Голям смях 

Снощи прочетох каква ни е новата структура. моята позиция вече е в друг отдел и с друг шеф. Проблемът идва от там, че новият отдел се състои от 2ма човека - старши инженер /шефа/ и обикновен инж., коеот би трявбало да съм аз, но всъщност се оказва че има новоназначен човек.
/, но все още не съм решила окончателно. Мога ли да разчитам, че мястото във фирмата ми се пази или да търся други алтернативи?

А ти защо не му даде изцеденя кърма, а АМ?

За кредита обаче със сигурност ще те отрежат, защото по време на криза отпускането на кредити се зматяга и банките предприемат мерки да прибират пари и се избиват кой от кой по-хубав депозит да предложи
Като тръгнат да ходят, ела да видиш какво става, то не са цицини, не са падания
С Дарко пътека съм прокарала до спешната лицево-черепна хирургия и обикновено все на опашка чакам пред кабинета
Един татко подхвърлял бебето, ама не могъл да го хване, друго бебе паднало от кревата, друго си разбило лицето на маса и тн
В тая връзка очите трябва да са на четири, ама наистина. По-добре даже и в тоалетната заедно, просто стават опасно подвижни децата с всеки изминал ден.
) Баткото ме посрещна с висока Т и се оказа, че е с ангина, тамън овладях положението с него и РУси взе че измъкна един конец от оперираното дупе и айде пак газ към Пирогов, СЛАВА БОГУ малкия дявол, но в понеделник пак сме там и въобще съм луднала
Малкия пък като го заболи мястото и е само на ръце, ама няма пишкане, няма друго .....и така......Аз също се обвинявах даали не съм лоша майка, защото отказах една допълнителна анестезия в гръбнака, ама ме достраша

Нямаше да мога да спя иначе
Наистина прилича 
Както и да е.Аз естествено веднага използвах момента и такова чистене му ударих,че чак сега свърших,макар че имам още някои подробности за дооправяне...Леш съм! Пълен дроб! Уморих се много,ама все някога трябваше да направя повече от всекидневното чистене.Само че рядко ми се удава възможността главно заради бръмбъзъците..Просто няма как да чистя и да ги гледам едновременно...
Ако не е тайна- как е истинското ти име?
- как съхраняваш кърмата като излизаш на разходка за по дълго време (ако те оставя Симончето, де), хладилна чанта, лед .....?
Благодаря!

Не можах да я открия на петте странички,но като изписах името снимките се появиха.Успех!!!
За теб няма ли "сатурнови дупки"... 
ламтурниче,гледах,гледах за двойничката и единствената,за която си помислих-едно момиченце в бяла рокличка на различно цветенца-но тя е май азиатче...това ли е?и май наистина има нещо 

Препоръчани теми