ОСМОКЛАСНИЦИ - трето класиране

• 31 739
  • 377
  •   1
Отговори
# 90
  • София и там където не се пуши
   А доколкото чух ше се изучават математика, БЕЛ, чужд език, ФВС, музика и рисуване. Някой знае ли по каква програма ще учат бъдещите 9-класници?

9-то класници или осмокласници. Ами за осмокласниците всеки трябва да пита в училище на родителската среща. Нашата паралека, ще изучава математика, БЕЛ, чужд език и информатика. Е ще има х 1 час рисуване, технологии, музика и мисля 2-3 часа физическо.

# 91
Честито на записалите се и успех на всички, чакащи трето класиране.
 Знаток -  smile3525
Моят въпрос е какво ще се изучава в 9 клас. Четох за одобрените учебници някъде и имаше истори, география и др. А доколкото чух ше се изучават математика, БЕЛ, чужд език, ФВС, музика и рисуване. Някой знае ли по каква програма ще учат бъдещите 9-класници?

9 клас или 8 клас те интересува.
Девети е по старата програма.
Осми клас - нашите деца, са по новата програма и са с нови учебници, които са публикувани като имена в сайта на МОН.
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_me … 8kl-2009-2010.pdf
Но като хорариум за часове си остава както преди, ако не се лъжа, в зависимост от профила на паралелката
8-клас имах предвид Извинявам се за грешката.

# 92
  • София
Ние отиваме да се записваме, какво друго трябва да носим освен оригинала на свидетелството  newsm78

# 93
 Amidala - нищо друго, освен удостоверението за завършен 7 клас.

# 94
  • София
Мерси    bouquet
А там ни дават бележка, че е записана, която носим в старото училище.
От старото ни дават бележка, че е отписана, която носим в новото.
Това разбрах от темата, нали така  newsm78

# 95
Значи, може да ти дадат, може и те по служебен път да го направят.
При нас първия ден даваха, после май не са.

# 96
  • София
ОК, мерси, отиваме   Grinning

# 97
  • На село
моя младеж иска да ходи на уроци по китара. Той е абсолютно начинаещ- може ли да споделиш нещо по въпроса?- как са цените на уроците и къде в центъра има такива  newsm78
Благодаря ти предварително!

Към музикална школа в читалище съм се насочила - сравнително близо до нас (Медицинска академия) има 3 читалища и в трите преподават китара. Таксата е 40-45лв. на месец - това са 8 учебни часа по 45 мин. индивидуално обучение.

# 98
  • София
Емоциите понамаляват - време е за почивка, моренце и други хубави неща!  newsm51

А докато се излежаваме на плажа можем да помислим и за бъдещето. Вижте какво се очертава:

http://www.mapp.bg/read.php?name=hot_careers&lang=bg

Етиен и при нас се появи едно ново желание - да свирим на китара. Намерила съм учител, но не знам какви са цените. Освен това - плуване, балет и още куп неща. Ако се занимава с всичко това кога ли ще й остане време да учи? Ама кой ли мисли за тези неща сега.

# 99
Имаме китара. Нямаме слух  Joy
Който иска да свири   (ако успее да си я настрои)  Wink
Изобщо не мислим за училище. Обаче Лили бързо се организира, та не ни е дерт.
А и обявихме тази година за почивна - само релакс и немски  Crazy

# 100
Имаме китара, свирим с уроци от интернет. Поне я носим на лагери  Joy .

Да вземем да им организираме общ курс.

# 101
и ние имаме китара
обаче нямаме никакво желание Joy Joy
и слух нямаме Joy

# 102
  • България
 Ние тук май трябва да се наречем "Клуб по китара - осмокласници"  Joy Joy Joy
 И моята девойка иска да свири на китара, но не знаем къде  newsm78
 Мисля да я пусна да се организира сама Simple Smile

# 103
Изглежда е мания тази година китарата. И ние искаме и китара и уроци, но нямаме никакъв слух. Направо музикален "инвалид"  Joy  hahaha , но това не ни пречи на желанието.

# 104
  • София
А ние и китара си нямаме. Музикални наклонности също не съм забелязала. Запали се от сбирките с приятели на мъжа ми, които задължително завършват с музика на живо - китара, дайрета, маракаси, микрофони. Отстрани е супер, но нали и за това си трябва постоянство.........
  Школите в центъра са добра идея - нали ще учим в същинския център - там е по-удобно.  Ние сме организирани майки - колко му е да спетнем всякакви тематични клубове.

Прави ми впечатление, че все повече деца се заглеждат и носят "метълски" фанелки. Модата е ясна. И ми харесва - мразя чалгата и нейната атмосфера.

Общи условия

Активация на акаунт