Клюки(щастлива,тъжна днес) 4

• 11 637
  • 230
  •   1
Отговори
# 165
Пате, то не идеше реч да ги запознавам, а просто да знае за да не го разбира от други, ама тая идея с РДто все повече взе да ми харесва! 
Ами така де? Laughing Няма да го криеш човека!

# 166
И ние имаме рожден ден в петък и БНД като се е развихрил. Иначе за пари за празнуване хич и не иде реч. Така ми е взел страха че не му и искам. Той и така беснее, направо незнам как ще се спасявам. На моменти си мисля че ако отиде на психиатър със сигурност ще го освидетелстват.

# 167
Лято,мъжееее,мъжеее....Не за седмица,а още на следващият ден са ни прежалили.Въпреки че има и друго.За да не са все мъжете виновни,какво трябваше да направи човека?Да стои и да плаче ли?И ти не направи това,нали?
Гадно е,но все пак никой няма време за губене.
А какво стана с баткото с маслиновоте очички?

Не, не съм искала да стои вкъщи и да плаче, но три дни след нашата раздяла да има връзка, в която е щастлив, незнам защо, но малко в повече ми дойде. Не се оплаквам, написала съм си в сърцето "Край" и се опитвам да не ровя. Трудно ми е да се преборя с навика, прекарала съм време с тоя човек, свикнала съм да бъда обвързана, а сега свобода, свобода, свобода... чак незнам какво да я правя.
И аз не си стоя вкъщи, права си. Животът предлага достатъчно забавления и без мъж. Ето, тази вечер ще ходя на концерт на N.O.H.A. Не се оплаквам, няма и от какво.
А момчето с маслиновите очички нещо се бави. Ще видим каква ще е развръзката в крайна сметка.

# 168
Лято,мъже са,какво да ги правиш....Пък и щастлив?На теб ли ти го каза?Кой тръби на ляво и дясно,че е щастлив?По-скоро ми прилича на някаква показност.Нещо от сорта:"И без теб мога да си прекарам страхотно,не си единствена".Нали знаеш,че винаги крещим това,което не е истина...

# 169
Ама ....как така  3 дни  след вашата раздяла ???? И щастлив на всичко от горе  - за три  дни - цяло щастие бреййййй  newsm78 newsm78
Нещо не мога да  схвана цялата ситуация
 baby_neutral

# 170
И аз не мога.
Обаче няма и да го мисля.
Занимавам се с по-полезни неща: избирам си куче Heart Eyes

# 171
  • София
Лято, нали ти казах, че мисля, че момичето е било вече на хоризонта, когато сте се разделили. може би за това са били приказките за необвързването.
Филм - направо сапунка е нашето. Мисля да пробам идеята на някоя телевизия да си направят сериалче! Laughing

# 172
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 И аз мисля, че момичето вече е било на хоризонта, не го мисли повече!  Hug
 Вени, пускай един сценарий и сапунките пасти могат да ядат - сигурна съм!  Grinning

Баща му на Георги вчера не се обади (ама и аз не му се обадих този път, няма да му се моля я) и гаджето ще дойде на РДто. Тъй де, ако БНД се появи да види с кого излизам, няма я да го държа в неизвестност!  Whistling

# 173
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Да ви почерпя - днес моето момченце става на цели 5 години!

# 174
Да е здрав,умен и щастлив! И ти покрай него!  bouquet

# 175
Не съм да ти е жив и здрав малкия сладур и много да те радва  Hug
Това за мама

# 176
  • София
Да ти е жив издрав, Не съм! Много радости и поводи за гордост от него да видиш!

Вчера или по-точно снощи мъж им се изнесе, ние с Дъщеря ми бяхме на гости у една приятелка през това време, а малкия при баба си. Да видим какво ще произтече от това.

# 177
Не съм, да ти е живо и здраво, и много оперено момчето!   bouquet
Да те радва всеки ден и да те ядосва за кратичко...- през ден ....  bouquet
Да те държи за джоба разумно ...защото детето си  е умно!  Money Peace
Гордей се с детето си - то е твоето най-голямо богатство осмислящо живота ти!  bouquet  bouquet  bouquet
 smile3521 smile3521 smile3525 newsm59 newsm67 Tada

# 178
И аз черпя!
Дъщеря ми е приета на първо класиране 'Архитектура"! newsm44

# 179
  • София
Супер! браво на детето - умниче!

Общи условия

Активация на акаунт