Отговори
# 180
  • гр.Добрич
lenka_ilenka, честит ти рожденник. И без ядене става. Simple Smile

Всеки път като търся темата и ми става смешно за заглавието. Като си представя как моя мъж жъне на масата в някое заведение и направо го съжалявам.

Весе, аз не съм подарявала нищо нито на кръстниците на сватбата, нито на другите, които кръстиха Ивчо.

# 181
Ми да го направя " Жънат в таверни ДОБРИЧки мъже, а вкъщи се пече мама с нейното дете!"  hahaha

# 182
  • Добрич
lenka_ilenka, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав, много да те радва и много парички да ти носи.
Много ми хареса заглавието ти за темата.

Ето малко снимки, за желаещите да разглеждат:

Летни снимки  от Нова Загора и влакчето в Добрич

Любимо място за игра:  Детски кът близо до нас

Сините камъни край Сливен

Карановска селищна могила

Жалко, че историческият музей в Нова Загора не приемаше посетители в понеделник и не успяхме да разгледаме находките от могилата и гробниците.

# 183
Вела, снимките от Сините камъни са супер....еееех, балкана Wink

# 184
Ленка,да ти е жив и здрав рожденика!

Вела,детския кът в Добрич ли е?

Спинки,Цоцоланке почивайте и се глезете сега ви се е паднало LaughingНали се сещате после какво ви чака!
Възползвайте се от авантата Mr. Green

Да се отчета и аз с ваксините.Днес сложихме и на Теди.
Нашия нов доктор каза,че до 30 г. са задължителни,а до 35 г.,който се натиска.

# 185
  • Добрич
Ленка , честито ти рожденник, да ти е жив и здрав  bouquet

Вела, страхотни снимки Hug

Мда, значи доктора на моята колежка не се излъгал като е казал набор 1974..
Добре, че съм по- голяма. Wink
Това означава, че трябва да се ваксинирам Thinking Crossing Arms
Хехехе, докато пиша , Мари ме изпреварила , тогава аз да не се натискам за ваксина хахахха

# 186
  • Добрич
Вела,детския кът в Добрич ли е?

Да, намира се на 5 мин. пеш от нас. Живеем в жк."Хр. Ботев", а къта е зад СОУ "Д.Талев". Жени много го харесва и непрекъснато иска да я водя там.

# 187
  • Добрич
здравейте и от мен,
относно това с ваксините,че трябва пак да се имунизират децата разбрах от вас,на мен лекарката на детето не се е обаждала,ние сме в първо ДКЦ ПРИ Петранка Николова,моето момиченце е на 4години 3месеца,а аз ъм на 27години,и от това което чета от вас май и двете трябва да се ваксинираме newsm78

# 188
  • Добрич
stani_jelkova, и ние сме при д-р Николова. На нас също не ни се е обаждала. Аз научих от бележката на вратата в детската градина, но за сега си пасувам по препоръка на хомеопатичката.

# 189

Да, намира се на 5 мин. пеш от нас. Живеем в жк."Хр. Ботев", а къта е зад СОУ "Д.Талев". Жени много го харесва и непрекъснато иска да я водя там.
Така ли,че то и на мен няма да ми е далече.Ще ми кажеш ли къде по-точно?

# 190
  • Добрич
Както казах, намира се точно зад СОУ "Д.Талев". Ако познаваш района - това е кръстовището на ул. Самарско знаме и ул. Ясна поляна. Ако нищо не ти говори, пиши, ще се разберем на лични.

# 191
  • гр.Добрич
Мари, де да можехме да се глезим. Аз като цяло нищо не правя, защото майка ми идва да ми помага, но детето е цял  ден с мен и си иска вниманието. Днес хич не се чувствах добре и накрая аз плаках и той с мене. Голяма солидарност. Взел една салфетка и като ми изтрива лицето. В такива дни много се депресирам, ама няма как.

# 192
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Kemi ! Да е жива и здрава, много успехи в личен и професионален план.  bouquet newsm59

# 193
Вела,благодаря!
Спинки,кураж!

Кеми,честит рожден ден!Много здраве,щастие и любов!

# 194
  • Добрич
Здравейте!
Честит Рожден ден,Кеми!!!!Жива и здрава!
Онзи ден и ние с Рая ходихме на лекар и ни сложиха ваксина.Чудя се дали наистина е толкова сериозно положението ,както го описа Карпузов Rolling Eyes и беше ли толкова належаща ваксината,че така ме е страх....
Искам да попитам и нещо -имал ли е някой проблеми с глисти при децата ви!????
Ние не сме на градина и се чудя по цял ден как да я забавлявам..Не съм излизала по центъра отдавна,ама то една простотия...нямаме нищо в нашия град,даже люлките са изпочупени,а бяха по новички поне те..
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт