Нови придобивки във вашата кухня! 3-та част

• 120 041
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
В Комо, Тека, Хефеле.

# 196
  • Sofia
Преди около седмица си купих оризарник. Вече го изпробвах и съм доволна от придобивката си.

# 197
Преди около седмица си купих оризарник. Вече го изпробвах и съм доволна от придобивката си.

И кво е туй чудо Rolling Eyes? Снимка може ли?

# 198
  • Countryside

И кво е туй чудо Rolling Eyes? Снимка може ли?
Предполагам е специален съд за варене на ориз, прилича малко на тенджера за готвене на пара. Нещо не намирам снимка в нета.

# 199
  • Sofia
Да това е уред-тенджара за готвене на пара(на пръв поглед прилича на фритюрник с капак). В тенджарата се приготвя ориз, а отгоре има решетка за приготвяне едновременно на зеленчуци на пара. На Солак е, но снимки в нета не мога да намеря. Трябва да снимам моя и да го кача.

# 200
# 201

Най-вероятно е това.  И колко струва това чудо?

# 202
  • Sofia
Да същото е. Аз го взех за 40 лева, но от работещ във фирмата човек. По търговската мрежа са по скъпики.

# 203
Купихме си резачка за ябълки.

# 204
  • Sofia
Честито, аз имам от няколко години и съм много доволна. Моето дете яде само нарязани ябълки и резачката ми дойде екстра.

# 205
Айде и аз да се похваля Mr. Green Не са нови де, от лятото са. Тръгнах да си търся пералня. Вместо това си купих скара Таурус, двулицева (пека обърнати по 6 принцеси едновременно Mr. Green).
После пак тръгвам да си купувам пералня - прибрах се с хлебопекарна, която и аз не знам за какво ми е Confused
После пак потегляме за пералня - прибрах се с парфюм за 120лв (мъжът ми вече обмисля как да се оттърве от мен Confused)
Накрая си купихме пералня по интернет...

# 206
  • Countryside
soll , кефиш  Mr. Green
Да не е чист спам, да си кажа в Генезис има намаление на Френч преси Бодум, вече имам 3 в различни цветове  Mr. Green  ooooh!

# 207
  • София
Да същото е. Аз го взех за 40 лева, но от работещ във фирмата човек. По търговската мрежа са по скъпики.
Само на пара ли се прави ориза,или се вари във вода?
И къде в търг.мрежи мога да го видя?
Много ме заинтригува.

# 208
Благодаря за отговорите за приборите!  bouquetЩе пообиколим да видим какво ще харесаме! Peace
Иначе нови придобивки-плочки и смесител на Видима! Mr. Green

# 209
  • София-в сърцата на моите деца
soll , кефиш  Mr. Green
Да не е чист спам, да си кажа в Генезис има намаление на Френч преси Бодум, вече имам 3 в различни цветове  Mr. Green  ooooh!
Това как излежда? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт