За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 70 100
  • 781
  •   2
Отговори
# 285
Magarence, нещо много точки ми се виждат Thinking И ние преправяхме инсталацията - някои точки местихме, други - слагахме съвсем нови, кабели за бойлер, инернет, телевизия и прочие... Общо взето опасахме апартамента с тоци отвсякъде:))) Обаче майсторът ми изброи около 50 точки на 100 квадрата. А колко пари ти искат на точка?

Да, и на мен ми се виждат прекалено.. Twisted Evil
И при мен беше така - само че кабелната и нета сами си докараха кабела.. newsm78
Искат ми по 12 лв за точка, а през цялото време когато питах за цената - ме уверяваха, че няма да е много..Последно каза: няма да е повече от 400 лв.. - и изведнъж - 2000 лв.. #2gunfire

# 286
  • София
 #Crazy Това е някаква абсурдна цена, магаренце!!! На мен ми излезе 560 лв цялото нещо! Защо не смениш майсторите или те вече са свършили работата? Ох, то и аз колко си напатих с майстори, ама... Още малко остана, стискам зъби и се моля всичко да свърши по-скоро. Вече не съм толкова придирчива и към разни недостатъци в изпълението, както бях в началото. Само да ми се махнат най-накрая от къщата #2gunfire

# 287
  • Шумен
 Shocked Леле момичета за какви цифри говорите само за ел. инсталацията. Аз нея не съм я вкарвала бюджета даже.  Mr. Green После ще се озъбя като ми заявят такива суми.
Сега се пъна на цената за обръщане (измазване) на прозорците. Дават ми цена от 12 лв./л.м. с включени м-ли и 5 лв./л.м., материалите от мен. Я кажете как са тези цени и струва ли си да се занимаваме да ходим да купуваме м-ли и да плащаме само за труда?

# 288
Сега погледнах в мойта сметка до момента - в единия случай ми ги смятат по 8 лв, с вкл материали, а в другия -когато обръщането е с гипсокартон - по 11 лв. с материалите..

# 289
Здравейте, мен ме вълнува следното нещо.
Заради спирането на топлата вода трябва да включим бойлера.
За последно работи до преди няколко месеца, и го спряхме защото издаваше странно жужене, все едно има някакви проблеми с тока. Веднага го спряхме и не е пускан до днес.
Днес го включих за малко и го нямаше тоя шум, после го спрях, обаче ме е страх да не стане някаква беля. Бойлерът е купуван баща ми и преди малко му звънях да го питам и той каза, че няма да гръмне, защото имал някакви защити. Обаче мен си ме е страх. Tired
Дали е възможно да се е оправил от самосебе си, или може би проблема е бил малък? newsm78
Знам че е глупаво тук да питам, съжалявам.  bouquet

# 290
Оф, не мога да ти дам съвет, но и аз много се страхувам от бойлери. Ако ще се успокоиш донякъде, просто го изключвай при къпане. А най-добре викни някой специалист. Бойлера ако е в гаранция все още, направо се обърни към магазина.

# 291
  • Шумен
При моите родители бойлера също така "жужи", когато се включи. И аз го изключвам при къпане. Страшничко си е.  Confused Свекър ми каза, че се получава така от натрупания варовик. Все пак да си по-спокойна питай и някой разбирач.

# 292
За варовика не се бях сетила. Нищо не пречи да го почистите и да видите тогава как е. Впрягай мъжо в действие Mr. Green.

# 293
Най-после си намерих местенце да попитам, че доста рових, но не намерих инфо от потребители, а само от вносители и производители...Та, какво мислите за тези печки?Някой има ли лични впечатления?И размерите ме вълнуват много.Предварително благодаря!

# 294
Благодаря за отговорите.  bouquet
Снощи се престраших и го пуснах, нямаше го този звук. Цяла нощ си работи, даже сутринта се къпах, всичко беше ок. Самият бойлер се намира в килера ни, а банята е до килера, така че докато се къпем, няма как да попадне вода при него.

# 295
Най-после си намерих местенце да попитам, че доста рових, но не намерих инфо от потребители, а само от вносители и производители...Та, какво мислите за тези печки?Някой има ли лични впечатления?И размерите ме вълнуват много.Предварително благодаря!

Понеже питаш какво мисля, та да ти кажа Laughing. Аз за продукт от този и подобни сайтове, толкова пари не бих дала Naughty. Изключено е.

# 296
  • Шумен
Сега погледнах в мойта сметка до момента - в единия случай ми ги смятат по 8 лв, с вкл материали, а в другия -когато обръщането е с гипсокартон - по 11 лв. с материалите..

Magarence благодаря ти за отговора. Ще се радвам и друг ако се включи с инфо.  bouquet

# 297
Пак аз, ама вие сте ми спасението. Hug
Не са спрели топлата вода у нас все още, някой да има идеи кога ще стане това, да няма неприятни изненади накрая? Close
Говоря за Белите брези.
Благодаря предварително.

# 298
  • София
Някой скоро да е ползвал майстор за лепене на тапети или да знаете приблизителна цена на услугата? Мерси предварително  bouquet

# 299
  • София / Пловдив
Помагайте!
Купих си страхотна тениска - памук с ликра. След първото пране се появи дупка най - отпред  Confused Явно има пропуск в нишките.
Пробвах да я зашия с конец - много си личи, защото материята е тънка и е грозно. Опитах и с нишка от тънък чорапогащник, същата работа.
Имате ли идея как да скрия дупката, поне пришитото да не личи?
Мислех да залепя нещо отгоре, но се чудя какво и с какво лепило? Как е най - удачно да го прикрепя?
Проблемът е, че върху тениската си има ситни камъчета и много трудно ще намеря нещо, с което да се върже.

Общи условия

Активация на акаунт