Намерих яяяяя
и гласувах! Успех!
Ние в конкурса на 9 месеца няма как да се вмъкнем/нали заминаваме,ама този конкурс ни е тамън!/Писче,не съм май споменавала,ама ние сме наполовин англичанче,25% българчета и 25% азиатче/русначе

)

)))
)))
)))

гледам си написала как става,аз като го пусна линка се блъсках и не знаех как ама ме беше срам да питам та сега ще гласувам 
я се стегни заключете се на тъмно в банята и го мъчи ако ти се кърми много ясно че ще успеете
и наистина се успокой той те усеща и за това сигурно е толкова кисел

Ние като излизахме оня ден по жегата,та после цяла вечер и нощ я следях да не би да е замаяна или нещо да не е добре,заради жегата.Знам,че майка ми като бях бебе така ме беше разхождала в жегата и аз накрая вдигнах температура.Та аз се бях параноясала и всяко нейно мрънкане го отдавах на претокляне

,още по-зле съм-сополана голяма +МЦ,голяма комбинация
,добре че е съкровището(свеки,не мъжо) да гледка сега малкия,по точно спинкат си сладко .
.То така и така нямахме ток,поне си купих кафенце за разсънване.
. Що обелени крайници има да видиммм... 

надявам се, че вече си поне малко по-спокойно. Явно детенцето се е изплашило или стресирало. Но както и повечето майчета са ти казали, всички ще минем през това, а занапред все повече ще зачестват тези падания. Дано само винаги е малкият дявол.
, стана многоооо горещо, не е за хора навън 
И други почивчици ще има 
сигурно многооо си се ошашкала, важното е че на Йо йо нищо му няма 

Препоръчани теми