ОСМОКЛАСНИЦИ - трето класиране

• 31 704
  • 377
  •   1
Отговори
# 45
Може ли малко разяснения за трето класиране?

Класирани сме и двата пъти в 157 ИЕ и АЕ - момиче бал 31,928 по второ желание. В 164-то у-ще ни превари друга госпожица с бал 31,966 (честито). Та премисляме дали да сме на трето класиране или да оставим за догодина. Изпит писмен и устен ИЕ и АЕ.

# 46
  • София
От сърце желая много късмет на новоприетите гимназисти! Дано да им е на късмет училището! Важното е да не съжаляваме за нищо и да гледаме с оптимизъм напред. Сега ще има много нови емиции, приятели, учители. Дано всчики да са щастливи и доволни. Минахме през доста кризисен и решаващ период, дано да е само за добро.

# 47
  • София
Asss62, ако бях на Ваше място бих изчзкала записването след 2-ро и ако място бих подала молба за 3-то класиране. Нищо не губите, от мястото в 157-мо няма кой (с по-висок бал) да я измести. Миналата година моя колежка беше пропуснала срока за записване след 2-ро класиране и това даде шанс на сина и. Трябва да провериш във вторник в края на деня записването в желаната от Вас паралелка. Успех!

# 48
  • София
Темата вече премина към трето класиране. Доста авантюристично, но може да те издигне или да те свали.
Важно е да се знае, че при него НЕ се запазва мястото от предишните (първо и второ) класирания.
Кандидатства се САМО за обявените свободни места и желанията могат да се пренаредят в съответствие със свободните бройки. Тоест не може да се кандидатства за паралелка или училище, в което са попълнени всички бройки.

Имам въпрос, който вече беше зададен - къде ще се публикуват свободните места, след записалите се от второто класиране?

# 49
  • София
"Незаетите места след втори етап се обявяват в училището и в РИО (т.е. в гнездата) - до 23.VII." Това е написано в  справочника на Веди.

# 50
  • София
Това го пише официално в документите. Но и за класирането пишеше, че се обявяват в гнездата и не споменаваха че ще ги пибликуват в сайта, ако не се лъжа.
Въпроса е дали в сайта на РИО/МОН ще можем да видим всички училища които са обявили свободни места след второ класиране?

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 21:56 от margaritavass

# 51
  • София
Миналата година в сайтовете на училищата са били публикуване списъци с незаетите места по паралелки и пол. Ако нямало такъв списък, се обаждаш по телефона в училището и от там ти дават такава информация. След това излезли списъци в училищата-гнезда, но в РИО нямало нищо. Излязла информация след 3-то класиране. Сега какво ще е ? - не е ясно.

# 52
  • Варна
Като новорегистриран член Ви приветствам за актуалните теми. Нека и аз се включа към отбора, за който кампанията по кандидатстването приключи успешно - син приет в 1 ЕГ Варна с АЕ с бал 32.678. ЧЕСТИТО на всички приети деца и успех на тези които продължават.

# 53
  • София
Миналата година в сайтовете на училищата са били публикуване списъци с незаетите места по паралелки и пол. Ако нямало такъв списък, се обаждаш по телефона в училището и от там ти дават такава информация. След това излезли списъци в училищата-гнезда, но в РИО нямало нищо. Излязла информация след 3-то класиране. Сега какво ще е ? - не е ясно.

Благодаря! Това беше важно!

Като новорегистриран член Ви приветствам за актуалните теми. Нека и аз се включа към отбора, за който кампанията по кандидатстването приключи успешно - син приет в 1 ЕГ Варна с АЕ с бал 32.678. ЧЕСТИТО на всички приети деца и успех на тези които продължават.

Добре дошли на новите - успех на детето!

# 54
  • София
Аз продължавам да се вълнувам от класирането. Логично е, след 2-ро класиране в сайта на РИО да бъдат изнесени списъци с езаетите места, тъй като 3-то класиране е независими от 1и 2-ро. Уф, тежко. Да имаш търпение не е лесно. Кураж на нерешилите!

# 55
  • София и там където не се пуши
Знаток и аз се замислих, че те няма, а ти вярно къртовски труд   bouquet  bouquet  bouquet.

Честито на доволните от класирането.
Успех на трето класиране на чакащите.

Само да ви кажа, да се запишете и в анкетата на http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=274364.0 излиза там, че сме 86, а тук доста повече - цял набор на гимназия  Joy

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 22:31 от (х) Dorothy

# 56
  • София
eto  ме и мен регистрирана, вашата нова леля Grinning
и да дам отчет и да благодаря на всички за ценната информация през цялото време
нашият младеж - в отбора на 9 ФЕГ с английски
много, много доволен и ние с него

# 57
  • София
Честито на детето на леля и успех    newsm10

Този форум е безценен!

# 58
  • Бургас
Честито на всички доволни!

Успех по-нататък на недоволните  Wink

# 59
  • Sofia
Поздравления и от мен за всички майки и деца, които ще се запишат в следващите дни!
Пожелавам на всички (днес доволни или не толкоз) пълноценни и щастливи гимназиални години! Hug
Пожелавам и на вас и на себе си, когато децата ни завършват тези училища, да сме още по-удовлетворени!

Общи условия

Активация на акаунт