ОСМОКЛАСНИЦИ - трето класиране

• 31 712
  • 377
  •   1
Отговори
# 60
  • София
А на неприетите - има и трето класиране и при положение че си запазвате мястото ако подадете в училището, където сте приети молба - мисля че си струва да се опита!

Аз не разбрах - КОЕ място се запазва? Това от второ класиране ли? Shocked
Мисля, че няма такава опция в Наредбата  Thinking

За участие е ТРЕТИ епат на класиране ученикът подава заявление по образец, като може да промени и пренареди желанията си - кандидатства САМО за незаетите места след 2-ро класиране. Не се запазва мястото от по-преден етап на класиране

За второ класиране се "запазва" в смисъл, че кандидата не може да слезе по-надолу от  училището, в което е приет на 1-во класиране Peace

Ако греша - поправете ме!

Ако на второ казвахме, че няма какво да се губи, то сега не е точно така,..

# 61
  • София
Абсолютно точно - мястото не се запазва при трето класиране. Лотария...

# 62
eto  ме и мен регистрирана, вашата нова леля Grinning
и да дам отчет и да благодаря на всички за ценната информация през цялото време
нашият младеж - в отбора на 9 ФЕГ с английски
много, много доволен и ние с него

Добре дошли във Френската   Hug  .В коя паралелка ще учите?

# 63
  • Пловдив
Извинявам се за погрешната информация  Cry

Май след 3-то класиране наистина не се запазва мястото.. Моля, четете внимателно инструкциите....

# 64
Честито на всички дечица, които сбъднаха желанията си. Дано намерят много добри приятели и да продължават да ни радват.
Много, много късмет на тези, които ще участват на трето класиране.

# 65
  • През девет земи в десета
Знаток,опасна си,хиляди благодарности за положените усилия  bouquet

Честито на всички дечица,които дочакаха да се класират в желаните училища на второ класиране Hug

Джулка,честито и на теб и на Мирелка,днес дори докато бях на зъболекар час по час надничах в темичката да видя дали сте се класирали.Страшно много се радвам за теб и за детенце Heart Eyes

Пожелавам успех на всички,които ще се престрашат да участват в трето класиране!!!

# 66
  • Пловдив
за трето класиране трябва много да се внимава
Направих статистика за Пловдив от миналата година, за повечето специалности са се класирали деца с по-голям от минималния бал.

# 67
  • София

Май след 3-то класиране наистина не се запазва мястото.. Моля, четете внимателно инструкциите....

И  Вие , моля

# 68
  • София
за трето класиране трябва много да се внимава
Направих статистика за Пловдив от миналата година, за повечето специалности са се класирали деца с по-голям от минималния бал.
И в София е имало такива паралелки миналата година. На 3-то класиране - най-висок мин бал за съответната паралелка,... по-висок от бала на 1-во класиране за съответната,..
За мен обяснението е само едно - неправилно подредени желания+приличен бал. И поемане на риска за свободно място в по-желано училище на трето класиране

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 00:47 от Lady-B

# 69
Да ви попитам от къде мога да намеря справка за минималните балове по училища от второ класиране?

# 70
Погледнахте ли на 1 страница на темата?
там ги има Peace

или в сайта на рио
http://rio-sofia-grad.com/

# 71
Благодаря, вече ги намерих!

# 72
 PartyЕхей къде сте!!!Голяма пустош е днес.Явно всички вече приключиха с тревогите и побягнаха към плажа Joy Joy Joy

# 73

Можете ли да ми дадете линк за минималния и максималния бал за второ класиране към град Пловдив   newsm17    и който са го приели в ПГЕЕ Пловдив да ми пише на скайп - vankata_13579  newsm53

# 74
  • Пловдив
http://www.rio-plovdiv.com/Priem_09_10/MR6_2kl..rtf
ето второ класиране статистика за Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт