аз съм новичка във форума. Моето слънчице също е родено 2005. От доста време чета форумите, но не се бях регистрирала
Много целувки
Много целувки

Явно ще се ходи, щото сме й обещали отпреди 1 седмица, че ще я заведем. Това ни е новото "лошо" от това лято - обхвана я любов по Макдоналдс, сандивичите, картофките и играчката в детското меню. А колко хубаво ми беше преди, когато не й хрумваше дори...

Иначе, се чудя, дали да не се захвана с прочистването на градероба й от летни дрехи, но има някаква надежда в мен, че предстоят още топли летни дни и отгалагам тази дейност...Вие кога го правите това?
Айде, чакам още новини за нови бебоци, не се помайвайте...
Мен пък все ме разубеждават, че Ицко бил малък за логопед, то не че и има къде да го заведа тук, но много ми се иска.

!
!
.
...
, до декември ще чакаме принудително, затова сега само се забавляваме
, но от догодина започваме усилено да работим по въпроса, честно казано вече нямам търпение, а и Лората е на фаза "искам братче и сестричка"
.
!
Пожелавам ви от все сърце, както се забавлявате, въобще да не усетите как сте направили братче или сестриче на Лорка. Така е най-хубаво, съсредоточите ли се върху това, изчезва магията. Защо и Ицко не ги гледа тези филмчета, та да се учи от тях. Той е фен на сериала Перла, естествено покрай мен де
И само пита, кога ще има кръв 
Надявам се, че не сте ни забравили

но се надявам да е някакъв период, който трябва да мине. На градинката е като агънце.

, започвам да помъдрявам! Нали така се казва, когато прехвърлиш Христова възраст
Когато минеш към Пловдив, се обади, за да ми представиш коремчето
Много се радвам за вас. Целувки на бъдещия батко Ицко.
, но ще гледам да не се изпаря съвсем. Софи е втори клас и учи на смени. Между часовете го играя таксиметров шофьор и я разкарвам по тренировки. Да са ми живи и здрави!