Отговори
# 75
Фокси, виждам те! Laughing
Да черпя по едно кафенце, ммм?

Докато го напиша и се скри.  Mr. Green За останалите- закуска в леглото, приготвена от главния ни готвач  Mr. Green :

# 76
Тенк ю Цвети newsm20  ще го потърся това , че вече ми писна от гадини  Rage

Теди, ние го купихме от някаква ветеринарна агро-аптека до кметство Приморски. Ако искаш мога да попитам точно къде е аптеката.

# 77
оооо, Ламтурниче, де го тоя готвач, да дойде да ми поготви малко  Joy hahaha Heart Eyes

Аз днес рано рано цъфнах, че цяла нощ боря висока Т на Дарко пък сега. Влезнах в куца серия, но ще се преборим

# 78
Добро утро ! Да почерпим че днес ставаме на 5 месеца Grinning.
и нещо за малките  бебешори (вчера купих такива сокчета на Алексчето и ги пие с удоволствие)

# 79
Гея,по-добре ли е днес положението? Снимките са мнооого добри! Къде е "wonderland"?Тази алея направо ме хипнотизира,а на живо как би било..незнам!

Е що не свиркате,че имаме такъв главен готвач?!Аз диети ще пазя... ooooh!

Десика,нищо не казваш за вчера...Нали две бебета щеше да гледаш?

# 80
@sofi_val@, честита ви месечинка!
Честита месечинка и на Кристиян на Червеношийка; Тодор на m@m@; Савина на siqnie;
Яна на mama pettty; Conor на maraia 01 и Калоян на Dor77!

# 81
Добро утро!

Искам и аз такъв готвач......   Wink ! Благодаря за закуската!   bouquet

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕТАТА! Да са живи, здрави и много щастливи!

Имам да чета още 1 тема и половина!  Confused  Тия дни Зарина е голям киселяк и спи по 1 час на ден, а се приспиваме на ръце по 1 час и повече! Трябва да променим нещо,че не се издържа - един час приспиване- половин час спане и така цял ден!  Sad

Вчера ходихме до Вис Виталис- е,това е нашия магазнин! Много ми хареса! Всичко е подредено, на 2 етажа е, поне 4 души персонал ме питаха как да ми помогнат и най-вече цените са много добри! Купих си прах за пране, омекотител и веро за бебета на Surcare, пелена за завиване ( много яка и тъничка само за 5,50 лв  Party ), купичка за хранене,страхотни чорапки 3 бр и дозатор за АМ (Инче, почти е като твоя  smile3534). Щяхме да пазаруваме още, но те затваряха!

Айде,че киселячка мрънка и ме вика! Лек ден!  newsm51

# 82
Здравейте и от нас!
Честито на всимки празнуващи!
Не съм чела старите теми, че много съм изпуснала, прочетох само тази. Радвам се, че почти всички са добре! Гея, защо не отидеш на лекар за пръста?
Ние бяхме на море за седмица и Мира се къпа в морето без проблем  Laughing такава радост беше..... жалко, че свърши. Изобщо не съм започнала да захранвам, честно да си кажа май и малко ме мързи.... Мисля първоначално аз да и правя пюретата, ако си намеря свестни продукти, обаче! Една позната ми е обещала картофи, баба ми моркови и така...
Нещо съм изпуснала интригата с Тифани, можели някой да разкаже на бързо.  Rolling Eyes

# 83
  • в сърцето на един мъж...
Толо, има един замък в Дахау и там в градината се намира тази отсечка Grinning Дърветата точно се раззеленяваха и беше супер готино.
Крака ме боли, подут е пръста, но поне се движа вече що годе прилично.

# 84
Добро утро Hug

За мен вече "добър ден" Mr. Green Будни сме от 5.30ч. и си играхме.След това Жорето си заспа,ама мама къде да спи тепърва в 8ч..Нищо де,3 часа сън й стигат Laughing Та само ви четях.То и без това толкова рано май нямаше луди дето да стоят на компа...

Ей ги,сега и двамата ми пеят и ми гукат,а на мене така ми гука в главата,че... Tired
Ламтурник,мерси,кака за кафенцето,ама те изпреварих.Пих досега две...Що не каза,че и ти си от ранобудните,та да спретнем една седянка...
Диде,не че ще те успокоя,ама и ние сме така с приспиването.Само дето двамцата се редуват и нищо не правят едновременно.Затова и аз като тебе...1 час приспиване,половин час сън,ама през тоя половин час другия се събужда и започва един омагьосан кръг.Общо взето почти не сядам.Най-кофти  е когато и двамата реват за сън..тогава не ме питай какво става... ooooh!

Гея,още снощи исках да ти кажа,ама легнах,че ми се спеше.Незнам каква ти е професията,но ако е нещо различно от фотограф си я сбъркала..Ти не си просто любител,ти си професионален любител.Браво!

# 85
Добро утро!

Гея, снимките са страхотни Peace
И бързо да ти минава пръстчето Hug

Диде, вчера и аз имах проблеми с приспиването през деня, три пъти я приспивах по един час за да спи по двайсетина минути, мисля си, че беше от гадната жега...

Гал данобързо да се оправят дечицата Hug

Днес ще ходим на гости на моите родители, там са сега и племенничките, така че ще има шоу Mr. Green
Малката е на 9м и много се радва на братовчедка си, друг е въпросът, че като я замилва, Симона реве Mr. Green
Оня ден я хакна с една матрьошка по главата.
И понеже там има куче Сара, всички останали също се казват така Mr. Green, вика Саа и на дядо си и на Симона.

# 86
честити месечинки на всички бебешори
Гея newsm20 признала съм те още от снимките с ангелските крилца.

Нашето човече започна по-вече да спи (да не му е уроки) иначе и ние бяхме така заспи за половин час и се събужда за игра.
А да ви кажа и как заспива.До 3 м. имаше силни колики ,какви ли лекарства, методи не пробвахме нищо не помага. Един ден той реве и аз със него ,че с нищо не мога да му помогна вземах си телефона и му пуснах музика (Любе и Слави Трифонов) и чудо детето се успокои.И сега ако не мога да го преспя докато суче , просто си пускам телефона ,слагам Дамян на колене и го поклащам леко, на втората песен и е вече аут.Дори се шегуваме с мъжът ми ,че ако не намерим друг начин за заспиване и ще му купуваме  МР3  Joy
Дори много често когато сме на вън той започва да плаче ,защото иска да го вземам на ръце , като му пусна телефона настъпва мир и спокоиствие Mr. Green

# 87
О, да Цвети много ще съм ти благодарна ако ме светнеш откъде да го купя  Hug

# 88
 А доброютро !
 Къде викате е готвача  smile3508
 Честита месечинка на всичко бебчовци и специално на малката душичка Алекс  Heart Eyes . Сватя за годежа им може да го отпразнуваме на тоя плаж  newsm47
 Гея, евала, ашколсун, машала, браво, супер ..........брей жена збъркала си си занаята да знаеш.  thumbsup
 За марката Бебевита, оня ден с Тони докато вършеехме из Пигиса и избирахме пюрета колегата дистрибутор на Хип беше там и си правеше заявка. Оказа се че фирмата им дистрибутира и Бебевита. Каза че марката била много добра с качеството на Хип, но с доста по-прилични цени. Та аз за сега съм се ориентирала към Сънвал ( малък им е асортимента за съжаление) и към Бебевита.

# 89
Добро утро и от нас с Гоги!

Стига само съм се оплаквала от него - днес ще го похваля - спахме до 08 ч, само с 2 хранения през нощта newsm44 Сега се гледаме двамцата, че жегата имам чувство че изобщо не ни оставя, цяла нощ беше ужасно топло, снощи бяхме до 21.30 навън и беше много лепкаво.
На обед ще стане ясно, ама май ще ходим в Тюленово за 1 вечер, така че ще се топнем в моренцето май, ама да не се радвам предварително, ако ли не - утре ще искам да прескочим до Албена, че и аз искам   grinning039

Щях да ви питам - Гоги почти отказва да суче от дясната ми гърда, само реве и се сърди на нея, в резултат на това няма никой вътре, а лявата е двойно по-голяма  #Crazy Разликата в гърдите се забелязва от км, да се притеснявам ли или е нормално  newsm78 Имам чувство че се храним само от 1 гърда.

Честита месечинка на всички бебоци - големи да порастнат и много да слушат мама и тати!!!

Хайде чао засега от нас и хубав ден на мами и бебета!

П.С. Пети, столчето, предполагам че ще пристигне в понеделник, най-късно във вторник във Варна, което значи че един ден по-късно ще е в София, вие кога пътувахте за Варна?
Ох, нямам търпение да дойде и нашето, аз определено повече се радвам от Гоги, дано само да му е удобно и да му хареса  Peace

Гея, снимките са страхотни  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт