Не ми се сърдете, че не пиша.... такава съм
Чета ви редовно и знам какво се случва с наборчетата

Няма да обещавам нищо, само се включвам, за да ви кажа, че не съм ви забравила.
Поздрави на всички.
; гледам сте на следващия етап -качена вече на пейката;)Честито колелце -ние го имаме същото от кака, но в жълто;), но без сенник:(
:
) Лек ден!
ох, днес направо беше ужас ... да е жив и здрав който е измислил климатика ей ...
ама поне да може да спи, че снощи от жегите ли, от зъбче ли докато заспи стана 22:30 ... 
Роси* Лъчко и той голям сладур е, все си мисля, че името си му е точно за него - толкова е лъчезарен и усмихнат ...
Честито и на Дея за ходещите крачета
ние все още се държим за ръчичка и така ... 
пък и риби, котка и канарчета ... само куче нямаме
Мимче на каква порода сте се спряли? /аз обожавам лабрадорите/
, а най-новото в менюто й е солети с пясък, както и вода с пясък. Пийна си и малко морска вода, ама няма как нали ще я прави плувкиня татко й
. От водата нея е страх, когато е с мама и тати, даже се опитва да цапа с ръчичка, което според Дидо са първи опити за плуване
.
, да не ни забравите 
,а днес бяхме на ти - щерка ми ме вика на малко име вече 

и да ме храни с лъжица. Изобщо не мога да си изям сама закуската
((((

сама си забранява ,котешката храна - сухата особено - за нея вече няма оправия, постоянно го подяжда и като той се нахрани се вдига всичко ,тя като заспи му се сервира вечеря и сухата храна си му стои за през нощта....
Включвам се за кратко от Сапарева Баня
. Тук е просто райско кътче, не ми се тръгва, ще се включа утре като се приберем с богат снимков материал.