ОСМОКЛАСНИЦИ - трето класиране

• 31 745
  • 377
  •   1
Отговори
# 120
добре дошла Hug

# 121
Я да ви питам, понеже се занимавам с малкия ми брат кандидат гимназист - приет е на второ класиране в училище,което муе шесто желание и иска да участва в трето класиране - в училищата гнезда ли се подават отново заявления за участие в трето класиране?

# 122
В същото гнездо. И подрежда отново желанията си. Все едно си пуска първото заявление.

# 123
  • София
Я да ви питам, понеже се занимавам с малкия ми брат кандидат гимназист - приет е на второ класиране в училище,което муе шесто желание и иска да участва в трето класиране - в училищата гнезда ли се подават отново заявления за участие в трето класиране?

Да!
Но нали си наясно с третото класиране - той губи мястото си от ІІ класиране и участва само за обявените свободни места, след записването на първо и второ класиране.
Успех!
Ние също ще участваме в трето класиране. Засега сме само твоя брат и моето дете!

# 124
и моя племенник май отива на трето класиране

# 125
Браво на куража! Дано имат късмет децата.

# 126
  • София
До тук преброих три деца за ІІІ класиране:
1.  ♥ Zahira ♥  - брат
2 . Аз (margaritavass ) - дъщеря
3. markrit03  - племеник
Има ли други?

Ами късмет на децата!

# 127
Късмет на всички,които ще участват в трето класиране.Нека успеха е с вас , а аз стискам силно палци. fingerscrossed  fingerscrossed fingerscrossedИ да има повод за радост Flowers Sunflower

# 128
Момичета, и аз да питам!!Кога излиза надпис "ЗАПИСАН"????

# 129
  • София и там където не се пуши

Майчета, не си получавам имейла за регистрацията. Какво да направя?

Потърси я в спама.

# 130
  • There I was on a July morning
Успех на тези, които ще участват на трето класиране, само кажете кога ще е, да стискаме палци.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Добре дошли на новите в темата, както и в отбора на френската гимназия, който внушително набъбна.  newsm18

1. Моето момиче
2. ivakristi - син
3. dessi65 - син
4. Ellytza - син
5. rosisd - дъщеря
6. *Миленски* - дъщеря
7. Лола - дъщеря
8. its - момче в 8а клас
9. НЕ ЩА - син
10. Дъщеричка
11.snow_bird - син в 8 г клас
12. radimer - дъщеря
13. леля  - младеж
14. adv - момче
15. savana_73 - дъщеря

tzvety_r - Временно и ние се записваме в отбора на 9 ФЕГ - ФЕ,АЕ,БЕЛ,И - момиче - не се е отчела.

# 131
Цялата френска пише тук  Joy
Немската само чете  bowuu

# 132
 Ние тук май трябва да се наречем "Клуб по китара - осмокласници" 

или по-добре "Клуб по китара - осмокласници без слух" Joy Joy Joy 
 Ние ще сме лидери в този клуб. Но за сега поне желание не му липсва. Трябва бързо да се организира с уроците по китара, докато не му мине желанието. Днес дори не е излизал да рита, а това значи много, защото е върл фен на този спорт.

# 133
Моят племенник реши да не рискува и утре ще се запише в 127 СОУ. Успех на всички смелчаци newsm10

# 134
  • There I was on a July morning
Цялата френска пише тук  Joy
Немската само чете  bowuu

Знаток, ти пишеш колкото за цялата немска.  Wink  Joy  Hug

Общи условия

Активация на акаунт