Отговори
# 150
Добре де,аз защо не успявам да намеря Ника? Къде точно трябва да търся?

Намерих яяяяя Party и гласувах! Успех!

# 151
Мерсиии момичета!!! Hug Hug HugНие в конкурса на 9 месеца няма как да се вмъкнем/нали заминаваме,ама този конкурс ни е тамън!/Писче,не съм май споменавала,ама ние сме наполовин англичанче,25% българчета и 25% азиатче/русначе ooooh! LaughingНо според повечето хора сме копие на таткото ,че сме и рижи!/абе Ника си е англичанка отвсякъде хахах/
Оле,някои вече стават на 6 месеца!!!Да е честита половин годинка на Ачо и Пламенка!Честити месечинки на останалите сладури Моника,Димитър,Божидар и Самуил!Нека растат здрави и послушни! Hug

# 152
Здравейте, аз отдавна не съм писала, но днес да ви почерпя , че си имам племеница, вчера се е родила, 2710 гр 47 см, Йоана се казва. Брат ми е на седмото небе, а и ние покрай него, Ицето стана батко! Laughing

Иначе ние сме добре, бяхме на почивка на Рибарица 1 седмица, добре ни се отрази, само много лошо време случихме ама нищо. Снимки ще кача по-късно, да ни видите къкви сме хубавци Wink
И ние имаме проблеми с приспиването и изобщо със спането, през деня дремва за около 1 час ама за целия ден, а вечер докато заспи е голяма борба, буди се често, направо има моменти в които не издържам, ама като чета че и вие сте със същите проблеми малко се успокоявам че не съм сама в неволята Simple Smile
Честито на всички месечинките, да растат здрави, весели и щастливи и да радват мама и тати!

# 153
  • София
Добро утро Simple Smile

Дарима и аз гласувах за принцесата Simple Smile)

Доре, спокойно, щом лекарите са казали, че няма счупено и е контактен, значи няма страшно, сигурно още е уплашен, но ще му мине, щом е до мама, не се притеснявай, а паденето на всеки се случва, или на почти всеки, зависи и колко е подвижно детето, а Йо-Йо е голям бяс, така че няма как да си винаги залепена за него, ще се успокои мъника, ще видиш Simple Smile

Ние мислихме да ходим на разходка в Борисовата днес, ама като видях какво е навън се отказахме, имахме среща с колеги от университета, ама ще отложим виждането, ааа, Писче, тук не е валяло днес, не е честно, въпреки че и вятъра разхлажда, ама все пак дъжд си е друго Simple Smile

Ооо, Мими, честита племеница, да ти е жива и здрава и много да се обичат и да се гледат с братовчедчето Simple Smile)))

Ооо, ама съм глупчо, честита половин годинка на Ачо и Плами, да са ви живи и здрави и да растат много обичани и много, много щастливи, еххх, как мина това време, момичета, вече половин годинка се навъртя Simple Smile)))

Честито и на 5 месечните сладури и сладурковци, те да станат големи и силни като бате си Ачо Simple Smile)))

# 154
 Ехааааа Дарима страхотна екзотична комбинация. То малката богиня затова е и такава хубавица , нали така казват че хората със смесена кръв са обикновено много красиви. Да ви е жива и здрава и дано да спечели конкурса, а че ще печели мъжките сърца е ясно от сега Simple Smile
 pretty_mimi честита ви племеница много да ви радва и да слушка щасливите родители.
 За заспиването и ние сме в кюпа. Не ще и неще приспиваме се по час и нещо за да спи половин час. Аз уж го дебна да го изловя още като потърка очи за прув път и почвам да го приспивам ама резултата е все тая.
 Тази нощ татко му за втори път дежуреше. Така се разбрахме с него в събота срещу неделя той да става нощем да го обгрижва. Е то не че и като миналия път и аз не ставах ама поне да види какво е. Че още вкарва репликата - Какво пък толкоз правиш по цял ден спиш. Та сега на всяко ставане се чудеше на кой свят е и само питаше " сега какво да правя" ама се справи. Малко по малко ще влезе в час. Иначе слага тапите в ушите маската на лицето, аз ставам понякога на всеки час и сутринта ме пита " тази нощ детето май не се е будило"  #Cussing out

# 155
  • пак там
Доре, има ли температура?

# 156
pretty_mimi честита рожба на брат ти ,да ви е жива и здрава и много да ви радва  bouquet
Даримка много смесени сте то затова е толкова хубава Heart Eyesгледам си написала как става,аз като го пусна линка се блъсках и не знаех как ама ме беше срам да питам та сега ще гласувам Peace

