браво на вас , дано догодина да успеем и ние за една такава стрещичка 
Колкото до бързото растене - е неЩе Зара да си играе с децата на нейната възраст , вече съм в чудо , миналия ден бяха само такива на детската площадка тя избяга при колите (пак!!!) извън нея , днес като бяха там тя ходи и се вре в големите
не знам какво и са толкова по интересни,но в един момент се притеснявам ,че ще и е супер скучно примерно в училище с нейните връстници
,лошо е че не съм мислила и за сандали от тях ,та ще караме и ние боси в слънчевите дни (и без това на площадката е винаги боса ) , а колкото до запека и хладка вода за игра помага - но при нас е другата крайност точно от такава на площадката беше ледена водата където се плацикаха дечурлигата , като си тръгнахме трябваше звуково да си познавам детето- всички в кал като на война(по едно време си беше
) минавам и само викам Зари? - отварят се очички не познато , отивам при следващото - Зари? пак непознато ,накрая тя си ме извика с нейното мощно Мааааааа .....та от емоции и првъзбуда неможем да се приспим до осем и половина Храната не ми се обсъжда , за това сме родители да учим децата на правилно и грешно, от там насетне всеки с приоритетите си
Айде лека и спокойна вечер!
Много
Толкова се впечатлило, че показало и на приятелчетата си колко е забавен кашона и на следващата година всички писали писма до дядо Коледа да им донесе кашон.

Ще има, нали?

!