Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се затопля млякото за бебето?
Как да науча бебето си да не яде през нощта?
Какво да правя, ако лекарят ми предлага цезарово сечение, но не съм съгласен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се затопля млякото за бебето?
-
Как да науча бебето си да не яде през нощта?
-
Какво да правя, ако лекарят ми предлага цезарово сечение, но не съм съгласен?
-
Как да отбия бебето си от нощното хранене?
-
Как да се подготвя за цезарово сечение, ако лекарят ми го предлага, но не съм съгласен?
Та сега съм се видяла в чудо кой ще ме гледа тези 2 месеца, къде ще ми записват тонове и т.н.
Важното е ние да се занесем в крайна сметка 
Тия доктори могат да те вкарат в такова приключение понякога

Смисъл, че бременността се смята от първият ден на последният цикъл (40 седмици), но бебето се счита, че е "създадено" две седмици по-късно

Гледахме и кръвния поток, плацентата е започнала да се качва, и водите са ми в норма. Ходих да се видя и с педиатър за бебо, една позната ми препоръча и вече си имаме и педи 

Питах го- слънчице, къде е майка ти? То плаче и нищо не може да ми обясни. Хванах го за ръката и влизаме в градината. Помислих, че учителката му не е разбрала, че е излязъл. Но като не знам коя група е и дали изобщо е от градината дете?! Насреща ми една сестра- обяснявам й-тя пребледняла му казва- Тихомирчо, защо си сам? Оказа се, че е в същия павилион с моята дъщеря, но на първия етаж. Детето ме стисна здраво за ръката и не ме пуска. Докато извикат учителката го прегърнах и той милия ми показва краката си- целите в рани и пришки и през плач ми казва- те не ми купуват нови обувки, а пък тези и показва старите ми правят рани.