Нови придобивки във вашата кухня! 3-та част

• 121 002
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Изглеждат страхотно. Със здраве да си ги ползваш!  Peace

# 646
  • София
И аз да се похваля с новия си хладилник. Като цяло май доста често ще се хваля, защото ми предстои обзавеждане и купуване на други уреди   chef. Ето го и него:
http://technomarket.bg/products/09038319/samsung-rt-25dass

# 647
Тъй като преди месец завършихме цялостен ремонт и обзавеждане, всичко за мен е нова придобивка. Няма да изпадам в подробности,но искам да спомена,че хладилникът и печката са Горение, пералнята е Аристон, климатик Мидеа. Спалнята, кухненската маса, кухненските столове и кухненският ъгъл са на русенската фирма Ирим, от които съм страшно доволна - както от качеството,дизайна...всичко,наистина! И остана да спомена,че кухнята е на полска фирма. Simple Smile

# 648
Погледнах в сайта на Ирим.Маси и столове не видях.Убегнало ли ми е нещо?

# 649
Когато отидохме в магазина и си избрахме кухня по каталог, хората ни предложиха каталог с кухненски маси и столове, от които ние избрахме нашите.

# 650
  • Пловдив
Здравейте момичета,
не знам длаи въпросът ми е за вашата тема, но виждам, че имате чудесни придобивки и ще питам Simple Smile
търся си формички за хапни- метални, рингове или квадрати или други форми.
Иде от къде мога да намеря. От Пловдив съм.. но мога и онлайн да поръчам.

# 651
  • Балчик
Здравейте момичета,
не знам длаи въпросът ми е за вашата тема, но виждам, че имате чудесни придобивки и ще питам Simple Smile
търся си формички за хапни- метални, рингове или квадрати или други форми.
Иде от къде мога да намеря. От Пловдив съм.. но мога и онлайн да поръчам.
От Ибей. Ето дни подобни, хвърлила съм им око, че са различни размери и много функционални:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3603058 … :IT#ht_2576wt_902

# 652
  • Пловдив
Джема, благодаря много! Сетих се, че мога да погледна и в магазина на Двата Щъркела. Ако намеря там ще пиша Simple Smile

# 653
  • София
Още не съм я придобила"придобивката",но ще попитам в тази тема.Аз обичам да пия кафе от джезве.Правя си го в джезвенце и после си му сипвам мляко.Обаче сега имам нова кухня и там котлоните са ми керамични и най малкия е 12см.А нали трябва съдовете да са по-големи от котлоните.Подходящо джезве нямам и риших да си купя някаква кафемашина или кафеварка,която да не зависи от котлона.Бихте ли ми препоръчали някаква ,кафето на която се доближава на вкус да това от джезвето.

# 654
  • Балчик
Аз си ползвам съдове, по-малки от котлона, нищо му няма. Peace
Кафеварка не мога да препоръчам. Аз по препоръка от форума си купих Саеко- пълен боклук, развали се след гаранцията и сега стои като музеен експонат. Ползвам само разтворимо кафе, за сега. Може би по-нататък и аз ще се огледам за нещо. Peace

# 655
Какво Саеко си взела ? newsm78

# 656
  • Балчик
Ето това:

# 657
Хмъ, странно .. Rolling Eyes

# 658
  • София-в сърцата на моите деца
И аз мисля,че е странно, защото  аз също имам на същата фирма  кафемашина и не една , а две и са страхотни. И какво може да му е разваленото-то е само нагревател и помпичка newsm78

# 659
Джемма, не си имала късмет с покупката.Аз също имам две кафемашини  Saeko ,много съм доволна и дори две приятелки си купиха такива.

Общи условия

Активация на акаунт