Нови придобивки във вашата кухня! 3-та част

• 121 004
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • Балчик
Виждала съм в Ибей.

# 616
има ги в IKEA

# 617
Извинявам се, че така нахлувам в темата ви, но предполагам ще можете да ме насочите от къде мога да си купя кафеварка Биалети.
Видях една в Метро, но ми се искаше да имам по-голям избор, а от търсенето в нета излизат само онлайн магазини.
Ако си от София- в ж.к.Люлин на пазара има магазин за кафе и там продават няколко модела кафеварка на Биалети! Онзи ден купих една по поръчка за една позната. Цената им е от 40 до 55 лв.

# 618
  • Sofia
Да се похваля от вчера съм с нова придобивка в кухнята- глинен сач. Много вкусна става храната в него. Дват пъти ядох в такъв сач приготвено месо със зеленчуци и беше много вкусно. Исках много да го имам и мечтата ми се сбъдна. Преди 2 дни ми подариха този съд.

# 619
  • Gone with the wind
Тя моята придобивка стана вече на месец, ама - много й се радвам, на всички се хваля и я ползвам с голям кеф - снимки от нета, защото така и не я снимах  Embarassed

пс - цветът й е големия чар. Сестра ми има черна - ами не е толкова готина, колкото моята  Mr. Green

# 620
  • София-в сърцата на моите деца
Страхотна е и откъде си я купи и за колко? Браво... Hug

# 621
  • Gone with the wind
didiela , донесоха ми я от Италия. В Бг май не се продават уредите на Биалетти - виждала съм само кубинските кафеварки и тук таме от съдовете

# 622
 Cry

# 623
didiela , донесоха ми я от Италия. В Бг май не се продават уредите на Биалетти - виждала съм само кубинските кафеварки и тук таме от съдовете
И аз говорех за кубинските кафеварки!
Страхотна е твоята "машинка"! Със здраве да си я ползаш!

# 624
http://www.bialetticaffe.it/Tazzona-Tazzona-Trio-Red_L2NhdGFsb2c … jdD01MDI4MQ==.jsp

ето от къде може да се купи кафеварка или кафемашина Биалети ,аз си купих бяла Grinning

# 625
# 626
Прекрасни са , но пише ,че ги няма в наличност... Sad

# 627
  • Варна
Има ги в амазон  Peace Ето линк към червената: http://www.amazon.co.uk/BIALETTI-MOKONA-COFFEE-MAKER--RED/dp/B00 … 568787&sr=8-1

# 628
  • Gone with the wind
И аз говорех за кубинските кафеварки!
Страхотна е твоята "машинка"! Със здраве да си я ползаш!

На Стамболийски с/у НОИ има едно магазинче, в което продават много модели кафеварки /пада се малко по диагонал посока Вита - почти до болницата/. Ако не се лъжа там бях виждала и доста модели на Биалетти.
Можеш да звъннеш и на тези хора да попиташ за магазини, където се продават.

едит - vanyaes, като гледам цената в амазон и настръхнах, още повече, че това е по-стариямодел от моя, а цената е доста по-солена от тази, която платих. Цената в линка на В12 е реалната цена на уреда, на която вървят в Италия  Wink  
И само да допълня - показаната от теб е 15 бара, моята е 20  Wink
Бях намерила един друг онлайн магазин, където бяха добри цените - ще поровя да го намеря пак

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 11:01 от ku4o

# 629
През сайта ли я поръча и колко ти излезе с доставката , а и доволна ли си? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт