • Deutschland
Добро утро и от мен.Аз не съм влизала от няколко дена .Днес ще се помъча да прочета 2-те теми които съм пропуснала.
Силвана  много си хубава. Hug
Хайде чао за сега ,аз отивам да се трудя. Crazy

# 199
Привет на всички!
Силвана- много добре изглеждаш- завидна форма!  Simple Smile

Малко разхлаждане за всички, на които им е топло!

# 200
Добро утро и от мен! Hug
Днес ми е последен ден от отпуската и ще се отдам на шопинг.  Mr. Green
Силве, много си хубава и толкова елегантна и нежна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На всички работещи да ви спори  Hug

# 201
Добро утро и от мен Hug и аз доста се обърках newsm78 но в крайна сметка ще взема някакво решение благодаря на всички вас които споделяте вашият опит..... който иска да се възползва  (аз лично със сигорност Peace)                   Една усмихната седмица на всички   bouquet

# 202
  • София
Добро утро
Честит рожден ден на Буба катинка. Желая ти много здраве, щастие и любов и наесен с най-хубавия подарък.

силвана,много си хубава
Деси,дано ти се оправят крачетата, че сигурно е доста неприятно  Hug
Аз пък да ви се оплача, че миналата нощ получих голям задух, в смисъл едва си поемах въздух, а нали разхлади та не беше от жегата, ставах разхождах се и след около 2 часа ми се оправи. Но се притесних доста де, така досега не ми е ставало едва да си поемам въздух с отворена уста. На някоя от вас случвало ли се е подобно нещо?
Приятен ден от мен. аз изчезвам с щерката навън

# 203
  • Бургас
привет! Добре че се разхлади (13 градуса надолу си е проооосто кеф:-) Вчера дазе тук достигнахме рекордните 36 градуса!!! #Crazy

аз отивам да си купувам спалня Party, че до края на месеца трябва да сме се изнесли от тука и да сме влезли в новата къща Hug

ЧРД, На буба–катинка! newsm59 с пожелание за много здраве, щастие и късмет!

Лично аз също много се обърках! Но наистина е полезно, когато четеш толкова и разнообразни мения. за себе си - вече съм си решила какво да купя, а в крайна сметка, живот и здраве, "полевата" подготовка си е най-показателна. Разни бебчета - разни нужди Heart Eyes

Силве, страхотно изглеждаш Hug

# 204
  • Пловдив
Здравейте,момичета!

Ние изкарахме уикенда на една вила близо до Батак и си спестихме малко от пловдивските жеги.До края на седмицата го дават 37-38 градуса,което означава дефакто 45 в града Shocked.Ужасно е.
Като сваля няколко снимчици от фотоапарата,понеже снимахме с този на нашите,ще ви се покажем и ние.По този повод искам да ви похваля какви сте ми хубавици всичките Heart Eyes-варненки,Коконке,Силванка.И какви финни коремчета-пу-пу.Моят е поне 2 пъти по-голям Blush

Много интересни дискусии сте подхванали newsm47.То вече е минало времето да се включвам,но само искам да посъветвам майчетата за първи път да не бъдат толкова неуверени и да вярват в себе си и инстинките си.Наистина от всякъде бълват информация,всеки те съветва различни неща,често пъти трябва сам да откриваш ''топлата вода'',но някъде в тази каша чуйте вашия собствен глас и действайте спрямо него.И може би най-важното е да следите вашето си дете,то най-добре знае какво иска и ако успеете да разчетете неговите сигнали,то всичко ще бъде наред.Просто първоначално е необходимо малко време,но постепенно нещата си идват на мястото.Не губете вяра и не се отчайвайте.

Гинче,много оригинална картинка,но предпочитам тази на Ипанемчето smile3532

Буба_катинка

Бъди жива и здрава и нека всички твои мечти се сбъднат и най-вече да гушкаш прекрасен подарък през октомври.

Чао за сега.

# 205
Честит рожден ден на буба-катинка!Пожелавам ти много любов и разбирателство!

Блогодаря на всички за комплиментите...
всички изглеждаме еднакво добре
това ми е от днес Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=336450&pid=13659429

# 206
  • Пловдив
Миркам, тя картинката е за тези, дето все още ходим на работа (да ме питаш с какъв акъл, ама а де - пуста лоялност  smile3506). В четвъртък по обяд ще пием ли кафенце с теб?  newsm51
А за жегите, аз 2 дена не мръднах от климатика в къщи. Моя мъж отиде на село, за да купува материал за дюшеме и аз просто си помързелувах в къщи, даже и на терасата не си подадох носа (ама то при 24 градуса в къщи, как да излезеш на жегата вън?)

# 207
Здравейте и от мен!
Честит рожден ден на Буба КАтина!
Доста сте изписали по разни интересни теми,връщам се да ви чета!
Хубава седмица на всички Hug

# 208
Честит рожден ден на Буба–катинка  bouquet Hug
Силве, много красива бременна си Hug
Желая ви усмихната седмица!!

# 209
  • Пловдив
Честит рожден ден на Буба-Катинка и от мен!

И момичета, днес е Илинден - да са честити имената на всички празнуващи  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт