Лято, слънчице, море - играе и се забавлява Юнското дете ;)

• 15 793
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
SAMI&kokiMAMI  благодаря  ти   Hug
 и на  мене  ми  се   ще  Зара  да  е  в  крачка  в  тези  неща ,но  тя  ли  не  случи  на  майка, аз  ли  на  щерка,не знам....  тя  пие  мляко  само  и  единствено  когато  е  изморена  и  това  и  е  част  от  ритуала  за  заспиване ,  т.е.  на обед (към  100 мл)  и  вечер(250мл) -  изтормозих  се  докато  си  нагласи  храненията , но  вече   всичко   е на  6    единствено  без   млякото  Rolling Eyes  ,за  това  ще  се  наложи   да   пие  там  поне  докато  мине  периода  на  спането на  обед ,т.е. предполагам  до 4  години, а  ако  е  мамина  и  по дълго  Laughing ,  а   колкото  до   яслата  ,не разбирам  терминологията (някъде  из  форумите  видях  и  нощни  такива   Embarassed )  Зара  ще  е  на  Градина     в  смесена   група    децата  са   от  1 до  5  годишни и  ако  имаме  късмет  да  се  преместим  тук  наоколо и  няма  проблеми  ще   си  остане  в  същата  група   до  5  тата  и  година  , иначе  е  целодневна (8 часа)   от  понеделник  до  петък

# 226
offioly, ти защо висиш във форума, бе мацка?  Mr. Green
Нали си сама, айде бЕгай да метнеш някъде с приятели 4-5 шотчета (текила например  Wink).
Гледам иначе добре си плажувате вие.  Sunglasses

П.С. Ей сега качвам малко снимков материал от днешната софийска среща.  Peace

# 227
maristuta, тъкмо се прибрах, на няколко джинШита съм ....  Crazy
ама тука си пускам битивито сайта му, че са ни изтипосали с Митю във вечерните новини  Joy там некви снимки, некви конкурси... те па ги турнали по некви репортажи... мани - мани... станаАме за смЕх  Joy
Ха наздраве, каки  cheers

# 228
  • София
Добра нощ и от нас!

Страхотни снимки от Варненската среща, сладурчета са всички,
истински се зарадвах като видях Бобчо:) , отдавна не съм чела за вас, и много приятно ми стана, наистина.

А пък ЙоЙо е очарователна, с всичките си сладки рокли и шапки.

всички мами, изглеждате сррахотно с дечицата си, страхотна идея да се снимате една по една с децата.
и приятно ми бе да се запозная с вас.

Чакам с нетърпение и снимките на съгражданките от Софето.
Хайде ЛЕКА НОЩ!

# 229
ама тука си пускам битивито сайта му, че са ни изтипосали с Митю във вечерните новини  Joy там некви снимки, некви конкурси... те па ги турнали по некви репортажи... мани - мани... станаАме за смЕх  Joy
Ха наздраве, каки  cheers
newsm24
Не те е срам  Mr. Green, гърдите ще си показваш в публичното пространство, лелееее, сраааааам.  Joy Joy Joy

# 230
Хайде да представим и малко фото-материал от днешната скромна софийска срещичка, която беше страхотна.  Sunglasses
Аз лично (както и Дея) много се изкефихме!  Peace

Ето ги и главните участници (от ляво надясно):

Дея на maristuta  Mr. Green, Яна на *blue, Мартина на Танитка, Ина на mishlence_ и Бобича на Инчока  Heart Eyes:

А ето да ги видите и двама по двама  Sunglasses:

Дея и Яна:

Яна и Мартина:

Мартина и Ина:

Ина и Бобича:

А ето как Дея и Яна се кефят качили се на една кола  Mr. Green:

Ето го и Бобича качен на един клон  Mr. Green (супер ме кефи тази снимкаPeace:

Бутаме чужди колички всякакви  Laughing:

И така, поиграха си децата хубавичко в пясъка:

Който иска да разгледа всичките снимки от срещата, моля да заповяда оттук  Wink

Спокойна нощ на всички!  Hug

# 231
ух какви сте губавииии  Heart Eyes пу-пу да ви поакат кокошките  Mr. Green
какъв хубав пясъчник само... искам и аз среща с бебета и пясък пъъъък.... благородно ви завиждам!
Поздрави!

# 232
Поздравления за Софийската ви среща, мами  Wink
Хубаво сте се забавлявали и бебетата  1swing и мамите  beer

# 233
Ей софиянките, на количество не сте ни стигнали Whistling, ама пък на качество  Heart Eyes. Страхотна срещичка Hug. На мен най-много ми хареса последната снимка на пързалката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Офи, не сте станали за смях, за пример ви дават хората Wink

В тази връзка, днес във Варна 1 август (събота) от
17:00 ч. Поход в подкрепа на кърменето
От хотел Черно Море по бул Сливница в посока Фестивален и Конгресен Център и от там до поляната на разклоненото дърво в Морската Градина.
18:15 ч. Семеен пикник на зелено
Дискусия по групи на теми, свързани с кърменето
Теми: „Защо да кърмим”, „Начало на кърменето (първи дни с бебето)”, „Избягване и преодоляване на често срещани проблеми и трудности.”, „Кърменето в извънредни ситуации”.
Ние сигурно ще излизаме семейно и не вярвам Дидо да се навие да посетим подобно "мероприятие", но може случайно да минем оттам точно по това време или да се "натъкнем" на сбирката в Морската Wink

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 13:33 от Галче

# 234
Eх, да му завиди човек на Бобича с четири мацки - кой като него ....  Hug  Heart Eyes
blue* и ние имаме такава туника от Ларедута ...  Wink
Чудесни снимки момичета, добре сте си изкарали ....  Wink и така имаме Бургаска, Варненска и Софийска среща - кои са наред ...  Mr. Green
Офи дай линк да го видим матри`ала ...  Mr. Green
Р О Н И чудно "моренце" сте си направили ...  Hug

# 235
Здравейте. Мн сладки дечица.
Хайде Бургаски мами на поход за кърменето утре в 10 часа на Тройката.

# 236
  • варна
  Мале ,благодаря. Не си чела за нас, защото не сме писали отпреди 3-4 теми Wink
 Офи, то е количка за бутане, не е колело http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3752

# 237
Здравейтее!
Прекрасни снимки! Бобича тоолкова е пораснал! Изостави ни нас варненци,ама как няма..сега с колко мацки се е заградил  Heart Eyes Heart Eyes
Много са хубави всички!
Ние сме за малко в отбора на болничките,но сме в процес на възстановяване  Grinning

# 238
Момичета чудесни варненски и софийски снимки  Hug
Страхотни сладури са всички мъници , надявам се да спретнем още срещи до края на лятото - пък и после пак и пак ....
Отбора на болничките +1  smile3518 , на следващия ден след варненската среща ни хвана лошия вирус , първата вечер само с повръщане ,а сега и разстройството....лоша работа , ще мине ама защо да се мъчат мъниците ....Толкоз от нас , лека и прохладна

# 239

Отбора на болничките +1  smile3518 , на следващия ден след варненската среща ни хвана лошия вирус , първата вечер само с повръщане ,а сега и разстройството....лоша работа , ще мине ама защо да се мъчат мъниците ....Толкоз от нас , лека и прохладна

Хм,и ние така..със същите симптоми  Tired Сега и мъжа ми го лепна...

Общи условия

Активация на акаунт