Попово10

• 28 550
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • Popovo
Здаравейте! Хоп и аз да се запиша в новата тема.
Нуше поздравявам те за Новата темичка.  bouquet
ПОкрай тези шофьорски курсове нямам никакво време да седна пред компютъра.Гола вода съм с това курмуване.Инстрикторът е много добър,поне аз съм доволна от начинат му на преподаване, но аз съм голяма паника и изпита по курмуване ме притеснява повече отколкото листовките.Но се надявам да не остана без книжка.
Яни успех на изпитите. аз май останах с впечатление, че преди пак се беше явявала на изпити.Какво стана тогава?Или аз нещо се бъркам? newsm78Пожелавам ти успех! newsm10Извадихте ли медът?моите хора ходиха да вадят мед в петък.Та ще си хапна пресен медец.
skali4ka и на мен ми се ходи на концерта на Слави в Търново.Но моят мъж му се иска да отиде на концертите на Планета в Русе.Сега го убеждавам,че ако отидем на Слави, аз ще се съглася на Планетките.Да и призная честно съм ходила и на Слави и на Планетките на концерти по няколко пъти и като че ли на Слави повече ми харесва.Все пак има майтапи, поне преди 10години беше така.Така,че ако убедя мЪжо да отидем на концерта да се разберем да отидем заедно,а? Peace
   И аз завиждам на всички който са на морето.Времето е идиално за плаж и плискане във водата.Аз се надявам другият месец поне за един уикенд да отидем на Варна да се изкъпем в морето.Ние оцелихме градушката и гадното време с последният път.Обещавам когато отида на Варна да се обадя на Нушката.
  утре заминаваме на басейн на "Рая" в търговище.Като знам каква бъчканица беше предният път сега незнам как ще е.На мен лично не ми се ходи,но мЪжо неиска да е сам с останалите от компанията.Аде приятна вечер.

# 16
Мама Веси преди бяха предварителни изпити,сага са редовните.Сега не съм се предстваила толкова добре по история Embarassed.Ще видим до няколко дни какво става и с българския.Може и да размина правото Sad.
Мед извадихме,ама няма толкова,колкото миналата година.Ама си отядохме на мед със "дъвка"(разбирай восък).

# 17
Ама с оценката от предварителните не можеш ли да кандидатстваш?

# 18
Мога,ама и тя мако ниска иде.

# 19
ПРИВЕТ ОТ ГАБРОВО Laughing

Ние сме добре. Преди малко станахме, ще пием кафе и ще тръгваме към Боженци.

Краси, Диде, оправихте ли багажа за морето?
Нуше, каго ще пътувате за Попово?

Приятна почивка на всички Laughing

# 20
 Hug Kriss,много ти е срамежлива щерката Simple Smile Голяма сладурана е ,днес се засякохме на сезоните с нея  Simple Smile

# 21
КАЛИЯ , днес в 17,20 пътуваме. Надявам се утре вечер да се видим с теб  LaughingЩе си взема лаптопа , но няма да имам нет, освен да се джойна към някой, ако не си е сложил парола  Rolling Eyes Затова най-добре утре като пристигнете се обади Simple Smile
Ако има някой желаещ тия дни за басейна да се присъединява към нас с Калия Simple Smile
Приятно моренце пожелавам на Краси и Дидка  Grinning  И много,много снимков материал Simple Smile Да пийнете по едно  mojito заради мен  Grinning

mama_vesi , теб вече ще те санкционирам, ако не ми се обадиш, когато сте тук  Grinning
евала на skali4ka докато пристигнаха и се обади  Hug Изкарахме си много добре, децата се набесуваха Simple Smile Жалко е ,че беше за малко...но другия път повечко  Laughing Ох, имам и снимков материал трябва да ти ги пратя Стелка Simple Smile
Отивам да дооправя багажа ,че Ванко вече няма търпение да тръгваме , а вънка не се диша  Shocked

# 22
mama  mila, незнам  защо така   в  началото е  многоо трудна Ивайличка, това с  нея  е  моята   майка, как  бяха, слушаха ли се или огласят  "Сезони"  Mr. Green
мама  на Ванко,  ами тя  Красито е  в Габрово, ще  женят  братовчедка и, поне  една  седмица  по  моя  информация  ще са   там  Peace  за коктейлите  ще   пийнем  и заради вас  Peace

# 23
kriss`, ааа няма да са 1 седмица там. Отказаха се от тази идея , утре се връщат Peace В събота сутринта ще пътуват за сватбата и вечерта се прибират като свърши тържеството  Grinning

# 24
сори,  това е нещо ново  Crazy

# 25
# 26
  • 7800
...евала на skali4ka докато пристигнаха и се обади  Hug Изкарахме си много добре, децата се набесуваха Simple Smile Жалко е ,че беше за малко...но другия път повечко  Laughing Ох, имам и снимков материал трябва да ти ги пратя Стелка Simple Smile
...

Другия път няма да вземам мрънкащия си мъж и децата ще се наиграят на спокойствие.  Mr. Green

Ще чакам снимки.

# 27
# 28
Честита нова тема!

И за да не е съвсем спам, пускам малко снимки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=401900

# 29
cybercat,изглежда невероятно.ако решиш един ден да прибираш малката в  България,няма да можеш.

Общи условия

Активация на акаунт