Клюки(щастлива,тъжна днес) 4

• 11 634
  • 230
  •   1
Отговори
# 180
Честито на щастливите майки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не съм, знам, че с Георги ще бъдете много щастливи... повече от сега! Че той ще е умен, весел и безгрижен, а ти... ще имаш поводи за гордост. Желая му лудо детско парти, много подаръци и усмивки!

Олимпия, браво на умното ти момиче!

Аз... нямаше да се хваля, защото е много рано и т.н., обаче имам повод за усмивки и блясък в очите Heart Eyes. Ще ви държа в течение!

# 181
  • София
ООООООО, Лято, момчето ли се сети?

# 182
Не съм,да ти е жив и здрав големия човек!  Hug

Олимпия,честита студентка!   bouquet

Лятооооо,давай подробности.И кажи за кучето.  Laughing

# 183
Олимпия честита студентка!   bouquet Hug  bouquet
Когато мен бе бяха приели  още на първо класиране полудях от радост... но  като погледнах  майка ми .....Ми тя се радваше повече от  мен ... И  с теб ли  е така?

# 184
И аз черпя!
Дъщеря ми е приета на първо класиране 'Архитектура"! newsm44
Честито!Да ти е здрава и  да успее в живота!Дай Боже всекиму такава радост!

# 185
Да ви почерпя - днес моето момченце става на цели 5 години!

Да ти е здрав малкия сладур и да расте за гордост на мама nbirthday smile3510

# 186
Честито на малки и големи!  bouquet

# 187
Пак изчезнах от хоризонта за 3 дена и вие сте изписали доста! Hug
Не съм,да ти е живо и здраво детенцето,много късмет,щастие и щастливо детство на порасналия вече мъж!

Честит празник и на теб!

Олимпия,честито и на теб!Пожелавам и само успехи! Hug

Прочетох това което сте писали докато ме нямаше.Какво пък ме пита как съм.Ами как да съм.отидох уж на почивка,за да се махна от тук и да не мисля за господинчото,но уви.Стана точно обратното.изнервих се допълнително.Щеше ми се и той да е там с мен.Звънна ми,аз затвори.Не съм готова да говоря с него.Ще го преживея.Само ми трябва малко време.Тази вечер ме караше да излизаме,но се оказа че няма кой да гледа малкия и за това ще си седя в къщи. Rolling Eyes

Вени не съм способна да коментирам случилото се с теб.До толкова съм блокирала,че понякога даже си забравям мисълта.За това само ще те гушкам и ще следя мълчаливо отстрани! Hug Hug Hug

# 188
Не, не е момчето.
Имаме чисто нов главен герой във филма. Повече не казвам.

# 189
Баси, от къде толкова Свободни мъже около вас бре? Laughing
Да не сте се вкарали в някой сайт? Laughing
Аз днес съм необяснимо тъжна де, за да съм по темата....

# 190
  • София
пенелопа, надявам се да не съм аз причината за тъгата ти!

# 191
Пенелепо,да не е задължително да са свободни?  Mr. Green
(в кръга на шегата,де)

# 192
Пенелопа, защо си тъжна ???/
Аз до преди малко бях много разстроена - но заради шефа ми , който страшно много ми крещя за нещо , което нямах  вина . Просто аз му бях отдушника. Много ми  стана криво ...но вече ми мина !!!  Peace

# 193
Амииии, уффф, освен, че съм в труден период, както финансов, така и емоционален, замислям се и за здравословен.Чакат ме прегледи.Раково диагностицирана съм, март минах курс лъчетерапия.Детето трябва да водя на очен, има тя вродена една малформация, която трябва да се проследи.Малката е кълбо от нерви и се е вкопчила в мен като пиявица.Аз съм в нещо като унес, транс, не смея да задвижа нищо.Чакат ме изпити, че от работа и тичане на 4 такива ме скъсаха, та съм на поправка септември и не мога да се мотивирам тези дни да седна да чета.
И т.н. и т.н. да не продължавам, че е Много просто.Имам нужда от потапяне в локвата и едно питие просто.

# 194
Амииии, уффф, освен, че съм в труден период, както финансов, така и емоционален, замислям се и за здравословен.Чакат ме прегледи.Раково диагностицирана съм, март минах курс лъчетерапия.Детето трябва да водя на очен, има тя вродена една малформация, която трябва да се проследи.Малката е кълбо от нерви и се е вкопчила в мен като пиявица.Аз съм в нещо като унес, транс, не смея да задвижа нищо.Чакат ме изпити, че от работа и тичане на 4 такива ме скъсаха, та съм на поправка септември и не мога да се мотивирам тези дни да седна да чета.
И т.н. и т.н. да не продължавам, че е Много просто.Имам нужда от потапяне в локвата и едно питие просто.
А бе жена , от туй що прочетох направо си казвам ,. че едно питие няма да ти стигне , направо си достойна за поздравленивя - ВСЕ пак успяваш да се  справиш , па макар и трудно!!!  Hug  bouquet Ти си голяма БОРБА  беее Simple Smile  Peace
Аз също съм раково диагностицирана ( но моето  е по-различно доста от  твоето - нямах такива терапии )  newsm78 Аз усещам че ти си човек с вдигната  глава , не я навеждай точно сега пред тези  изпитания!! Naughty Stop
За какви изпити имаш да  четеш ?
Не задвижвай нищо  де ....задвижи се ти .... НО ПО ТЕЧЕНИЕТО с питие  Wine Glass Drunk

Общи условия

Активация на акаунт