Нови придобивки във вашата кухня! 3-та част

• 121 004
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Да се похваля и аз с нова придобивка, макар и не точно кухненска - 2 сервиза за хранене от по 19 части на Луминарк, модел Sequins white.
Купих ги директно от вносител и си спестих близо 100 лв. По магазините са по около 150 лв, аз ги взех за 102 лв. Платото е 15.60.

# 361
  • Морска приказка
Гуш   smile3501 Честито със здраве да си го ползваш. комплекта е страхотн и като му дойде времето  със сигурност ще се ориентирам към сайта, който даваш, мерси   bouquet

# 362
  • София
Честито Гуш!
Благодаря ти и за сайта,мисля да се възползвам от него,защото като гледам цените на Луминарк  в Комо,Арон и другите магазини ми се изправят косите,а съм им фенка.
За сега от тях имам само две плата и комплект чащши за вино,ама нали нова къща всичко си го подбирам.Харесах си от сайта  Luminarc Graphic Flowers red  комплекта.

# 363
Що ми се струва , че тези сервизи ги има в последната брошура на Метро на доста по ниски от гореспоменатите .Пак от 19 части и доолкото си спомням на същата фирма. Rolling Eyes newsm78
След малко ще погледна .

# 364
Гуш,честито,със здраве да си ги ползваш Hugама мила нещо не разбирам как става поръчването,натискам аз "прибори за хранене" и пак си ми излиза страницата същата,не асортимент newsm78

а като по напред показаните държачи за лъжици и вилици да се продават в някой БГ сайт он лайн newsm78

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 13:24 от nahodkata

# 365
  • София
Гуш,честито,със здраве да си ги ползваш Hugама мила нещо не разбирам как става поръчването,натискам аз "прибори за хранене" и пак си ми излиза страницата същата,не асортимент newsm78

ами линкът, който съм дала е по-скоро статичен  Laughing
ако искаш да разгледаш продуктите на Луминарк, ида на сайта им luminarc.com
а иначе от Роберта можеш да им поръчаш по телефона и да ти доставят с куриер.

# 366
Момичета дайте идей в какво си държите вероти и гъбичката.

# 367
Извинявам се верото.

# 368
Гуш,мерси мила Hug Hug  bouquet

Ива1,аз ги държа в едно малко пластмасово легенче в тон с кухнята ми,купено от домашните потреби Peace

# 369

и правоъгълна тавичка на Факелман за кекс.

# 370
# 371
...точно такъв органайзер за съдове си купих от магазин близо до гара Подуяне в София.  системата за организация на приборите в чекмеджетата се нарича ORGA-Line и се произвежда от BLUM. Това е линка към формата, която го предлага.
http://www.blum.com/bg/bg/01/30/50/20/index.php
Независимо, че са малко по-скъпи от традиционните разделители, мисля че си заслужава. Изключително съм доволна от качеството. Единственото, което трябва предварително да се съобрази е размера на чекмеджето. Мисля, че минималната му дълбочина трябва да е 50 см. Провери в сайта техническите параметри на органайзера. Желая успех!  Peace
бул. "Мадрид" 34 ли имаш предвид или друг адрес?

# 372
  • Стара Загора
Това е от същия сайт, страхотно е.
http://www.blum.com/popup/video/servodrive_tomparents/servodrive … =slm&pmod=slm

# 373
Сложихме чуден бял шкаф над стълбите, малко преди да се влезне в кухнята, така да се каже. И този шкаф най-отдолу има декоративн рафт (височина 21 см и основа 9 см, отстрани е с едни извивки) за някаква декорация и сега мисля на какво да го посветя. Най-логичното е рафта да е за някакви кухненски неща. И сега мислим за красиви бурканчета за подправки, макарони, боб, леща. Друг вариант е да сложим някакви интересни чаши.

# 374
  • София
Да се похваля и аз с нова придобивка, макар и не точно кухненска - 2 сервиза за хранене от по 19 части на Луминарк, модел Sequins white.
Купих ги директно от вносител и си спестих близо 100 лв. По магазините са по около 150 лв, аз ги взех за 102 лв. Платото е 15.60.

Много ми харесва,със здраве да си го ползваш.Доколкото виждам фирмата е пловдивска,а за София как се процедира,ако си от София разбира се?
И от колко части е комплекта/какво включва?

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт