Отговори
# 165
И аз гласувах за Ника. А между другото, момиченцето на снимката след нейната, с бялата рокля на червени цветя мяза 1:1 на моята Ралица. Викнах татко и да му покажа, а той вика:"Аз тая рокля що не я помня?" newsm78 Mr. Green

# 166
И аз гласувах за Ника. А между другото, момиченцето на снимката след нейната, с бялата рокля на червени цветя мяза 1:1 на моята Ралица. Викнах татко и да му покажа, а той вика:"Аз тая рокля що не я помня?" newsm78 Mr. Green
hahaha Joy
Ника,има и моя глас  Peace

Честито на празнуващите днес дечица!

# 167
  • София
платихме нета Simple Smile

Моите хора сега спят и съм им пуснала канала с класическата музика. Току-що дадоха една реклама явно на изворната вода на Евиан - група бебоци карат лудо ролери Simple Smile Голям смях  Joy

Аз сега се сетих какво исках да пиша снощи  Crazy
Става въпрос за работата /аз и по-рано питах, но не видях отговор. Извинявам се ако съм пропуснала/
-какви права имаме като майки на "дете до 3г."
-ако изляза в болнични през март /например/, каква ще ми е базата? Ще съм работила целия февруари, а до края на януари съм майчинство.
-конкретен въпрос Simple Smile Снощи прочетох каква ни е новата структура. моята позиция вече е в друг отдел и с друг шеф. Проблемът идва от там, че новият отдел се състои от 2ма човека - старши инженер /шефа/ и обикновен инж., коеот би трявбало да съм аз, но всъщност се оказва че има новоназначен човек.
Решила съм да пиша на техническия нещо от рода: Скоро детето ми ще навърши 6 месеца и аз сериозно обмислям възможността да се върна на работа /не е вярно Wink/, но все още не съм решила окончателно. Мога ли да разчитам, че мястото във фирмата ми се пази или да търся други алтернативи?
но преди да го доизмисля писмото ме интересува как могат да ме *бнат и съответно на какво мога да разчитам като защита от закона.
Примерно ако искат да ме уволнят за несправяне със задълженията какво мога аз да направя /при условие че проблем може да бъде невъзможността ми да пътувам/
Ако искат да съкратят позицията /че ставаме 2ма на клона/ сигурно ли е че мен ще запазят... имат ли вратичка, която им позволява да ме съкратят мен?
ако се опитат да ме накарат да напусна /примерно да ми възлагат работа, която не мога да свърша за определен срок/ как и къде мога да се оплача?
Знам че повечето от вас биха напуснали сами при това положение, но аз наиситна много си харесвам работата, а и съм човек който не обича промените

Друго което ме интересува е дали мога да работя на граждански договор сега по време на платеното майчинство и по-късно по време на неплатеното но без да прекратявам трудовия .
Дали биха ми отпуснали кредит на база граждански договор?

Обещавам ще черпя на националната среща   bouquet

А сега след като ви прочетох:

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ, НО НАЙІВЕЧЕ НА АЧО И ПАЛМИ Heart Eyes
Доре, радвам се че всичко се е оправило Simple Smile А ти защо не му даде изцеденя кърма, а АМ?
Дарима и аз се опитах да гласувам, но не знам дали стана  Blush
Честита малка Йоана на Прити мими  baby_neutral

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 16:18 от carbo

# 168
Карбо, аз доколкото знам, нямат право да те съкратят докато си 2 години майчинство плюс още една след връщането ти, освен ако цялата фирма не обяви фалит и не бъде закрита. Ако предишната ти поозиция сега е заета или нямат нужда от теб там, трябва да ти измислят друго място. Друг е въпросът, че след връщането ти могат да си измислят друг параграф, за да те махнат, но съм сигурна, че при теб няма да е так  Wink За кредита обаче със сигурност ще те отрежат, защото по време на криза отпускането на кредити се зматяга и банките предприемат мерки да прибират пари и се избиват кой от кой по-хубав депозит да предложи Simple Smile

Сферичке, важното е, че сте научили пътя до Пирогови процедурата  Wink Като тръгнат да ходят, ела да видиш какво става, то не са цицини, не са падания  Crazy С Дарко пътека съм прокарала до спешната лицево-черепна хирургия и обикновено все на опашка чакам пред кабинета  Simple Smile Един татко подхвърлял бебето, ама не могъл да го хване, друго бебе паднало от кревата, друго си разбило лицето на маса и тн  Outta Joint В тая връзка очите трябва да са на четири, ама наистина. По-добре даже и в тоалетната заедно, просто стават опасно подвижни децата с всеки изминал ден.

Аз пък да ви се оплача с мойта серия (Доре, как не сме се засекли в Пирогов  Wink ) Баткото ме посрещна с висока Т и се оказа, че е с ангина, тамън овладях положението с него и РУси взе че измъкна един конец от оперираното дупе и айде пак газ към Пирогов, СЛАВА БОГУ малкия дявол, но в понеделник пак сме там и въобще съм луднала  Crazy Малкия пък като го заболи мястото и е само на ръце, ама няма пишкане, няма друго .....и така......Аз също се обвинявах даали не съм лоша майка, защото отказах една допълнителна анестезия в гръбнака, ама ме достраша  Rolling Eyes

За гърдите и мойто виме е различно, едната е по-малко вървежна и така. Честно казано нямам спомен дали така беше и преди с Дарко, но при всички положения и преди едната пускаше повече мляко от другата, но после се оеднаквиха. Дано и сега стане така, че срам  Embarassed

# 169
  • София
Галл, мерси. Аз попитах и в Счетоводното... че тохубаво няма да ме съкратят, ама кой ги знае какво ще измислят Simple Smile

А Руси много да го нагушкаш и като му мине - да го цункаш по дупето Wink

# 170
Darima и ние с Ева дадохме своя

Ами аз друга снимка не видях  Confused искам и аз да видяяяяяяяяя  Wink
Оооооооооох , видях  Party Нямаше да мога да спя иначе  Flutter Наистина прилича Peace

честити месечинки на всички сладури

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 17:04 от wondertedy7

# 171
Дойде и моето време да седна...Свеки дойде "да ни видела какво правим" още от обяд,макар че децата бяха спокойни..Интересно защо не дойде вчера когато и двамата бяха такива кисельоци,че ми взеха акъла ooooh! Както и да е.Аз естествено веднага използвах момента и такова чистене му ударих,че чак сега свърших,макар че имам още някои подробности за дооправяне...Леш съм! Пълен дроб! Уморих се много,ама все някога трябваше да направя повече от всекидневното чистене.Само че рядко ми се удава възможността главно заради бръмбъзъците..Просто няма как да чистя и да ги гледам едновременно...
Казвам ви тая жена се побърка да занимава цели 4-5 часа и двамата едновременно.Те реват,мрънкат,тя се чуди какво да им приказва,за да спрат да мрънкат...Чувах я как накрая вече се молеше "Ама моля ви се,баби,спрете само за 5 минутки...уморих се вече..." Ама нека да види колко ми е хубаво по цял ден сама и защо аджеба не мога да си свърша работата както трябва.Да види и защо всеки ден като излизаме гледам едва-едва.... Накрая като видя,че работата ми няма да свърши скоро и след това естествено ще трябва да ме чака да се къпя и оправям,реши че е най-добре да излезе сама с тях...САМА!!! Умря от страх и притеснение ако ревнели и двамата кво щяла да ги прави..Както и да е,нямаше избор и тръгна.Та сега си правя закуско-обяда-вечерята,защото корема ми вече скрибуца,след това в банята и ааайдеее навън..колкото и да не ми се излиза..ама хич!!!!

Това е от мен засега.Понапълних ви главите с глупости,ама трябваше да се разсея малко,затова ви пиша...

# 172
Дарима и аз гласувах!  Peace  Ако не е тайна- как е истинското ти име?  Embarassed  Просто любопитсвам!

Честита племенница на Прити Мими! Да расте щастлива и здрава!

ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА АЧО И ПЛАМЕНКА! Честито и на 5 месечинковците! Да са живи, здрави, весели, обичани и добри! Много да радват мама и тате!

Дая, може ли е едно въпросче към теб (и към други мами, ако се цедят и дават кърма от шише)  Blush - как съхраняваш кърмата като излизаш на разходка за по дълго време (ако те оставя Симончето, де), хладилна чанта, лед .....?  Blush Благодаря!

Връщам се да чета!  Hug

# 173
Диде, аз рядко излизам задълго, та я нося от хладилник в термобокса и притоплям някъде, или нося АМ, но ние рядко папаме навън, доскоро, защото се цедях на 3ч и все трябваше да се прибираме, а сега защото е много горещо. А и Симона доскоро ревеше много по разходки, та доста бързо ни минаваше мерака за разходки, напоследък положението е малко по-добре.
Ако искаш да пренасяш някъде най-удобно ми се вижда в хладилна чанта замразена да носиш.

# 174
Pretty_mimi,да ви е жива и здрава малката племенничка!   bouquet

Даримка,гласувах за най-хубавото бебе и на двете снимки! Wink Не можах да я открия на петте странички,но като изписах името снимките се появиха.Успех!!!
Не можах да открия "двойничката" на Раличка със "забравената" от баща й рокля... hahaha

Фокси,ти си фурия,бе,душа! Две бебета,безсънна нощ и основно почистване... ooooh! За теб няма ли "сатурнови дупки"... Laughing

Галче,много го мисля нещо Руси.От какво казаха ,че се е появил този "цирей"? ...И как се изхожда сега-не замърсява ли раната?

Днес лятото направо се смили над нас!Сутринта излязохме още в 9 часа и до 12.00 беше рай! Сега децата са с баща си в парка,а аз пошетах малко.

# 175
  • в сърцето на един мъж...
И ние гласувахме за Ника Mr. Green
Миленка, пусни ми моля те пак линка за фотото  bouquet

# 176
Миленка, пусни ми моля те пак линка за фотото  bouquet
http://www.happy-foto.net/

# 177
Момичета искате ли утре към 12-13:00 една среща пред народния ако времето е ок.
 Да вземем и ние от светата тройца да се мръднем малко по-далеч. Дават го 26 градуса за София без дъжд.

# 178
Момичета,благодаря ви за страхотната подкрепа,то не че ще спечелим,ама ни е интересно да участваме. Hugламтурниче,гледах,гледах за двойничката и единствената,за която си помислих-едно момиченце в бяла рокличка на различно цветенца-но тя е май азиатче...това ли е?и май наистина има нещо smile3521
диде,истинското ми име е като ника ми-Дарима/произнася се по същият начин като Дарина,само че с "м".Дарима. Wink
Лека вечер,ние се приспиваме и аз после продължавам с биричката.

# 179
  • Пловдив
Пловдивска среща-гореща в понеделник /20 юли/ в 12,00 часа,пред магазин Сани в кв.Смирненски

Общи условия

Активация на акаунт