Отговори
# 150
  • Добрич
Mari, дано Теди да се оправи бързо  Praynig

На мен Карпузов все още не ми се е обадил за ваксинация. Питам, ами ако не ми се обади и не сложим "задължителната" ваксина, тогава какво?  Ванко ходи на детска градина, но там не съм виждала съобщение за ваксините. Може пък утре да ме сюрпризират  newsm78

Цоци, дано всичко с вас е добре, въпреки възела  Praynig Hug

# 151
Здравейте всички, какво морбили  newsm78, на нас никой не ни се е обадил.Не вярвам да са ни забраили в неделя бях на профилактичен преглед.Дано се размине, аз съм с отрицателно мнение за ваксините и винаги със страх ги слагам.
Пожелавам наистина много късмет и на двете бремеещи, да си родите три /нали трички бебета чакаме/ здрави бебенца и всичко с вас да е добре , за да си ги гледате   bouquet

# 152
Направо не знам какво да правя с тез ваксини Tired...След като реимунизацията по календар е 12 години след първия прием, не е ли логично, че лицата би следвало да имат имунитет...Защо аджеба да товарим децата пак за всеки случай...Като питах това д-ра той ми отговори, че се засилвал имунитета и била хубава ваксината Confused..Тотално съм се объркала и след като прочетох едно писмо от Министерството на здравеопазването, но тогава още епидемията не се бе разрастнала, че се издирват неимунизирани и им слагат ваксини...
Повечено ми познати не са информирани, а мен вчера доктора така ме подпали Rolling Eyes

Последното, което разбрах е, че в епидимична обстановка всички трябвало да имат по два приема, за да се считат за защитени....

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 17:06 от МамиБлю

# 153

А iyaneva май говори за имунизация на детето си. Wink

Някъде може да съм писала имунизация жместо ваксина, неправя голяма разлика между двете   Simple Smile

Карпузов ми каза, че задължителната имунизацията на 13 месеца, ще я сложим по-рано, когато дъщеря ми навърши 12 месеца, а на вратата на неговият кабинет пише 4е ваксината е задължителна за вси4ки от 1 до 30 годишна възраст.

# 154
Според статията, която цитирах по-горе:

Цитат
Във връзка с епидемичната обстановка се създава организация за имунизация на всички лица от областта от 13-месечна до 30-годишна възраст, съгласно заповед на Министерство на здравеопазването

Точно затова и аз ще ходя вдругиден, хем на детето ще сложат, хем на мен.

Вела, днес мисля, че видях твоето дете ама не съм сигурна. На стара къща си хапваше ......... няма да казвам какво, че имаме бременни мами. Не съм много сигурна обаче.

# 155
  • Добрич
Тази вечер двете с детето се спряхме до подлеза за градската градина да поговорим с госпожата му, която продава там в момента /не казвам какво/. Жени ядеше нещо друго, което също се продава по центъра. Ако си я видяла там, действително може да е била тя.  Днес беше с розова рокля с презрамки и розови чехли. На стара къща обаче не сме сядали.

# 156
Тази вечер двете с детето се спряхме до подлеза за градската градина да поговорим с госпожата му, която продава там в момента /не казвам какво/. Жени ядеше нещо друго, което също се продава по центъра.
Нищо не разбрах Crazy...Wink

А iyaneva май говори за имунизация на детето си. Wink

Някъде може да съм писала имунизация жместо ваксина, неправя голяма разлика между двете   Simple Smile

То не че има разлика Laughing Wink

Аз се чудих, чудих и отидохме при доктора, както се бяхме уговорили....Или Карпузов е много изпълнителен или положението е сериозно newsm78...В интерес на истината информацията в национален мащаб е никаква, което прави впечатление...верно, че сме амнайста дупка на кавала, но ако е така, както разправя той по селата.....

# 157
  • Добрич

Щадим бременните. Храносмилателната информация май ще мине само на лични.

# 158
Не е била твоята дъщеря, но много приличаше на нея.

# 159
  • гр.Добрич
Голяма конспирация, чак се сетих какво може да продават и да ми се прияде. Laughing

Боре, в крайна сметка сложихте ли ваксините?

Тъкмо казаха по местните новини за масовата ваксинация в областта.

# 160
Спинки, направи се на неразбрала  Laughing

# 161
Боре, в крайна сметка сложихте ли ваксините?
Да Rolling Eyes

# 162
  • Добрич
Добро утро Hug

Набързо по едно кафенце

За ваксините, нашата лекарка каза децата да ги заведа , за да им ги бият, но пък аз си мисля, че така и така ще трябва да правим изследвания на Алекс и Деми преди учебната година да им сложи ваксините края на август newsm78, то тогава дали ще има смисъл де, ако точно в момента е бума на морбилито Thinking

Лек и спорен ден на всички

# 163
Добро утро !
didi_demi , точно от такова кафе имах нужда. Hug

# 164
  • Добрич
Аз също реших да сложа ваксини на моите, в смисъл да не се чудя много-много. Wink
За дъщеря ми ще избързаме само 1 година, а за сина ми всъщност ще направим според немската схема (където втората се слага между 4 и 6 годишна възраст). Аз обаче ще си чакам докторката да се върне от отпуска, първо с нея ще говоря, имам й голямо доверие.

Голяма конспирация обаче тук с разните му хранителни продукти.. и аз започвам да ставам любопитна. Simple Smile

Благодаря за кафето!
Хубав ден на всички!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт