ОСМОКЛАСНИЦИ - трето класиране

• 31 711
  • 377
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, мамчета!!!

Благодаря за съветите, коментарите и споделените мнения. Щерката реши да се записва. Ще видим как ще е в новото училище, новия клас, нови учители, нов език.... Може би малко уроци по испански няма да са ни във вреда. Продължаваме си с пианото, хореографията и английския по принцип, но как ще е на практика ще знаем по-точно около 01-15.10.2009г. да видим какво ще е натоворването, как ще са ни учителите и програмите... Питанките са много и за сега отговори няма.

Поздрави на всички деца за успешния прием и на вас майчета и татковци за умните ви наследници.

Весело лято - пък на есен с песен.

# 106
Здравейте, мамчета!!!

в кое училище сте приети?

# 107
157-мо с испански и английски.

Майчета, не си получавам имейла за регистрацията. Какво да направя?

# 108
  • На село
Не възлагам особени надежди, че ще стане виртуоз, но не искам да й троша хатъра. И аз, и татко й сме имали мераци да се научим да свирим на китара на тази възраст - 14-16г. - резултатът е две ненужни китари - е, поне китара няма да купуваме в началото, но пък ще има избор за инструмента  Joy. Труд и постоянство си трябва за музиката (както и за всичко друго) + талант и доста по-ранна възраст за първи стъпки.

# 109
Много ме радва новата ориентация на форума-след всички емоции около изпити и прием ,темата премина към изкуство Simple Smile Simple Smile Simple Smile.Всички имаме нужда от релакс.
Ние вече сме записани в ГПЧЕ "Йоан Екзарх"-Варна.
Късмет на осмокласниците!!!!!!!!!И спокойна година на мамите Joy Joy Joy

# 110
  • There I was on a July morning
И дъщеря ми иска да и купувам китара, но електрическа.
Може ли да започне да се учи с такава китара или трябва да е "кухарка"?
Ако и някой да ме насочи към марки, които са за начинаещи, но не са съвсем боклуци, ще му бъда много благодарна.

# 111
И дъщеря ми иска да и купувам китара, но електрическа.
Може ли да започне да се учи с такава китара или трябва да е "кухарка"?
Ако и някой да ме насочи към марки, които са за начинаещи, но не са съвсем боклуци, ще му бъда много благодарна.
И моят син иска електрическа, ама не знам колко ще му е дълъг мерака и затова мисля да търся нещо втора употреба..

# 112
Вие сте добре с китарите. Моя син иска БАРАБАНИ. Засега съм го разубедила, все пак живеем в апартамент.

Но имам следния въпрос към тези, чиито деца са учили основно английски до сега и от 8 клас са в училища с друг 1-ви език... та: ще запишете ли децата тази година на уроци по англииски или планувате от 9-ти клас, първо да понапреднат малко с новия език?

# 113
И аз исках барабани, ама не ми купиха. И си купих китара. И си "свирех"  Crazy

Няма да я пращам на уроци по английски. Не вярвам да го забрави за една година.

Asss622 пратих оплакването ти на модераторите. Да проверят защо не получаваш мейл.

# 114
157-мо с испански и английски.

Активирах Asss62, може да влезете с паролата си.
Не получавате мейл, защото сте написали несъществуваща поща, адреса не е изписан правилно. Моля след като влезете да го редактирате и той да е коректно изписан и реално съществуващ.
Хубав ден!

# 115

Бяхте сбъркали мейл адреса си при изписването ( @av.bg вместо @abv.bg)
Вече акаунтът е активиран от Ели. Аз редактирах и мейл адреса в профила.

# 116
  • Стара Загора
Записахме се днес!
Училището / и директорката!/ ми направи много добро впечатление.
Разбрах, че на второ класиране е нямало никакво движение.
Ще има задължителна униформа, след 06.09 - родителска среща и така...

Аз също мисля тази учебна година да наблегне само
на новия език и ако случайно остава време, на спорта, който
пренебрегна заради кандидатстването.

# 117
Здравейте, да се отчетем и ние-девойка записана 8"е" клас в 9-та ФЕГ, профила е ФЕ,НЕ,БЕЛ,История. Иска да се запознае с деца, приети в гимназията.

# 118
Еврика!! Благодарение на вас Знаток, .Ели., Mamma, вече съм сред БГ мамите.

Не съм влизала в този сайт защото мислех, че е за мами с бебчета, а моите бебчета са твърде пораснали.
От препратките от Гугъла разбрах, че дискутирате и други теми. Следях темите за кандидатстване след 7-ми клас и ми бяхте безкрайно полезни.

Сега като минаха тези вълнения ще се "поразходя" и из другите теми.

Да се представя: мама на 25 год. бебо и 14 год. бебка.  newsm78 Времето минава бързо.

# 119
Браво,браво!!! Браво на отбора с китарите!
Ние вкъщи сме музикални инвалиди.Аз в 11-ти клас се опитвах да свиря,ама нищо не се получи.
Ама то какво хубаво беше едно време.По бригади,по купони,по пейки-много се свиреше и пееше...

Дъщеря ми иска 8-ми клас да учи испански на курс.Като иска-да учи.
Предполагам,че ще е "Всяко чудо за три дни."

Asss62,добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт