Чудесни сте!
Ние днес бяхме цял следобед и почти цяла вечер в Борисовата, Зари ходи по тревата,
пада става, скуба, плевеше, пасеше, каквото му душа искаше. Беше чудесно, после в колата детенцето заспа за
15 минути, зареди батерията и дивя в банята като за световно!
Не е лесно и дете да си...водят те където си искат, дават ти ядеш, каквото си искат...и после те обсъждат:)
Ще ти се да пораснеш, а като станеш вече възрастен знаеш, че можеш почти всичко, само най-важното не можеш - пак да станеш дете...а таааака ти се искааа...
и така
Орхид,
знам, че не сте писали отдавна, ама не ми се искаше да досаждам и да питам какво се случва около ви.
Радвам се за вас, изглеждате помъдряли, пораснали..!
Прегръдки!
Ами аз ще полягвам , досега се мъчих с опаковането на багаж, от утре потегляме и на нашата лятна ваканция,
а така мразя да се занимавам с багажи, а и сега за първи път събирам багаж и за малко човече.....у-у-у-у сложна работа,
то сигурно има професия за това.то не бяха списъци, чудесии...и пак съвсем не съм готова, утре останалото. басейни, гърнета, сухи мокри кърпи,шапки,гащи,термометри,книжки....направо се омаях.
Утре пътуваме за Казанлък, а пък после и в Албена...ще отскочим и до Габрово, Панагюрище...и после ще ви досаждаме и с нашите снимки....
Поздрави от мен!

, на следващия ден след варненската среща ни хвана лошия вирус , първата вечер само с повръщане ,а сега и разстройството....лоша работа , ще мине ама защо да се мъчат мъниците ....Толкоз от нас , лека и прохладна
Сега и мъжа ми го лепна...
. Бързо оздравяване на всички малки и големи 

! Слава богу изследванията са ОК! Температурата понамаля и взе да се изприщва целия. Първо по лицето и главичката се зачерви, после коремчето и гръбчето и накрая се изпъпчиха крачетата, че чак между пръстите
Докторката каза, че всичко това е нормално и в следствие на температурата, ама.... много време продължи....ужасно гадно е!
Звучи от рода на "ве", ама все е нещо.
.Ама такива притеснения тези две седмици през живота си не съм имала.Ето каката е 8 годишна такива болести не помним.До сега инжекции не бяха и слагали