ОСМОКЛАСНИЦИ - трето класиране

• 31 686
  • 377
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Публикувана от: nikoan
Виж на първа страница ГРАФИК ПО ПРИЕМАНЕТО , там пише ,че на 23.07. се обявяват в училищата гнезда незаетите места след второто класиране и във всяко училище.
[/quote]

Да това е ясно!

Въпросът беше дали в сайта ще ги има.

# 226
Ох, аз пак да питам Embarassed Embarassed Embarassed ама кога на сайта трябва да излезе "ЗАПИСАН"??? И аз съм една...Докато го видя няма да се успокоя ooooh!

Здравейте!

В сайта на РИО ли трябва да излезе това "ЗАПИСАН",защото сега научавам ,че има и такава процедура......
Мислех ,че със записването в училището всичко приключва....а сега пак F5.... така ли ? Thinking

# 227
  • София
Здравейте момичета!

УСПЕХ НА ДЕЦАТА НА 3-ТО КЛАСИРАНЕ!
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Аз имам един процедурен въпрос и ще ви върна към 2-ро класиране.
След като излязоха резултатите от 2-ро класиране, как се определя колко именно места са се освободили, напр в НЕГ или 1АЕГ?  
Според мен само децата, за които на 2-ро класиране  вече пише, че са приети по 1-во желание , дават реално освободените места след 1-во класиране в съответното училище
Защото тези, на които пише "2-ро желание" може да са си го запазили от 1-во класиране, може и да са се "преместили" от 3-то на 2-ро желание, но не се знае със сигурност
А приетите на 1-во желание и на 1-во класиране - се записват или отпадат/те именно освобождават местата за 2-ро класиране/

Коя майка се похвали с кецове за баскетбол,..? От вчера обикаляме със сина ми,.. но няма избор, а и няма номера му ,..

Има ли попълнения за отбора на 1АЕГ?  bowuu

ОТБОР НА 1АЕГ!
 newsm74
1. Lady-B -  Христо - АЕ/НЕ
2. Маринова - Маги - АЕ/НЕ
3. Noshtna_ptica- момиче - АЕ/НЕ
4. Bewitched – девойка – АЕ/ФЕ
5. *StaM* - Жоро – АЕ/ИЕ  
6. KAKATI1 – Жаклин – АЕ/ИЕ

# 228
  • През девет земи в десета
Ох, аз пак да питам Embarassed Embarassed Embarassed ама кога на сайта трябва да излезе "ЗАПИСАН"??? И аз съм една...Докато го видя няма да се успокоя ooooh!

Здравейте!

В сайта на РИО ли трябва да излезе това "ЗАПИСАН",защото сега научавам ,че има и такава процедура......
Мислех ,че със записването в училището всичко приключва....а сега пак F5.... така ли ? Thinking
Ами на нас ни излиза точно така:

Резултат от класиране
I класиране:
по 1 желание
НПМГ
ПрМ - Г- АЕ;М;Г

с бал: 32.380

Lady-B,за кецове ходя на щанда на Рийбок в МОЛ-а на Илиянци,маратонките са оригинални,оттам зареждат доста магазини в София и примерно вместо 150 ще струват 100лв.Купихме страхотни с PUMP отстрани да държат глезена.Баскетболните екипи също са на прилични цени Peace
Детските маратонки за който го вълнуват са по 35лв.

# 229
Дали има някъде статистика по училища за колко места - колко са кандидатствали, момичета - момчета?

# 230
Пиги, ама вие сте записани от първо класиране - ние...от второ...
затова се чудя дали ще го напишат и кога ще го напишат?! newsm78!?

# 231
Ми и аз сега влезнах в сайта на Рио и верно така пише ЗАПИСАН в профила на дъщеря ми.
А си мислех,че всичко приключва със записването в училището.
Вероятно още не са актуализирали информацията от второ класиране.

Да ви питам,видях,че някои от вас си знаят паралелките:а,б,в...
Мамите,чиито деца са в СМГ знаят ли кога ще разлепят списъците с разпределението на децата по паралелки.
Спомням си,че за 5-клас преди години имаше такива списъци,но не помня кога ги изнесоха.

# 232
Пиги, ама вие сте записани от първо класиране - ние...от второ...
затова се чудя дали ще го напишат и кога ще го напишат?! newsm78!?

Най-вероятно не са обновили още информацията в сайта.Вие нали се записахте в училището,прибрали са ви удостоверението и са ви дали служебна бележка,че детето е записано.Мисля,че няма причина да се притесняваш Hug

# 233
приблари са ни удостоверението...но не са ни дали служебна бележка newsm78

# 234
приблари са ни удостоверението...но не са ни дали служебна бележка newsm78
може би отписването от старото у-ще ще е по служебен път,споко,записани сте Peace

# 235
РИО-Варна вече публикува свободните места след второ класиране!!!!!!!!
В края на кампанията , след като изхабиха нервите на всички и във варненското РИО се разработиха Joy Joy Joy
Успех на всички, които ще се включат в това класиране!!! newsm10

# 236
ОТБОР И ЗА 91 НЕГ   smile3533

Започвам с мойта дъщеря:   1. София ( barbie045 )- 91 НЕГ, първо желание.      newsm68 newsm44
                                              2. Лили (дъщерята на Знаток) - първо желание.    newsm68 newsm44
                                              3. Синът на Казабланка:  newsm68 newsm44        
                                               4. Синът на Liya LT       newsm68 newsm44  
                                               5. Синът на Verona70      newsm68 newsm44    
                                               6. Синът на mymomgot, първо желание  newsm68 newsm44    
                                               7. Иси ( дъщерята на Avi )    newsm68 newsm44
                                               8. Дъщерята на deniya   newsm68 newsm44
                                               9. Син FireLite    newsm68 newsm44
                                             10. Дъщерята на tzvety_r  newsm68 newsm44

11. Съседка 1 на дъщерята на tzvety_r
                                             12. Съседка 2 на дъщерята на tzvety_r
                                             13. Съседка 3 на дъщерята на tzvety_r
                                             14. Съсед 1 на дъщерята на tzvety_r

Моля да продължите след мен, защото ми се струва че нашият отбор няма да отсъпи на Френската. Ама 1 и 2  АЕГ ги задминахме !   smile3501
Хайде момичета, да бием и французите!  Има ли още ?   newsm12

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 23:05 от barbie045

# 237
Само за протокола–детето на deniya е момиче.

# 238
  • София
РИО-Варна вече публикува свободните места след второ класиране!!!!!!!!
В края на кампанията , след като изхабиха нервите на всички и във варненското РИО се разработиха Joy Joy Joy
Успех на всички, които ще се включат в това класиране!!! newsm10

А в София излязоха ли? Публикуваха ли ги в сайта или само в училищата?

# 239
Само за протокола–детето на deniya е момиче.

Готово  Hug

Общи условия

Активация на акаунт