Доре гледам си пуснала тема в кърмаческия,ама душа ти как така реши че Йойо няма да засуче скоро newsm78я се стегни заключете се на тъмно в банята и го мъчи ако ти се кърми много ясно че ще успеете Hugи наистина се успокой той те усеща и за това сигурно е толкова кисел Hug Hug Hug Hug Hug

# 157
  • София
Успокои се! Ами, аз бях решила, че толкова го боли, че не иска да суче. Сега го накърмих, май просто е бил сънен и кисел. Даже го изкъпахме, смя ми се... Няма температура. Ох, слава Богу! Мерси, че пак бяхте до мен в една поредна бебешка драма... newsm50 Hug

# 158
  • Варна
И аз гласувах за хубавицата на Дарима. Успех в конкурса  Hug

# 159
мерси мерси мерси Hug Hug Hug
Атмосферче,така е,като се случи нещо такова и след това следиш всяка реакция на бебето за разни сигнали и ти се струва всичко мн подозрително.А всъщтност бебето си е наред GrinningНие като излизахме оня ден по жегата,та после цяла вечер и нощ я следях да не би да е замаяна или нещо да не е добре,заради жегата.Знам,че майка ми като бях бебе така ме беше разхождала в жегата и аз накрая вдигнах температура.Та аз се бях параноясала и всяко нейно мрънкане го отдавах на претокляне Laughingслава богу наред си е детето.
Алхимиче,щях за чесънчето да ти отговарям/ама откак родих паметта ми стана една.../-та чакам да ми стане мръсна косата,ще я намажа с чесънче и айде в банята после.Та моята коса,нали ви казвах по слепоочиятаа взех да оплешивявам и така ме достраша,че сега ако трябва всеки ден с чесън по главата ще ходя.
Хайде,аз продължавам с голямото почистване sweating

# 160
Доре,радвам се ,че всичко е отшумяло  Hug
Ника е голяма сладураа и азпуснах своя вот за нея,успех .
Честит празник на всички бебчета,които празнуват днес.
Прити мама,честита ви племеница,да е жива и здрава .

Майнички,мен ме отпишете от утрешната среща Sad ,още по-зле съм-сополана голяма +МЦ,голяма комбинация  Crazy,добре че е съкровището(свеки,не мъжо) да гледка сега малкия,по точно спинкат си сладко .
Сутринта малкия звяр още в 8.00 ме изкара навън,че много мрънкаше,а не иска у нас да спи,какво ли ще правим зимата  newsm78.То така и така нямахме ток,поне си купих кафенце за разсънване.
Отивам да чета назад,че имам май 1,2 теми да наваксвам 

# 161
Дарима и аз гласувах за малката красавица.

Честити половин годинки и пет месечинки на порастващите днес дечица   Party Time

pretty_mimi , честита ти племенница! Да е жива и здрава и много да си играят с баткото!

autumnsphere, браво на малкия юнак! А ти трябва да свикваш. Мъжка майка си все пак  Grinning . Що обелени крайници има да видиммм...  ooooh!

radka80 бързо оздравяване   bouquet

А моя човек пак се кара на една играчка. Много се дразни милият, като неможе да я напъха цялата в устата  Laughing

# 162
И аз гласувах за Ника!
Успех!

# 163
autumnsphere  Hug надявам се, че вече си поне малко по-спокойно. Явно детенцето се е изплашило или стресирало. Но както и повечето майчета са ти казали, всички ще минем през това, а занапред все повече ще зачестват тези падания. Дано само винаги е малкият дявол.

Darima имате и моя глас за млакта сладурана

Честита половин годинка на Плами и на Ачо. Много да радват мама и тати със своите бебешки постижения  Wink

pretty_mimi да ви е живо и здраво новото попълнение в семейството.

И тук доста подухва и все още се чудим дали д аизлизаме. Но май ще направим една рзходка. Ми като дойде есента и зимата няма да си седим вкъщи я  Rolling Eyes

cutestsmallcat Много весело да си изкарате на моренцето, а малчо да слушка

# 164
Привет,
Ние се завърнахме от Тюленово - изкарахме хубаво, само че не можахме да стигнем до моренцето Sad, стана многоооо горещо, не е за хора навън  Shocked Нищо, няма да ни избяга, другата седмица  Peace
Креми, леле, голям екшън е било, важното е че вече сте ОК  Peace И други почивчици ще има  Peace
Дарима, и аз гласувах за Ника, ама и на 2те снимки  Embarassed
Атмосферче, ужас  #Crazy сигурно многооо си се ошашкала, важното е че на Йо йо нищо му няма  Hug

Честита месечинка на бебоците ни, да са ни живи и здрави и много послушни    bouquet

Коте
, ама вие много бързо заминахте, да си изкарате страхотно и Венци 1 и Венци 2 да те слушат  Party

Общи условия

Активация на акаунт