Лято, слънчице, море - играе и се забавлява Юнското дете ;)

• 15 830
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мацки,отдавна не съм писала и не съм ви из4ела дори,някак си нямам време.

Страхотни сним4ици,де4ицата са много сладки ей...

Гледам пишете кой кво дава на детето да яде та да кажа и аз-избягвам да давам вредни храни но малката е опитвала някои неща и изненадващо за вси4ки сама се отказва от тях.Предпо4ита да си хапне плодове или зелен4уци вместо бисквити.Например като отиваме някъде навън нося в една кутийка кашкавал ако поиска нещо.Една приятелка дойде на гости и донесе на Алекса шоколадово яйце,не ми вярваше 4е малката няма да го яде но се убеди сама,просто поне засега нашта принцеса не иска нищо сладко,сладолед оба4е да-облизва се и иска още.Млека не иска никакви,преди ядеше но сега не,нашия др. препора4ва Активия,но не ни даде да ядем сирене,било много солено-аз го обезсолявам и давам.Сега оба4е малката само су4е,неможе горката друго да яде щот я болят венците дето и никнат зъби а такъв апетит да има милата...

Тук при нас е хладно,не ви завиждам жегите в БГ.

Айде целувки от нас на вси4ки вас-малки и големи baby_neutral

# 166
  ooooh! Ние   сме  с  вирус ,изписаха  ни  някакви  прахчета ,предполагам   подобни  на  тези  в  Бг  и  ми  казаха  да  и  ги  дам  като   се   влоши-  е  мисля  да  започна  веднага  ,неискам  да  стигаме  до  системи  за   оводняване ....

# 167
  • Стара Загора
Хелоу! Ето, че и Коки може да се похвали с пьрвия си плаж:

Привечер направихме и втори, в компанията на Марти на Веси. Имаше и целувки, имаше и малко бой и викове, нооооо няма фотоооооо, забравих, ИзВиНете.  Embarassed
Сега се надявам да се осьществи Варненската срещичка и този пьт обещавам фото.
Ами, май това е. Бьрзо оздравяване на болничките.  Hug

# 168
Здраствуйте плажаджиите ...   Nature Sun With Face

Днес се видях с Радост - нейната Вени пак болничка, сега виждам, че и Зара и тя... ей, юнчета-маймунчета бързо да се оправяте ....  Hug
SAMI&kokiMAMI страхотни снимки ... Коки е голям сладур - една  Hug за него... Хареса ли му водата?
Мая, Вери благодаря ви момичета за идеите - и ние така ще процедираме сигурно с банята ...  Mr. Green Само Муката да не се възмути както казваш ти Вери ...  Mr. Green

Момичета искам да питам тези от вас на които мъниците си смучат пръста, пробвате ли някакви методи за отказване - горчив лак, ръкавички или нещо друго ...  newsm78 Аз смятам да пробвам с този горчивия лак да видим дали ще има резултат ...  Thinking като се сетя, че сестра ми си смучи пръста до 6г. възраст  ooooh!

Хайде чао от нас ...  Hug искам още морски снимки толкова са хубави ...  Heart Eyes

# 169
Мая, и ние днес пак посетихме педи. Изписаха ни Линекс и Суметролим /сироп, който бил като Бисептол, но може да се дава на деца/ Сега ще чакаме до сряда-четвъртък напълно да се нормализират изпражненията.
Много ефикасно действа и изсушена кора от нар. Някой да знае дали има да се продава по билковите аптеки?

# 170
  • София

Момичета искам да питам тези от вас на които мъниците си смучат пръста, пробвате ли някакви методи за отказване - горчив лак, ръкавички или нещо друго ...  newsm78 Аз смятам да пробвам с този горчивия лак да видим дали ще има резултат ...  Thinking като се сетя, че сестра ми си смучи пръста до 6г. възраст  ooooh!

Аз пробвах с лака, но единствения резултат беше, че Марти се оповръща едно хубаво. Но изобщо не се усети от къде е тази горчилка. Зъболекарката ми каза, че ставало само с ръкавички, като минат жегите мисля да пробвам така.

Гали най-вероятно има, само че не знам къде във Варна има голяма билква аптека. Дано Диди бързо да се оправи.

Много ме е яд, че няма да съм в София за срещата. Хайде една Варненска среща да си спретнем, че нещо Варненки се излагат Simple Smile

# 171
  • Стара Загора
Веси, много му хареса водата, все натам го теглеше. Само му топнахме краката обаче, че си беше хладничко. Иначе сме му приготвили и пояс, да видим кога ще вкараме в употреба.

Гали, то и Бисептола може на деца, ние с това сме отгледани, но четох много лоши неща за него. Макар и не точно АБ, е пак от този род.  Peace Aз обаче нещо не разбрах, Диди да не е с Т?  newsm78 Мислех, че е само с разтройство... Както и да е, много целувки за принцеската и бьрзо оздравяване. 

# 172
Момичета здравейте , рядко пиша , но намирам минутки да ви чета . Много са сладки всички мъници по снимките с мокри дупета , нека грабят с пълни шепи от хубавото време , че ей сега ще се изхлузи лятото и ще им навлечем дебелите дрехи . Похвала - Ками направи първи самостоятелни 5-6 крачки , и като и хареса - няма спирка - сега я приспах , превъзбуди се милото  newsm44
Майчета , разстроено коремче лекуваме много успешно с чай от джоджен ; солетка , сухар , варен морков или картоф и банан , опитайте чайчето - помага .
Дано да съм била от полза , ще приспивам и баткото , лека и прохладна вечер   love001

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 00:18 от penda11n

# 173
За варненска среща с две ръце , че и аз ще пропусна софииската

# 174
Майчета , разстроено коремче лекуваме много успешно с чай от джоджен , солетка , сухар , варен морков или картоф и банан , опитайте чайчето - помага .

А как точно се приготвя това чайче и какъв е вкусът му? За този от нар, разбрах че е много горчив Sick. А като прочетох повече за Суметролим и се отказах да го давам Blush

И много се радвам, че ще можем и на живо да се видим Wink

# 175
 lovekiss Зравейтеее!
Много хубави снимки разгледах  Hug а на Зара специални  Heart Eyes цАлувки-голям смях с това нейно бебе-коте  Joy
Всички болнички да се оправят бързо.
Варненска среща в Сряда,29.07., 17ч пред Делфинариума.Уговорката е да отидем в сладкарницата на делфинариума.

Моя левент е с нова прическа #Silly

Гали, първата снимка на Диди със сипещия се пясък е страОтна! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 23:31 от Роси*

# 176
Галче , една чаена лъжичка сух джоджен в една чаша вода / чаена / и кипваш , оставяш да се охлади, прецеждаш  и даваш на детенце . Не съм подслаждала с нищо , вкусът е приятен , леко напомня на мента . За Т сваляме с компрес на прасците с равно количество вода и оцет - сменяш докато спадне , Хексалгин само в краен случай при над 39 , иначе за зъбните болежки нурофена по ни помага от панадола . Бързо оздравяване на болничките  Hug
За срещата - пред кафето или пред входа за представления - не че няма да се намерим де  Laughing
За нара - горчив е - свекърва ми си лекува венците с него и като пие запарен чай от нар прави най-вкиснатите физиономии които някога съм виждала Simple Smile))

# 177
Който стигне пръв бяга да пази маси в сладкарницата  Joy

# 178
Роси*  newsm10
Последно да ви покажа как се люлее на люлка Камка и си лягам , че ми се залепиха очите , пак лека майчета

# 179
Пенда, много ти благодаря  bouquet

Роси, и на мен тя ми е любима Wink

Лека нощ и от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт