Клюки(щастлива,тъжна днес) 4

• 11 643
  • 230
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Лято, аз пък подозирам, че човека вече е имал едно на ум, когато сте се разделяли, т.е. новата вече е била на хоризонта.

# 136
Незнам дали тук му е мястото, но искам да кажа че много се радвам на всички майчета във форума, които след горчивият опит с БНДто са срещнали и имат стойностен човек до себе си и не са сами.
Това ми вдъхва надежда че един ден и на мен ще ми се случи...ако престана да мисля негативно де...

Тези дни ми е едно такова ...никакво... противно на всичките ми нагласи, все пак отидохме на почивка с нашето БНД и си изкарахме супер...е и какво? Сега ми е още по-криво че пак сме сами. Така съм се оплела в собствената си мрежа че няма излизане  ooooh!
Пожелайте ми да съм по-мъдра  Praynig

Прегръдка на всички  bouquet

# 137
Лято е добре бе, не я мислете.
Ама то как да не е добре човек през лятото, като живее на брега на морето... и аз така мисля за човека - хубаво, че не се стигна до по-сериозни решения, съжителства и прочие. Е тогава щяхте да ми четете сълзливите постове, написани в моменти на депресия Simple Smile.
Оказа се, че и на мен след раздялата ми олекна, значи всичко е точно. Ще почерпя по случай новопридобитата свобода, обаче другата седмица, че се увляках с шопинга напоследък Laughing

Поздрави на всички!

# 138
*Alma*, на мен пък реакцията ти ми се струва съвсем нормална. Все пак ти за момента си сама, емоционално нестабилна си и е съвсем логично да те дразни това, че човека е с друга. Не е задължително ревността да е продиктувана от любов и тн. Нормален човек си и не ти е приятно, че този с когото спиш в момента си има и др, пък ти си нямаш. Ако не я беше видяла, а просто знаеше, че я има щеше да е друго си мисля аз. Не се коси и смообвинявай излишно, ще ти мине. Радвай се, че си емоционална и въпреки всичко което си преживяла все още си готова на силни чувства.  Hug

stels-bels, то и моето сигурно ще направи така  Shocked, ама мен ме притеснява да не му дойде в повечко. Ама де да знам, ако ми щукне като го видя ще му кажа, пък да видим.
И за мен реакцията на Алма е съвсем нормална продиктувана от  състоянието , което  е в момента - Алмаааа.... успокой топката полека ... и ще се стабилизираш в мислите си , защото сега си като пате  в калчища... Ти си имаш чувства  към Х .... и за това. Анализирай себе си и държанието си но на спокойствие !!!  Hug  bouquet Peace
Не съм   bouquet както и да го направиш твоя ще е  Shocked Shocked Когато и да решиш да  му кажеш резултата ще е  Shocked Shocked, просто трудно приемат , че можем да си намерим мъже защото  малко или много  са ни чувствали като тяхна собственост и боли когато ти вземат нещо твое.  Mr. Green Кажи му и не отлагай , за да има време да  мисли , анализира , разсъждава ( ако може де  Mr. Green ) за да приеме фактите!!!   bouquet Hug

# 139
Незнам дали тук му е мястото, но искам да кажа че много се радвам на всички майчета във форума, които след горчивият опит с БНДто са срещнали и имат стойностен човек до себе си и не са сами.
Това ми вдъхва надежда че един ден и на мен ще ми се случи...ако престана да мисля негативно де...

Тези дни ми е едно такова ...никакво... противно на всичките ми нагласи, все пак отидохме на почивка с нашето БНД и си изкарахме супер...е и какво? Сега ми е още по-криво че пак сме сами. Така съм се оплела в собствената си мрежа че няма излизане  ooooh!
Пожелайте ми да съм по-мъдра  Praynig

Прегръдка на всички  bouquet
Арлена ....май не те разбирам нещо ... newsm78 Ходиш на почивка с БНД??? newsm78
Ако е така ....ей сега наистина ме хвърли  в размисъл  newsm78 newsm78 newsm78

# 140

[/quote]
Арлена ....май не те разбирам нещо ... newsm78 Ходиш на почивка с БНД??? newsm78
[/quote]

Ами да, в стил "заради детето", че да е и с двамата. Бях се зарекла че няма, но ...успя да ме убеди.

# 141
  • на изток от рая
Лято е добре бе, не я мислете.
Как да не те мисля, бе!  Laughing
Харесва ми начина, по който гледаш на нещата, трябва да поработя върху моя. Искам да бъда оптимистка като теб и да не съм толкова недоверчива спрямо мъжете.
Сигурна съм, че скоро ще се похвалиш с нещо ново в живота ти.  Peace

# 142
Абе и аз си минавам през своите дупки, недей ти така... хубавото е, че рядко ми се случва и е толкова краткотрайно състояние... че въобще и не прилича на депресия.
А пък в случая - щом сме спокойни, не съжаляваме и продължаваме и двамата напред - не е било това любовта. Екстра, ще минат месец-два, ще претръпнат и малкото останали сантименти и ще пием кафе и ще си разказваме на кого какво се случва. 100% съм сигурна.
Новото и аз го чакам, сезонът ме предразполага, настройката ми е такава. А да си недоверчив не е непременно лошо, аз пък твърде много идеализирам хората и после се разочаровам, че не са покрили собствените ми въображаеми представи Thinking, един вид сама си го правя. Емоционално нестабилна съм, бившият ми приятел все повтаряше, че съм луда Crazy и слава богу, че с неговата емоционална обраност, щяхме да заспим от скука!

# 143
[/quote]

Ами да, в стил "заради детето", че да е и с двамата. Бях се зарекла че няма, но ...успя да ме убеди.

[/quote]
Мое мнение , но не бих отишла на почивка с БНД заради детето!
Достатъчно е че му върша услуги , от време на време и пием кафе докато се разбираме я за детето , я за другите  неща , с които съм поела ангажимент ( който разбира се се плаща  Money) ... Но наистина не разбирам , чак пък почивка  newsm78 #Crazy.... Отида ли с него , занчи не сме разделени!  newsm78 Явно вие двмата имате съвсем други отношения .... но вие си решавате   bouquet

# 144
  • София
Снощи вече загубих всичко - родителите ми вдигнаха ръце от мен, брат ми явно също, защото той винаги застава зад майка си. Явно, когато съм добро дете и слушам всичко е ок, ако проява собствено мнение съм грешна и тяхното разочарование. От дете ме смятат за слабохарактерна и сега затвърдих мнението им. Незнам дори каква фамилия да имам след развода - мъж ми не м дава неговата, моминската ми явно неподхожда вече също. А незнам да има практика при развод да си измисляш нова...! Боли много, да те изоставят най-близките ти хора, май боли повече и от това да те изостави любимия. повтаря се история от преди 15-тина години, когато искаха да скъсвам с едно гадже и единствения ефект, който постигнаха беше, че връзката ми продължи две години. Насила поддържана. И напук. Сега ефекта е, че вече не искам нито да виждам мъжа си, нито да говоря с него, нито да ми пише в скайп или СМС-и.
Ще те помоля от тука, щото така или иначе ще прочетеш - довечера няма да бъдем с Лора в къщи - моля те като се приберем да си се изнесъл! И благодаря за всичко, което ми даде и отне с лека ръка. Целия ми живот! Всичко!

# 145
Ох, ВениHug

# 146
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Щях да пиша нещо друго, но ще оставя само това - Вени,  Hug. И това ще мине, и всичко ще се нареди!   bouquet 

# 147
stels-bels, не съм казала че извърших най-умното нещо на света   Rolling Eyes
кога ли ще ревна пак във форума...абе...

Вени    Hug
Знам какво е да се чустваш предадена от най-близките. Вдигни глава, всичко ще отмине, само сила и търпение ти трябват! А вашите няма да се цупят вечно...
Важно е да постъпиш така, както смяташ за добре, животът си е твой!

# 148
Вени!Вени, Вени!!!
Имам странното усещане как в момента сте във водовъртеж.И двамата.Как ти хрумва въобще да мислиш за фамилии момиче!!Вземи се в ръце!Можеш да си върнеш старата фамилия без да питаш НИКОЙ!Какви са тези глупости!Кое не подхожда?
После, послушай ме-спри с ината.На инат не става, само хабиш нервни клетки.Остави се на течението, момиче, ден за ден ако трябва го карай, за да излезнеш от афекта си!Остани сама със себе си, реви, смей се, чети, филми гледай, каквото ти душата иска, ако щеш в една точка гледай.Но се вгледай.Вземи един лист хартия, раздели го на две и напиши от едната страна всичко хубаво, което те радва, от другата-лошите неща.Премисли дали наистина тези лоши неща са непреглътваеми.Коя страна надделява?
И да-всичко минава и заминава, но понякога нещата се объркват до побъркване.Освен това остават и спомените.В такива моменти и хубавите те натъжават.Изреви се, ще олекне, пък помисли на трезво после.
ХАйде, горе главата и мъдри мисли ти желая! Hug
ПП. не си мисли, че вашите не ги боли, и те са хвърлени в драмата сега, и те преживяват, но по техен си начин...Не ги съди толкова сурово, просто понякога така ти се струва, че света е срещу теб, а не е ...всъщност!

# 149
Вени, прегръщам те силно.

Общи условия

Активация на акаунт