Отговори
# 75
  • гр.Добрич
Цоцоланке, много се кефя на големите ти писания. Ние тук с по 2 изречения се разбираме. Ти как си?

Боре, не се отказваш хич. Може организация да нямаме, но Говорител - да. Laughing

Марчелке, къде изчезна, каква е тази нова работа? Надявам се като родя да си по-свободна, че си ми обещала помощ. Mr. Green

За базарите - правим сувенирчета с Коледна или Великденска тематика и ги продаваме - картички, свещници, рисуваме чаши, бутилки. Кой с каквото може, помага. Някои дават само парички, които инвестираме в материали. Други помагат в продаването. С паричките се опитваме да помогнем на децата в Дом "Дъга".

И накрая аз с един въпрос. При кой специалист водихте децата на очен преглед. На 3-та годинка е желателно да направим такъв и Карпузов сам предложи. Даде ми някакви телефони във Варна, но май съм ги затрила някъде.

# 76
  • Добрич
spinki, аз водих малкия при д-р Ананиева, тук в Добрич. Каката преди години при д-р Няголова. А малкия имаше и запушен слъзен канал по рождение, който сондирахме тук при д-р Калчева (но тя вече работи в чужбина).
Иначе, ако имам съмнения може би щях да търся специалист във Варна, имаше там една известна май се казваше Котарова, но може и да греша.

# 77
Сега ми дойде една идея, нищо че базара е далеч, аз да споделя ,че може да забравя: Може да се дадат материали на деца от дома и те сами също да направят нещо, а после на базара да присъстват 2-3 от децата, като представители на творбите си, така хората ще бъдат малко-по склонни да купуват. В повечето случаи помага теорията- нещо като не ти е пред очите не го забелязваш!

# 78
Цоцоланке, Кеми е права...Та ние сме 5-6 човека на кръст....Трудно се събират съмишленици Confused...
Много хора заявяват желание за подкрепа, а на практика малцина го спазват....появяват се, изчезват...колко сме я дъвкали тази тема...Керванът си върви, кучетата си лаят...

И все пак мен ме бройте.
Почвам да се чувствам виновна, че не дойдох на последната среща  Rolling Eyes
Ленка, не става въпрос само за срещите, макар, че и там има текучество Mr. Green

Знаете, че нямам нищо против да помогна, стига да имам възможност разбира се. На мен ми е приятно да излизам с хора като вас  Simple Smile

# 79
Боре, не се отказваш хич. Може организация да нямаме, но Говорител - да. Laughing

Rolling Eyes

# 80
Много, много ми е депресирано и смотано.....Така чакахме почивката ни, а сега се отказваме от нея.......Ако някой прояви интерес, ето тук съм писала повече - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414633.0

# 81
  • Добрич
Добро утро Hug

Отдавна не съм сервирала аз сутрешното кафенце , ето заповядайте  Wink

Цоци, няма как ще лежиш , тази година без почивка , но другата вече с увеличен състав ще почиваш и ще е още по-весело Hug

За СРЕЩАТА - КОГА И КЪДЕ ще бъде???Ако се разберете да е днес, ще може ли някой да ми се обади и да ме предупреди, нямам възможност да влизам през деня в нета, то и вечер де, но все пак Tired

# 82
  • Добрич
Мама Цоцоланка, не се ядосвай за почивката, макар, че офертата е много примамлива. Ти сега също си почиваш, но у дома. Вкъщи  поне имаш обслужващ персонал, а на почивката кой щеше да иска да стои затворен с тебе в стаята? Щеше да ти е скучно самичка и да се ядосваш, че не можеш да се разхождаш заедно със семейството си. Както ти е писала didi_demi, другата година ще наваксаш.

Довечера сме на концерт на Кичка Бодурова. Предполагам, че организацията ще е по-добра, отколкото за БОНИ М. Ще гостува гръцки изпълнител и ще има балет /мисля, детски балет/. Поне времето се очертава със сигурност да е по-добро.

# 83
За СРЕЩАТА - КОГА И КЪДЕ ще бъде???Ако се разберете да е днес, ще може ли някой да ми се обади и да ме предупреди, нямам възможност да влизам през деня в нета, то и вечер де, но все пак Tired

Диди, ето за кога я предвиждаме Wink

В началото на другия месец, ще трябва да направим една среща - делова, работна, който както иска така да я разбира.

Цоци, много примамливо предложение с почивката ви...За жалост не мога да се възползвам Tired...Но ме впечатли офертата...А ти не се депресирай Hug...сега напр. ти се е паднало да прочетеш куп книги Wink

# 84
  • Добрич
Сега ми дойде една идея, нищо че базара е далеч, аз да споделя ,че може да забравя: Може да се дадат материали на деца от дома и те сами също да направят нещо, а после на базара да присъстват 2-3 от децата, като представители на творбите си, така хората ще бъдат малко-по склонни да купуват. В повечето случаи помага теорията- нещо като не ти е пред очите не го забелязваш!
iyaneva, идеята ти не е нова за нас. Осъществяването обаче, не е толкова лесно. Придържаме се също към теорията, че който предлага, той и осъществява. Защото идеи ни идват на всички, но не може да се натоварват 1 или 2 човека с осъществяването им, а с малко хора сама разбираш, е трудно. Така че, предложения и идеи приемаме всякакви, но придружени с вариант за изпълнение.
А що се отнася до по-добрата реализация, пак е спорен въпрос. Минали са много хора, чували сме думи и думи. Човекът, ако няма отношение, ако ще и Господ да дойде, все ще е тая.

Мамо Цоци, право ти е казала Борито - чети и заради нас  Hug Почивката не я мисли - всяко зло, за добро Peace

Spinki, на нас Карпузов не ни е споменавал за това и съответно аз не съм водила Ванко на такъв преглед. Но не е лошо да се отиде. Незная ти дали имаш лекар, който посещаваш, но аз определено нямам фаворит тук в Добрич. Ще кажеш, ако отидете при някой.

# 85
Водила съм Радена на очен, защото имаше лек конюктивит. С направление отидхме в ДКЦ-2 при Арнаудов.

# 86
На очен и аз  не съм водила Гого , защото не мога да преценя при кого..Но в детската градина вече три години поред идваха и им правиха изследвания на очичките някаки и на децата със съмнения препоръчваха да ги заведат още веднъж.
Цоци и на мен ми харесва офертата за почивка , но мъж ми го няма , а само с Гого не върви.Почивай повече както са ти препоръчали - ще има време за всичко после. Peace
Диди благодаря за кафето!  bouquet

# 87
Вижте какво Laughing
Да грабваме почивката на Цоцоланка Twisted Evil..По женски...Тъкмо съвпада с периода на нашата евент. среща  Mr. Green...Ако знаете само как ще си починем...еееех...
 Whistling

Какво ще кажете? Flutter

# 88
  • Добрич
А какво ще правим с децата? Моето след петък  излиза във ваканция - детската градина е две седмици в период за почистване.

# 89
Вела, моето пък - голямото е от началото на месеца в принудителна ваканция и според мен няма да приключи до септември.....

Но на въпроса ти...децата нямат място в такава почивка Crazy...все пак...ситуацията е идеална, никой не говори, че е реална Joy...малко излезе като все едно дообяснявам виц, ама хайде Wink

Понеже не вкарваш никакви емотиконки и си помислих, че сериозно питаш Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт