Клюки(щастлива,тъжна днес) 4

• 11 639
  • 230
  •   1
Отговори
# 150
  • на изток от рая
Ааа, Вени, мнооого позната история. Такива думи чух от майка ми, а и все още се опитва на моменти. И аз бях кротка душица и избягвах да влизам в конфронтации, ама свикнаха и си мислеха, и бившия, и мама, че все ще им играя по свирката. Най-вече, че и този път ще му се размине. Тцъ, но пасаран!
Не щат и не щат да разберат, че съм абсолютно независима от никого, финансово също, и всичкия търпеж, който проявявам, се дължи единствено на добрата ми воля.
Всичко ще мине, правилно те съветват, живей ден за ден и ближи раните. А! И чети постовете на Лято и вземай пример за оптимизъм от нея.  Peace

# 151
А бе Вени Hug човек си идва и  с име на този Свят! Не го мисли това с фамилията - за добро или лошо си имаш моминска фамилия , друг е въпроса с отношенията ти с родителите. И тях не мисли Stop
Мисли за себе си, за детето ти !  Hug Вие сте най-важни !   bouquet
От начало майка ми не ме подкрепяше за развода - виждаше как страдам и се мъча и си мислеше , че ако се разведа ще е по-лошо , защото ще съм сама. Аз наистина останах сама с детето - но така бях абсолютно независима - от никой!!! Flutter Party
Справях се сама - с работа, квартира, дете ...Е, нямах време много за себе си , но успявах с всичко   bouquet
Родителите  ми видяха - най-вече майка ми , която не е вярвала много в мен , но баща ми ме познава  най-добре  Peace
Прегръдка силна от мен!  Hug Нищо не е толкова трудно колкото изглежда първоначално  Naughty За това ДЕРЗАЙ  bouquet Hug

# 152
  • София
О, напълно са убедени, че няма да се справям сама, щяла съм веднага да вкарам другия в къщата, а пък той само това и чакал - хитърчо! И да съм била по-прагматична и как не съм намерила веднъж някой да ме носи на ръце. Явно трябва да пусна обява, че се продавам и никой с по-малък доход от 2-3 бона на месец да не се обажда. Малко това в носенето на ръце беше странно, щото до скоро/ е, до миналия септември/ смяташе, че точно такъв съм намерила. Визирам разговора с майка си от тая сутрин.

# 153
a, подобни разговори-от едното да влиза от другото да излиза или-пускай слушалката сама да си говори.То е ясно, че така ще каже, все пак майка ти едно е виждала, пък какво се е случвало е друг въпрос.
///остава И  това да ти влияе.Е, то ще влияе донякъде-да се изнервиш, че да и викнеш, но не е драма.
Отделно-ти за къде бързаш?Бързаш ли с развода и с всичките му там простотии в стил-какво ще ти е името?Все пак се разделяте, развода е лесен на есен.Защо сега се вкарваш в подобни избързани сценария?

# 154
Вени,
освен ако майка ти не е изключително голям пич, източен философ и психотерапевт с години професионален стаж, по-добре е да има колкото се може по-отбрана информация за сегашните ти терзания и приключения. Забелязала съм, че рядко някой може да направи по-неточни коментари и сравнения от собствената ти майка.
От всичко изброено, майка ми е само изключително голям пич и нямам притеснения да й споделя каквото и да е, но от време на време ме забива в земята с неудачните си реплики. Въпреки всичко е важно да знаеш с цялото си сърце, че никой не те обича повече от нея и единственото, което тя иска е да си щастлива, спокойна и усмихната. Тази идея частично помага да простиш реакциите й  bouquet

# 155
Da, освен това и друго ми прави впечатление-ти от чий бързаш да афишираш и да тръбиш нова връзка.Не казвам да нямаш такава, казвам, че не е сериозно за връзка на месеци, без да си в развод/разведена, да се опираш и да споделяш на майка ти.Разведи се, ако си решила, пък тогава кани нов мъж.Инак е нормално за майка ти, ако до сега е смятала, че мъжа ти те носи на ръце да не разбира и да и минават какви ли не мисли.

# 156
  • София
Не бързам, тя така мисли, а разбра за връзката, защото мъж ми разтръби на целя свят тогава и се сети да ги търси и да говори с тях. А сега се сещам как ме поущряваше, когато отивах на среща. Какво си е мислела тогава незнам - най-вероятно нищо или пък "нека се поразтуши детето". Но като моичкия реши да се връща дружно започнаха с баща ми друга песен. На майка ми много и влияят разни хороскопи, то и на мене де и тогава тя ходи на номеролог, който много добре се изказа за новия и тя миряса. Сега обаче сънувала сън и ходила пак при същата и тя и казала точно противоположни неща за него. Обяснила разликата с това, че при сметките влизала и днешната дата. Това вчера. И в резулатт нови лекции.
Лято, майка ми не е нито едно от всичките неща, но има много кофти начин да ме мачка и го е използвала години наред, когато бях малка, а и после, докато се оженя или когато нещо не и харесва. Типична властна майка е!
Пенелопа, тя беше спокойна за мене 10 години, че съм уредена и със мъж, който ме обича и сега изведнъж..оствам сама и с някакъв....неясно какъв до мен.

# 157
Ако трябва да си честна пред себе си-реакцията и е тривиална и очакваема.10 години наистина е била спокойна и сега наистина  сервираш новина за нов, незнайно какъв.Повярвай, те са вкарани във филма точно толкова, колкото и ти.Родителите ти де.Нормално е и те да се лашкат в крайности и да намилат.И да търсят кусури, вместо да се хванат за едно-ама да е хубавото.Това правят всички в подобни ситуации.И самите участници и тези, с директен достъп до участниците.
Съветвам те, както и майка ти съветвам, да не ходите по врачки и гледачки.
Трябва ви време-на всички участници в драмата, за да се уталожат нещата.Не пришпорвайте така.Па хороскопи, па чудеса.Само времето ще покаже на къде ще се развие всичко.Просто трябва време да мине, да останете насаме със себе си, да се научите на хармония сами със себе си, оставили болката и обидата назад.Тогава ще можете да взимате адекватни решения и няма да се влияете от нумероложки, сънища, че дори и от това...какво ще ти е името след развода.
Аз си мисля, къде са децата в цялата тази история?Те как се справят?те какво казват?Говорите ли?Аз бях питала голямата, когато/защото бях в процес на молби да ни освободи от присъствието си/ татко живее другаде-къде би искала да е-при него или при мен, как го усеща тя и какво смята, ако той не живее при нас.Общо взето не полуюих кой знае какъв отговор, защото детето все още не бе посадено в такава ситуация. Thinking

# 158
  • София
Дъщеря ми отдавна е казала какво мисли по въпроса за раздялата, още когато ме съветваше да поставя вече на баща и въпроса ребром и да се изнася, че и писнало да ме гледа нещастна и да плача.
За другото си права и се надявам да стане точно така.

# 159
Дъщеря ми отдавна е казала какво мисли по въпроса за раздялата, още когато ме съветваше да поставя вече на баща и въпроса ребром и да се изнася, че и писнало да ме гледа нещастна и да плача.
За другото си права и се надявам да стане точно така.
Вени , много е болно за децата , когато виждат  майка си да страда.... За това възраст няма - и малкото детенце ще се разплаче ако  майка му плаче!  Cry
Пак ти казвам - МИСЛИ за себе си ! Другото ще се нареди , но не пришпорвай , както и други те съветват ! Пенелопа е много права !!!  Peace  bouquet

# 160
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Уф, да се оплача и аз. На Георги РДто е утре и трябваше днес да подготвя разните му там почерпки, шапчици и тн. За тая цел БНД беше обещал да даде пари и да ме кара по магазините, ама йок! Вчера се разбрахме, а днес ни вест ни кост! Ша зема да си поканя гаджето на РДто и така да му съобщя добрата вест (това в кръга на шегата).

# 161
Уф, да се оплача и аз. На Георги РДто е утре и трябваше днес да подготвя разните му там почерпки, шапчици и тн. За тая цел БНД беше обещал да даде пари и да ме кара по магазините, ама йок! Вчера се разбрахме, а днес ни вест ни кост! Ша зема да си поканя гаджето на РДто и така да му съобщя добрата вест (това в кръга на шегата).
ууу...как се отърва  твоя БНД  #Cussing out искат му парички и той се прави на изчезнал Mr. Green

# 162
Здравейте и от мен!
И нашето моренце завърши за огромно съжаление.

Стелс,Снежка е голям сладур!Много готино таралежче.

Лято,мъжееее,мъжеее....Не за седмица,а още на следващият ден са ни прежалили.Въпреки че има и друго.За да не са все мъжете виновни,какво трябваше да направи човека?Да стои и да плаче ли?И ти не направи това,нали?
Гадно е,но все пак никой няма време за губене.
А какво стана с баткото с маслиновоте очички?

Вени,в страшен филм си се вкарала с тези врачки и хороскопи.Вземи я запознай майка си с този мъж,за да не ходи да пита непознати за него,а да си изгради тя свое собствено мнение.Някой беше написал,че майките понякога са най-лошите съветнички,почти подкрепям.Защото са болезнени директни и в опита си да ни защитят ни нараняват ужасно много.

За гаджетата и запознаването с БНД  newsm78 За какво е нужно това?Пак зависи от ситуацията и в какви отношения сте с него,но точно в моят случай не смятам за необходимо изобщо да го запознавам с личният си живот.БНД изобщо не участва във възпитанието и отглеждането на детето,така че и по този показател за запознаване с някое гадже гори.

# 163
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Пате, то не идеше реч да ги запознавам, а просто да знае за да не го разбира от други, ама тая идея с РДто все повече взе да ми харесва! 

# 164
Пате, то не идеше реч да ги запознавам, а просто да знае за да не го разбира от други, ама тая идея с РДто все повече взе да ми харесва! 
И хоп си  се навила ...нали?... Heart Eyes
Ама ...чакай малко де ... БНД трябва да разбере  някой  ден ...  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт