ОСМОКЛАСНИЦИ - трето класиране

• 31 715
  • 377
  •   1
Отговори
# 75
http://www.rio-plovdiv.com/Priem_09_10/MR6_2kl..rtf
ето второ класиране статистика за Пловдив

Еми излизат някви си гламотии не излизат резултатите

# 76
  • София
http://www.rio-plovdiv.com/Priem_09_10/MR6_2kl..rtf
ето второ класиране статистика за Пловдив

Еми излизат някви си гламотии не излизат резултатите

всичко си е наред с линка - излиза таблица с мин и макс балове.

# 77
  • Пловдив
Моя син на второ класиране го приеха във Френската с английски език в Пловдив. Доволен е и ще го запишем в понеделник.

# 78
  • Пловдив
Моя син на второ класиране го приеха във Френската с английски език в Пловдив. Доволен е и ще го запишем в понеделник.
успех на детенце
важното е, че той е доволен браво

# 79
  • София
Браво на детето на ЗлаВещица
Най-много ме радват такива съобщения - за приети, удовлетворени и записани деца!

# 80
  • Пловдив
Благодаря  Hug Hug Hug

# 81
 Браво на нашите деца! Мисля че те издържаха първия си житейски тест. Поздравления за актуалния форум! Прекрасно лято и успешна 2009-2010 г.. Здраве и късмет на всички деца!

# 82
  • Варна
Знаток, кога успя да актуализираш списъка. Поздравления
Поздравления за притетите деца. Весело лято за тях и техните родители!!!

# 83
  • На село
Честито на приетите на второ класиране и успех на куражлийте, които ще пробват късмета си на трето!   bouquet

Нас вече друга треска ни тресе - извънкласните занимания през учебната година. Девойката има желание да се занимава с изучаване на руски, свирене на китара, рисуване и танци. И немски й се иска да учи, но се разбрахме да го захване следващото лято, преди да започне да го учи в училище. С повече от две неща не я виждам как ще се занимава, още повече, че уикендите задължително сме извън София. От септември ми се вижда късно да започвам да търся школи или учители и затова искам да се ориентирам от сега. За китарата и танците имам нещо предвид, за руския търся...
Как е при вашите деца - мислят ли вече за извънкласни занимания?

# 84
Маринова---браво на твойта
голяма ентусиазъм има ,,браво

наесен с песен сина ще наблегне само и единствено върху испанския-
и плуване,разбира се
ако иска някакъв друг спорт--няма да имаме против
англ език ще си го доучва от девети клас
а пък в самото му училище имат и въвеждане на трети  език--руски или немски
но ,,има време до тогава

сега сме  се отдали на активен релакс
след 2 дена мислене решихме на трето класиране  да не участваме
сина ми си хареса училището ,а пък желанието на мъж ми беше за испански или италиански език
а мойто за немски,,е не ми се осъществи в момента
но,, пък мъжете в къщи са доволни Laughing

# 85
За китарата и танците имам нещо предвид, за руския търся...

и моя младеж иска да ходи на уроци по китара. Той е абсолютно начинаещ- може ли да споделиш нещо по въпроса?- как са цените на уроците и къде в центъра има такива  newsm78
Благодаря ти предварително!

# 86
 newsm10Успех Мънки! И ние утре се записваме и слагам точка на всички съмнения.Решихме ,че ЕГ с  френски и англ.  език е добра комбинация .Дано имат късмет децата!!!!!!! Hug

# 87
И аз да се запиша в отбора на 9 ФЕГ, момче 8а клас.

# 88
Честито на записалите се и успех на всички, чакащи трето класиране.
 Знаток -  smile3525
Моят въпрос е какво ще се изучава в 9 клас. Четох за одобрените учебници някъде и имаше истори, география и др. А доколкото чух ше се изучават математика, БЕЛ, чужд език, ФВС, музика и рисуване. Някой знае ли по каква програма ще учат бъдещите 9-класници?

# 89
  • София
Честито на записалите се и успех на всички, чакащи трето класиране.
 Знаток -  smile3525
Моят въпрос е какво ще се изучава в 9 клас. Четох за одобрените учебници някъде и имаше истори, география и др. А доколкото чух ше се изучават математика, БЕЛ, чужд език, ФВС, музика и рисуване. Някой знае ли по каква програма ще учат бъдещите 9-класници?

9 клас или 8 клас те интересува.
Девети е по старата програма.
Осми клас - нашите деца, са по новата програма и са с нови учебници, които са публикувани като имена в сайта на МОН.
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_me … 8kl-2009-2010.pdf
Но като хорариум за часове си остава както преди, ако не се лъжа, в зависимост от профила на паралелката

Общи условия

Активация на акаунт