Нови придобивки във вашата кухня! 3-та част

• 121 011
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Саеко са страхотни машинки имам Крем-Саеко от 5год.сутрин се налага да изгребвам малко от каймака за да стигна го кафето.С две ръце съм за тях,няма да съжаляваш.
И аз имам същата и съм много доволна, една от най - добрите ми покупки.

# 421
Гуш,да те попитам(нали каза,че си си взела чиниите директно от ф-мата в Пловдив),имаш ли познат в нея или просто отиде на място?Гледах в сайта им някакви буркани за продукти и се чудех дали случайно не си ги видяла,когато си била там.

# 422
  • София
Гуш,да те попитам(нали каза,че си си взела чиниите директно от ф-мата в Пловдив),имаш ли познат в нея или просто отиде на място?Гледах в сайта им някакви буркани за продукти и се чудех дали случайно не си ги видяла,когато си била там.

на място ходих лично, ама буркани не гледах, само сервизите  Grinning

# 423
Никой ли няма да помогне с дилемата - прибори за хранене Sad

# 424
  • София/Осло
Никой ли няма да помогне с дилемата - прибори за хранене Sad
Ами на първо четене ето тук
http://www.como.bg/household/cutlery/pearl.html
http://www.nojarov.com/bg/home.html
http://www.vertex.bg/component/option,com_virtuemart/page,shop.b … lang,en/vmcchk,1/
http://www.bestshopbg.com/home.php?cat=426
Не казваш какво търсиш. Материал, брой, горна граница на цената?

# 425
  • София
Момичета, не знам дали тук е мястото да питам, но някой може ли да ми каже откъде да си взема хубави и не безбожно скъпи прибори за хранене.Става въпрос за София.........

магазина за домашни потреби в приземния етаж на Скай Сити мол до Фантастико. Има на Тескома, съвсем не лоши и на добри цени, с готин дизайн.

# 426
Гуш един голям гуш за теб  Hug

# 427
  • София
Гуш един голям гуш за теб  Hug

моля, ето тези са

# 428
ще се разходя до там Simple Smile дано да имат и големи комплекти с десертна виличка Simple Smile

# 429
  • София
Не разбрах,някой има ли кафемашина Saeco Nina Bar?Доволни ли сте,че съм се спряла точно на нея.Мястото ми малко е кът,ама като е за кафето...то изисква жертви.

# 430
  • София/Осло
Ali&Meli - пита ли в темата за кафемашините/май имаше такава /..там може би повече хора ще видят питането ти  Peace

# 431
Не разбрах,някой има ли кафемашина Saeco Nina Bar?Доволни ли сте,че съм се спряла точно на нея.Мястото ми малко е кът,ама като е за кафето...то изисква жертви.

Питай в темата за кафемашните.Там надълго и нашироко се разискват различните модели.
Аз имам Саеко виа Венето/най-евтината от Саекота-та/ и всичките момичета с тази машина са повече от доволни.Аз също..Въобще всички,които са със Саеко независимо от цената му са много доволни.Но все пак се предполага,че като нараства цената,нараства и качеството.Няма логика да не е така.Нината беше от хвалените доколкото си спомням.Но все пак  виж и прочети.
  Аз си взех Виа Венето,защото имах ограничен бюджет.Иначе бих си взела кафе-автомат.Но пак Саеко,разбира се  Peace

# 432

на място ходих лично, ама буркани не гледах, само сервизите  Grinning
Жалко!Аз май ще ги посетя за бурканите.

# 433

Питай в темата за кафемашните.Там надълго и нашироко се разискват различните модели.
Аз имам Саеко виа Венето/най-евтината от Саекота-та/ и всичките момичета с тази машина са повече от доволни.Аз също..Въобще всички,които са със Саеко независимо от цената му са много доволни.Но все пак се предполага,че като нараства цената,нараства и качеството.Няма логика да не е така.Нината беше от хвалените доколкото си спомням.Но все пак  виж и прочети.
  Аз си взех Виа Венето,защото имах ограничен бюджет.Иначе бих си взела кафе-автомат.Но пак Саеко,разбира се  Peace
Аз имам същата и с две ръце подкрепям мнението на Елфи, също ако ми се наложи пак да купувам кафе машина, ще е САЕКО.

# 434
За кафемашините, ние сме много доволни от Делонги, този модел. 

За кухненските неща нещо залитнах по дървените Simple Smile

Дъска и стойка за вино
Бамбукови подложки и нещо за стената
Рамките отблизо

И да питам - как поддържате бамбуковите подложки? Май се прецаках Tired

Общи условия

Активация на акаунт