Нови придобивки във вашата кухня! 3-та част

• 121 004
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Мерси, мила Hug Hug!
Може и сега за Великден да са позаредили това-онова. Уф, айде пак разходи Mr. Green ooooh!........

# 496
polin_a, има червени и са много хубави, даже малко ме е яд, че не взех червена. И сините са хубави, много бледо и приятно е.

# 497
  • Gone with the wind
Ух, и аз ги заглеждах много тези микровълнови когато си купувахме, още съжалявам, че се подведох по мъжа ми и не си взехме такава  ooooh!
Честито myself , със здраве да си я ползвате Simple Smile

# 498
# 499
  • София-в сърцата на моите деца
Да, зеленото нещо е микровълнова на Whirlpool. Има и в други цветове. В Технополис е 260 лв, но може да се намери и по-евтино.
А къде другаде има? newsm78

# 500
Да, зеленото нещо е микровълнова на Whirlpool. Има и в други цветове. В Технополис е 260 лв, но може да се намери и по-евтино.
А къде другаде има? newsm78
В Electra, там са 180 лв, но са с леки забележки, надрани са, незнам защо.

# 501
  • у дома
да се похваля със силиконовите ми придобивки  Mr. Green

силиконови форми дъно-диаметър5.5см, отвор-диаметър 7.5см:

силиконова форма 11 конуса Ф45х48:

силиконова шпатула:

а това е една мини стълба, която върши невероятна работа, не само в кухнята. страшно удобна и много лека:

# 502
Блу, кой знае какви вкусотийки ще приготвиш с тези придобивки!

# 503
Ето и нашата нова придобивка.Най -после си купихме нова микровълнова.Старата беше с грил и много започна да й пада покритието вътре.Пък и беше 20л много голяма.Не се събра в новата кухня.Ръмжеше ужасно,като трактор.А тази е малка и компактна.

# 504
  • Русе
blueeye®, откъде си купи силиконовите форми и на каква цена. Уфффф, в нашия град не мога да намеря никакви, само в едно СВА (и в Техномаркет имаше същите) има 2-3 модела, но нещо ... и аз не знам какво не ми харесва, иначе пък цената е 13-14 лв. А в Метро не успях да намеря тези формички за яйца, пак сигурно нещо не съм видяла.

# 505
  • Варна
Аз нямам какво да покажа Simple Smile но видях много интересни неща тук! Може би вие можете да ми помогнете да намеря едно нещо: шприц за бисквити (за тесто). Дали сте виждали някъде? Благодаря предварително! И весел Великден!

# 506
  • у дома
blueeye®, откъде си купи силиконовите форми и на каква цена.

една съфорумка ми ги изпрати, нямам идея откъде са купувани. по 1.10лв е формичката.  Peace

# 507
Аз нямам какво да покажа Simple Smile но видях много интересни неща тук! Може би вие можете да ми помогнете да намеря едно нещо: шприц за бисквити (за тесто). Дали сте виждали някъде? Благодаря предварително! И весел Великден!
В  Метро , Пикадили , СВА .... на щандовете с домашни потреби .

# 508
  • Варна
Благодаря за отговора! Питала съм, все ми казват, че няма, явно не мога да обясня. Става въпрос за нещо като пистолет, с който се "изстрелват" и дозират курабийките, за същото ли говорим?

# 509
Благодаря за отговора! Питала съм, все ми казват, че няма, явно не мога да обясня. Става въпрос за нещо като пистолет, с който се "изстрелват" и дозират курабийките, за същото ли говорим?

От магазин за левче си купих моят шприц. Струваше към 9 лв. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт