Лято, слънчице, море - играе и се забавлява Юнското дете ;)

• 15 787
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
  • София
еех , ама и софиянчетата не са по-назад!
Чудесни сте!

Ние днес бяхме цял следобед и почти цяла вечер в Борисовата, Зари  ходи по тревата,
пада става, скуба, плевеше, пасеше, каквото му душа искаше. Беше чудесно, после в колата детенцето заспа за
15 минути, зареди батерията и дивя в банята като за световно!
Не е лесно и дете да си...водят те където си искат, дават ти ядеш, каквото си искат...и после те обсъждат:)
Ще ти се да пораснеш, а като станеш вече възрастен знаеш, че можеш почти всичко, само най-важното не можеш - пак да станеш дете...а таааака ти се искааа...
и така

Орхид,
знам, че не сте писали отдавна, ама не ми се искаше да досаждам и да питам какво се случва около ви.
Радвам се за вас, изглеждате помъдряли, пораснали..!
Прегръдки!

Ами аз ще полягвам , досега се мъчих с опаковането на багаж, от утре потегляме и на нашата лятна ваканция,
а така мразя да се занимавам с багажи, а и сега за първи път събирам багаж и за малко човече.....у-у-у-у сложна работа,
то сигурно има професия за това.то не бяха списъци, чудесии...и пак съвсем не съм готова, утре останалото. басейни, гърнета, сухи мокри кърпи,шапки,гащи,термометри,книжки....направо се омаях.

Утре пътуваме за Казанлък, а пък после и в Албена...ще отскочим и до Габрово, Панагюрище...и после ще  ви досаждаме и с нашите снимки....
Поздрави от мен!

# 241
Здравейте и от мен!
Самичка съм в къщи, Поля е у майка ми и ми е многооо скучно.
Мале кога ще идвате в Панагюрище? Пиши ми на лични може да се запознаем Wink
Сега ще си полегна,  после да не мрънкам, че не съм си починала. Simple Smile

# 242
  • София
Мале кога ще идвате в Панагюрище? Пиши ми на лични може да се запознаем Wink

Elly83, около 21 август ще сме там за 2 или 3 дни,
ще сме си с лаптопите, така че ще ти пиша на лични тогава,
може да се видим ( ако ни пуснат да излезем с детето, че докато му се нарадват...настискат и тн..(горкото) и ще стане време за тръгване)

Поздрави на всички!

# 243
  • София

Отбора на болничките +1  smile3518 , на следващия ден след варненската среща ни хвана лошия вирус , първата вечер само с повръщане ,а сега и разстройството....лоша работа , ще мине ама защо да се мъчат мъниците ....Толкоз от нас , лека и прохладна

Хм,и ние така..със същите симптоми  Tired Сега и мъжа ми го лепна...

Ей и Пепо на Притито и той болен. Явно варненската среща е била заразна. Роси, ние го изкарахме този грип преди 3-4 седмици и от Марти всички се разболяхме подред  Sad. Бързо оздравяване на всички малки и големи Hug

Ние активно ходим на плаж, само вчера пропуснахме, защото валеше. Но за сметка на това ходихме до детския кът в МОЛ-а на Варна. Има огромна джунгла и Марти много се забавлява, само където и аз се катерих и пусках по пързалки Grinning

Иначе Марти изведнъж много поумня - повтаря като папагал каквото му се казва ( не винаги излиза каквото трябва, но важното е, че се опитва) и само прави каквото аз правя. Даже се опита сам да си изчисти ушите с клечка Simple Smile.

Майче, и Марти се картери къде ли не - не само на пързалки, но си се качва сам в количката, независимо от борда и успя и да се качи отгоре на онези големи метални кълба със стълба по средата.  Shocked. Ама много е упорит ( то нали си е теленце Grinning). Едно от децата в градинката му вика, че бил "бебе супермен", защото се катерел навсякъде и като паднел не плачел Joy

П.п. Много ме е яд, че не си бяхме в София за Софииската среща, но се надявам да я повторим. За да има Боби конкуренция все пак Wink Wink Joy Joy

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 21:10 от vesi21

# 244
Hi и от нас ...  Hug
Ей, болнички юнчета бързо да оздравявате ...  Heart Eyes
Цитат
повтаря като папагал каквото му се казва
Веси и ние така научихме "дзак", "скок", "бебе" и "опааа" даваме целувки вече за из път, целува и куклите, забава е пълна ...  Blush
Иначе и ние сме почетни членове на клуба "аз обичам солети"  Mr. Green, а от онзи ден членуваме и в "аз опитах бира"  Mr. Green После не пропуснахме и да се разхладим от жегите в градските фонтани  Blush
а днес бяхме на гости на баба и поиграхме в пясъка:                     готови сме и за шопинг:

Толкова от нас .... хайде хубава вечер на всички и бързо оздравяване на всички ...  Heart Eyes

# 245
Ейй ,здравейте Simple Smile

Всички болнички да оздравяват  Hug

Алекс днес вече е много по-добре ,хапва си ,възвърна му се апетита ,след гадния вирус...Но нали ни казаха че може би имаме пъпна херния и се налага операция ,утре ще го водяпак на лекар...И не мисля да им се връзвам на акълите за операция...Достатъчно изчетох ,4е до 3-4 г ако не се прибере тогава се прибягва до ножа .Единия доктор казва :има пъпна херния..другия казва :няма...Абе аман от лекари ,много малко са свестните доктори в България  Confused

Много сладко малкото Веси,как пие биричка  Heart Eyes

Софийски мами и бебоци супер сте,както и варненските сладури  Hug

Алекс снощи плака до 2ч ,растат му горните 2 кътника и кучешките ,долните кътници вече са си пораснали  Laughing

А за думичките,той казва:Ам -ам ,когато е гладен,тати когато види баща си ,мама отвреме на време ,на-на когато му се спи...на водата казва:ссссс...и много повтаря нашите движения Simple Smile

поздрави и целувки на всички малки сладурковци  Heart Eyes Hug

# 246
Здравейте   и  от  нас ,при  Зара  всичко  е  наред  вече - и  апетит  и  килограми, но  верижната  реакция  продължава  при  мен ,  от  два  дена  не  съм  ставал  от  леглото ,отврат  голям, особено  като  малката  Хала  иска  на  конче  върху  корема  ми   в  това   ми   състояние  ooooh!
 За  повтарянето  и  ние  сме  така  и  внимавам  какво  говоря  даже,че  не  си  поплювам  много  много  и  разбрах , че  и  тя  няма  да  си  поплюва  покрай  мен  Laughing  

Много  сладки  снимки  Heart Eyes

Едно от децата в градинката му вика, че бил "бебе супермен", защото се катерел навсякъде и като паднел не плачел Joy
 Ей  имаме  си   вече  и  първият  признат  супер  герой  в  темата  smile3501  Heart Eyes ,ние  ще  тренираме  при  по  доби  времена (здравословни  и  метерологични)  за  такива  Wink  

Лека   вечер !

# 247
Привет и от мен и Павката Simple Smile
 Simple Smile
Нищо, че не сме били на срещички и нищо, че изобщо не сме в бг и Павко не го подминаха летните вируси  Sad  5 дни беше с температура милото, педиатъра му даде Панадол (сироп), не падаше и не падаше тая темп. Назначиха му пълни изследвания. Взеха му кръв от веничките при това от двете ръце, че от едната не стигаше. Така плака милото и аз си поплаках с него  Cry ! Слава богу изследванията са ОК! Температурата понамаля и взе да се изприщва целия. Първо по лицето и главичката се зачерви, после коремчето и гръбчето и накрая се изпъпчиха крачетата, че чак между пръстите Sad И за капак от 3 дни е с разтройство Sad   Sick Докторката каза, че всичко това е нормално и в следствие на температурата, ама.... много време продължи....ужасно гадно е!
Постоянно му давам оризова вода, почти всичко отказва да яде, а по принцип има апетит Sad  Confused
Така...казах си мъката и аз!  Rolling Eyes

Пантерке и моя Павко е с пъпна херния. На един преглед питах педиатъра защо му е по-изпъкнало пъпчето и тя каза, че има съмнения и ме прати за консултация с детски хирург! Той го видя и каза, че е наистина малка херния но до 3-4 год. не се правят такива операции на деца. Каза да го наблюдаваме и всяка год. да го водим за консултация и ако не се е прибрала, чак след 3-тата год. евентуално операция!  Peace

Поздрави и целувки на всички и да са здрави много малките бонбони, а и всички де Simple Smile   bouquet  Heart Eyes
На болните бързо оздравяване!  Hug

# 248
  • София
Добро утро! Рядко се вясвам да пиша, ама като не ме оставят... Даника е добре,расте и дивее. Имаме вече две кучешки зъбчета пробили,сега  никнат другите две. Ужасно е , явно много я мъчат,нощем както си спинка и изведнъж изревава горкото. Отгоре на всичко у нас е адска жега нощем и спането е кошмарно. Иначе ходи самичка , хит в последните дни е качването върху нещо,направо ми се изправи косата като я видях в кошарата качена върху една обърната кошничка за щипки за пране и щастливо се подрусва отгоре и се смее- ако се беше навела щеше да тупне долу.

За голямо съжаление пропуснахме срещата,всички дечица са много сладки!

Чао засега от нас и весел ден на всички!

# 249
Добър ден!  Grinning
Много  Hug на всички болни дечица!

kris_ty4, колко висока беше температурата? Да се оправяте бързо!  Hug
МаЛе, много ме кефят философските ти разсъждения (по принцип). Wink Приятно изкарване на почивката!
Мaya, тук ни съветват да разредаме в началото прясното мляко с вода - 2/3 мляко и 1/3 вода.
Фокси, много сладко Весито с това кукуриго. Simple Smile
орхид, готино камионче.  Laughing И ние искаме нещо подобно да вземем на Мишел, ще видя тук какво се предлага.

Браво на всички сладури, които вече повтарят и се опитват да говорят!  Hug Мойта кокона все още е с беден речник, но поне казва "наздраве" като кихне някой.  hahaha Звучи от рода на "ве", ама все е нещо. Wink

Да си похваля и аз малко гарджето.  Mr. Green Мишел явно ще е музикална, като майка си и баща си. Вече свири умело на хармоничка. Духа навътре и навън, мести я наляво-надясно, а като спре, си пее.  Laughing  Heart Eyes

# 250
  • на края на света.....
Ей,много кофти тези летни вируси Sad
 Както писах по рано и при нас беше много зле,чак до болницата стигнахме с малката.
Наложи се и на каката да слагаме гентамицин мускулно ,не минава това чудо и не минава.Пуснахме на каката изследвания миналата седмица,и те се оказаха много лоши.Левкоцитите завишени 5-6 пъти от нормалното #Crazy.Ама такива притеснения тези две седмици през живота си не съм имала.Ето каката е 8 годишна такива болести не помним.До сега инжекции не бяха и слагали Confused
 5 дни бяхме на гентамицин и днес отново сутринта пуснахме изследвания ,за мое успокоение вече всичко е нормално.Но диетата продължава сега ще захранваме малко по малко.
 А малката  вече е добре.Навакса с килограмите/доста беше дръпнала с теглото/ и сега постоянно е гладна.Ей природата си знае работата,с такъв огромен апетит не си помня детето hahaha
 Пожелавам на всички болни деца да минават по- лесно вирусите и да оздравяват по -бързо.Че то лято вече не остана.Чао на всички Hug  bouquet

# 251
Мaya, тук ни съветват да разредаме в началото прясното мляко с вода - 2/3 мляко и 1/3 вода.
Както  казва  Зара - дадее  Laughing ,  та  и  аз  данке!   bouquet

# 252
Привет отново Simple Smile
Бюти, все към 39 клонеше термометъра, а Павката залиташе малко като пиянде, такъв зашеметен не бях го виждала до сега.  Sad
Браво на малката бонбонка Мишел Simple Smile) за музикалните и умения.   Heart Eyes  Hug А моя син свири на свирка и се кефи максимално, малко повече я оплюнчва ама...  Mr. Green
А за камиончетата и колелата иска само да ги бута, не му харесва особено да се вози в тях. Всъщност от както е проходил само иска да търчи, нито да го возят, нито да го носят  Shocked
А най-много харесва да бута бебешката количка на приятелката си  Laughing
Лек ден на всички   bouquet

# 253
Мая -за киселото мляко е същото 3:1, аз на Мирелка правя около 210мл -150 мл к.мляко, 50-60 мл вода Wink))

Много цун и гуш на малките бонбони, които все още се мъчат с този летен вирус!!!

Нищо ново при нас, растем и ставаме все по стабилни, бутаме колички всякакви, търкала, тротонетки; опитва се да се качва по стълби -все още й е трудно и с моя помощ преодолява препятствия...слага телефона си на ухото като чуе "алооо"; и вече показва на колко е годинки, и започна да се срамува когато я питам пред непознати.....за говорене -по скоро й е рано, не иска да повтаря, но и така се разбираме засега Simple Smile)))

Малкото Веси както обикновено е много фешън:))) Браво и на Мишел за музикалните й заложби!

# 254
  • София
Привет от мен Simple Smile
Аз само набързо, че трябва да приготвям багажи, от утре започваме да пътуваме за около 2 седмици.

Софийската срещичка добре се получи, макар че децата ни са в такава възраст, че трябва мама непрекъснато да тича след тях, така че ние майките много-много не можахме да се видим, но нищо по-нататък пак.

Браво на всички говорещи, пеещи и свирещи мъници Simple Smile
Болничките бързо да се оправят Hug

Желая на всички ви приятни летни емоции Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт