Да си здрава и много щастлива

За моделиране, на Лора любим е лунния пясък, а онзи ден с майка ми и с пластелин бяха творили разни животинки и пак й беше харесало.
За учебната ни програма вкъщи

Игри и пъзели също много обича.
Последно купихме една игра, която представлява табло от което излизат две показалки.На таблото се слагат различни картинни табла със задачки и детето посочва с накрайниците отговорите.Ако отговори правилно, светва лампичка и прозвучава мелодийка, много е забавно.Има 12 различни табла в играта.С рисунки са и се изисква да свържеш с двата накрайника картинката и отговорът.По различни признаци.Например има различни животни и храни и трябва да свържеш вярно кой какво яде.Има предмети и форми.Противоположности /пълна чаша-празна чаша, отворена книга-затворена книга,бърз-бавен/; разполовени предмети, които трябва да свържеш;кой къде живее /куче-кучешка колибка, ескимос-иглу, аквариум - рибка.../, има за различните спортове; за цветовете; за цифрите;професиите;предметите и използването им...много е забавно, може би е за малко по-мънички дечица, но и Лора много се радва на играта, най-вече защото знае всичко и всеки път има мелодийка и светлинки

Кажете сега всички кой какво прави през почивните дни ?
Аз мислех, че повечко ще пишете

Ние бяхме командировали Лора при майка ми в Ботевград, а с любимия лепихме тапети.Много хубаво стана, но се поизморихме вместо да починем.Лоричка се беше забавлявала много с баба си, леля си и братовчедките си, никак не й се тръгваше обратно с нас, а на мен ми беше станало много мъчно

Довечера ще я оставим при съседката и с сме на театър.От утре си влизаме в нормален график.
И така...
Поздрави и целувки на всички мами и дечица