Отговори
# 195
Креми, честит рожден ден! Да си жива и здрава, щастлива и много обичана!

# 196
  • Добрич
Креми, мила, честит рожден ден!!!

спинки, не си вменявай чувство за вина заради неразположението си. Peace Не остана много!

Цоци, как си днес?

# 197
  • Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КРЕМИ! С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОООГО ЛЮБОВ!

Спинки, както е казала Анушка, не остана много, а като видиш двете слънчица, всичко ще е наред Hug

# 198
  • Добрич
Благодаря ви, мили момичета  Grinning
Ето почерпка от сърце:

# 199
  • гр.Добрич
Малееее, каква софра. Тъкмо не съм яла още. Нападам и няма да питам за рецептата. Laughing

Кеми, честит рожден ден!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, благодаря за подкрепата.

# 200
  • Добрич
Spinki, Ивчо е проявил голямо съчувствие, милия  Peace
 Горе главата, мисли си, че добрите моменти и тези, които си заслужават усилията са много повече от лошите   bouquet На всичкото отгоре си имаш най-голямото съкровище, което ще те помилва и ще ти изтрие сълзите, дори без да пита "защо"  Hug

# 201
Честит рожден ден Креми!

# 202
Ехаааа, Мохитото се превръща в традиция Mr. Green

# 203
Честит рожден ден Креми!

Благодаря за поздравите  Hug

# 204
Честит рожденден Кеми, пожелавам само щастие , защото то е последствие от всичко останало

И аз малко да се оплача, в събота ще правим именуване и ден-ден на дъщеря ми, и от три дни несъм спряла да чистя, пера, гладя, пазаря и незнам си какви още глупости   Cry Cry Cry....  Искам вече да е събота Cry, но само събота , и неделя. че гостите ще си ходят в понеделник и пак наново-ЧИСТЕНЕЕЕ   Cry Cry

А за подарък на кръстниците и аз съм чувала, но ние няма да купуваме

# 205
iyaneva,искам проблеми като твоите Mr. Green

Момичета аз изчезвам за седмица.Влизаме с Ивка във Варна в болница да си лекуваме бактериите Sad
Положението вече е доста по-сериозно Cry Има възпаление на пикочния мехур и задържа вода във легенчето на единия бъбрек.
Оставям в къщи в къщи двама мъже и половина,като половината всъщност е 1/4,че нали Теди  е с една ръка Cry

# 206
  • гр.Добрич
Мари, май дълго ви мъчиха тези бактерии. Дано да се повлияе добре Ивка от лечението. Hug

# 207
Кеми-честит рожден ден и тук , мила!Много здраве , щастие , късмет и успехи!
Спинки - насълзих се от постъпката на Ивчо.И на мен ми се е случвало да съм растроена и Гого да идва да ме гушка .Още малко , мила и всичко ще си дойде на мястото(най- вече хормоните). Peace
Цоци -не пишеш днес. Thinking
Анушка- предадоха ли ти поздрави твоите мъже?А ти защо не си се похвалила за тениса? Wink
Мари с теб сме!Дано намерят правилното лечение и да се оправите веднъж завинаги. Peace

# 208
Мари,  Hug Дано както казва Краси, да намерят правилното лечение и всичко да е ОК.
Когато бях малка, дядо като почина, баба така седеше в единия ъгъл, плаче милата и аз със нея, и и подавах моята кърпичка. Разчувствах се.... Спинки, след време дано и Ивчо си спомня като мен  Hug
Бре откак съм родила все на рев ме избива, вие с по-големите деца така ли сте? Мина вече една година и повече, аз кога ще се оправям или ще си остана ревла  Rolling Eyes

# 209
  • Добрич
Добро утро.  bouquet
Мари, дано всичко приключи при вас бързо и окончателно!!! Стискам палци!
Краси, не се хваля за тениса, защото не знам дали и кога малкият ще реши да се отпише. Wink. Нещо не се проявява до сега като много последователен в желанията си Laughing. Предадоха ми поздравите, разбира се, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт