Нуше поздравявам те за Новата темичка.

ПОкрай тези шофьорски курсове нямам никакво време да седна пред компютъра.Гола вода съм с това курмуване.Инстрикторът е много добър,поне аз съм доволна от начинат му на преподаване, но аз съм голяма паника и изпита по курмуване ме притеснява повече отколкото листовките.Но се надявам да не остана без книжка.
Яни успех на изпитите. аз май останах с впечатление, че преди пак се беше явявала на изпити.Какво стана тогава?Или аз нещо се бъркам?

skali4ka и на мен ми се ходи на концерта на Слави в Търново.Но моят мъж му се иска да отиде на концертите на Планета в Русе.Сега го убеждавам,че ако отидем на Слави, аз ще се съглася на Планетките.Да и призная честно съм ходила и на Слави и на Планетките на концерти по няколко пъти и като че ли на Слави повече ми харесва.Все пак има майтапи, поне преди 10години беше така.Така,че ако убедя мЪжо да отидем на концерта да се разберем да отидем заедно,а?

И аз завиждам на всички който са на морето.Времето е идиално за плаж и плискане във водата.Аз се надявам другият месец поне за един уикенд да отидем на Варна да се изкъпем в морето.Ние оцелихме градушката и гадното време с последният път.Обещавам когато отида на Варна да се обадя на Нушката.
утре заминаваме на басейн на "Рая" в търговище.Като знам каква бъчканица беше предният път сега незнам как ще е.На мен лично не ми се ходи,но мЪжо неиска да е сам с останалите от компанията.Аде приятна вечер.