Юнчетата ни растат щастливи, умни, весели, красиви!

• 63 804
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
Светле, стискам палци всичко да мине по най-лекият начин Praynig, прегръщам ви Hug!

# 256
Благодаря, момичета  bouquet

# 257
  • София
За много години, да сте живи и здрави - вие и всички около вас. Много щастлива и успешна година желая на всички.

Някой да знае нещо за Вили, тя кога трябваше да ражда?
Надявам се, че всичко е наред и вече си гушка малък сладък бебко.

Ние лятото го сменихме със снежинки, като гледам снежинките ще ги заменим с морски обитатели!

На мен нещо не ми се спи, но май ще си лягам.
Нашият бебо нощем от месец ни прави на луди маргаритки, та сега по споковски сме решили да го оставяме да реве пък да видим.
Много често взе да се буди, след 2-3 часа почва на всеки час, а нали спи при Ивайла аз като некое нощно зомби, гола куту некойа вещица маам напред назад. Гола, щото ние спим голи, направо взех да се калявам вече.
Преди му давах да си цокне или го прибирах на спалнята, обаче реших, че стига толкова нощно цокане.
Към 6-7 обикновено си го взимам в леглото де, но дотогава си спи в неговото.
Една приятелка ми каза, че било от зъбите и ми препоръча генгегел. Ако имате някакви спомени за подобни състояния ще се радвам да споделите.

Е, Дени, супер, леко до края и живо и здраво бебенце. Ходиш ли на работа още? В Беге си си нали? Щото си спомням, че се върна от Естония ли беше  newsm78?

Мама Светла, няма значение, че отдавна не си писала, пиши, когато можеш, то виж, че и ние не пишем много. Стискам палци всичко да е наред, и аз мисля, че е по-добре да се консултираш пак с докторите тук.

Лека нощ.

# 258
  • София
Мами, влязох при януарките, това ще да е бебото на нашата Вили, роден е на 12-ти януари:

Самуил - 3.600 кг. и 51 см. - на villy ( 17.01.2010г.)

Да и е жив и здрав и много много щастлив.
Вили, много се радвам, ще се постарая да ти звънна тия дни, леко възстановяване и бърза адаптация ти желая.

# 259
Да е жив и здрав, да расте усмихнат и щастлив Самуил!!!
Честито щастие Вили, бързо възстановяване и да нагушкаш бебчо от нас
!

# 260
  • София, център
Вили, честито миличка!

Желая ти бързо възстановяване и да се радваш и гушкаш двете си слънчица!

# 261
Вили, честито съкровище и от мен. Да ти е живо и здраво детенцето, мила. Баткото също.  Hug /погрешка бях написала Каката, извинявам се, обаче хич не се замислих/

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 16:09 от mimes

# 262
Вили честита радост и от нас - да ви е жив и здрав малкия голям мъж, много да ви радва, нямам търпение да се върнеш и да разказваш как мина - сигурна съм че няма по-щастлива мама от теб в момента... Бързо възстановяване на теб мила, и много скоро със Самуил да се прибирате при батко и татко Simple Smile   bouquet Hug

За много години милички - живи и здрави, много усмихнати и много щастливи. Хубаво, че си имам някой от вас адд-нати във Facebook за да съм в течение на новините. Благодаря на Сети, че сподели прекрасната новина за Вили. Иначе за форум не остава изобщо време...Много целувки от нас и да се пазите милички.

# 263
Вили, честито бебче! Да ви е жив и здрав и силен малкият Самуил!

Светле, хубаво е, че си потърсила второ мнение. Дано всичко бъде наред!

Сънчо, тук съм си от 2006 насам - напътувах се Simple Smile Още си ходя на работа и ако не си взема малко отпуск ще си ходя до към края на февруари. Марк много е порастнал вече, доста едър върви, към 114 см е вече, издължил се е и не е дундьо както беше като бебе:-)) Ходи 2ра група на детска и чака бебето, за да бъде батко:-)

Хайде целуФки за децата (докато се дават още, защото Марк е почнал да се срамува вече да го целувам пред други хора  #Crazy)

# 264
Здравейте момичета! Трогнахте ме до сълзи с хубавите пожелания за мен и малкия Сами. Много се радвам, че ви има, толкова сте мили  Hug
Вече сме в къщи, аз се възстанивих почти напълно, остава да си върна старото тяло, иначе всичко друго си е по старо му. Със Самуил се нагаждаме още един към друг. Той ми е такъв сладкиш, само за мачкане, но за съжаление през деня, когато имам желание да го гушкам той спи, а вечер, когато на мен ми се спи и нищо не ми е пред очите, той се съдира от рев  Crazy Мисля, че ни хванаха коликите  Cry Баткото няма да ви разправям какъв купон е  Laughing Не спира да ми говори, не оставя никой друг да вземе думата, той трябва да е център на внимание. Налага и лек тормоз на Сами, вдига му прекалено много шум и го стряска, постоянно се навърта около него и ако не го наблюдавам го пипа по главата. Мъкне всичките си играчки в кошарата да ги видело бебето  Mr. Green
Сънчо, съчувствам ти по сестрински. Дано скоро ви отмине този ревлив период. Аз за зъбките ползвах едно хомеопатично сиропче, което мама ми изпрати от Израел. Бях много доволна, тези гелчета успокояват моментно, но не ти пречи да вземеш да пробваш.
Таня, честита ти радост и на теб. Пожелавам ти лека бременност и бързо и безпроблемно раждане. Дано сега в пова положение ни навестяваш по-чедно  Wink
Мамо Светле  Hug Дано скоро всичко да е зад гърба ви.

# 265
И пак аз ...
Нансе, честит рожден ден
Желая ти много здраве, щастие и любов! Весел празник, изпълнен с много хубави емоции  Hug

# 266
Вили, честито и от мен  bouquet Много здраве и късмет на малчуганите и на теб!

Нансен, честит празник!  bouquet Желая ти всичко най-хубаво.

Исках да ви питам - вие давате ли на децата да си играят на компютъра? Боян вече ме притеснява. Всеки ден прекарва поне час в "дечица", а ако го оставя ще стои и много повече  Confused.

# 267
  • София, център
Вили, Светле, благодаря ви милички! Пожеланията да ви се връщат!

Виртуална почерпка:

# 268
Аз и тук да кажа, че не знам кога ще видиш другото поздравче  Grinning...
Честит Рожден Ден Нана,
да си здрава, щастлива, винаги влюбена и усмихната!!!

Hug Heart Eyes Hug

# 269
Светле, на твоя въпрос -  давам, но тя не стои повече от половин час, просто й омръзва, иначе има много хубави игри в лапаче, има с едни динозавърчета, с цифрички, буквички, много интересни...

Общи условия

Активация на акаунт