Отговори
# 165
Здравейте!
Дидка благодаря за кафенцето!  bouquet

Преди малко говорих с д-рката ни -трябва да заведа Гого на ваксина- да видим как ще го накарам -много е труден с излизането до центъра (не иска).
Аз ще оттърва реимунизацията т.к. 94-та карах Морбили.
Гого се нави да го заведа и на зъболекър -профилактичен преглед.Да видим дали и това ще успеем да свършим днес. Thinking
Спинки , Цоци - дано всичко при вас върви добре. Peace
Лек ден на всички!  bouquet

# 166
  • гр.Добрич
Добро утро мами

Цоцоланке, драсни 2 реда, как си?

Аз да не викам дявола, съм добре. Нещо кожата не ми стига, че корема ми расте само напред и един остър. Тези вечери въобще не мога да спя и ми е толкова нервно.

Диде, как ми се пие едно кафенце. Четох в опаковката на Гинипрала, че не е желателно да се пие кафе и чай и от една седмица съм спряла кафето.

Вашите деца нали са по-големички, не са ли карали вече дребната шарка? Или едрата беше по-разпространена. Аз засега ще се ослушвам. Не ми се иска, че на предишната ваксина получи срив в имунната система и подути лимфни възли.

# 167
Вашите деца нали са по-големички, не са ли карали вече дребната шарка? Или едрата беше по-разпространена. Аз засега ще се ослушвам. Не ми се иска, че на предишната ваксина получи срив в имунната система и подути лимфни възли.

Морбилито е било изкоренено, уж...от 15год. не е имало случаи. То се е считало за дребна шарка. Сега варицелата е едра, щото вариолата била изкоренена Thinking...Нищо, че мен госпожата в детската ме убеждаваше, че имат дете с вариола Shocked

# 168
  • Добрич
Моето дете все още не е карало никаква шарка.
Аз карах морбили през уж последната 1986 г.

# 169
  • Добрич
Моето дете все още не е карало никаква шарка.

И моето все още не се е шарило.

# 170
  • Добрич
Миналия октомври приключихме със "задължителната" варицела  Wink с малкия (беше на 4 год. и 8 месеца). Каката я изкара малко след като навърши 6 години.
Предполагам, че и аз съм боледувала от морбили като малка. Майка ми твърди, че всички налични за моето детство шарки съм карала.

# 171
Здравейте и от мен. При мен дъщеря ми изкара варицела през декември миналата година, но сравнително лесно премина всичко. Малкия все още не е изкарал никакви шарки, дори сега в неделя ни престои кръщенето му.... Simple Smile сега сме в процес на търсене на ресторант за след църквата. Между другото щях да питам вие подарявали ли сте нещо на кръстницата и кръстника (за кръщенето става въпрос) ? Rolling Eyes

# 172
Ние се завърнахме от д-р.И на двамата ни биха ваксина т.к. аз както казвам ,че 94 година съм карала морблили можело и да не е морбили а някаква разновидност на рубеола.И понеже бях 8 -ми клас и си спомням не съм имала температури и белодробни заболявания по това време -д-рката се съмнява да е било морбили.
И при зъболекъря мина добре-зъбките са здрави  , а Гого се държа супер.
Веси-ние подарявахме на нашите кръсниковци подарък, но е както се разберете.
Спинки -ние сме карали само Варицела досега. Peace

# 173
  • Добрич
Много сте ми сладки като кажете: биха и на двама ни ваксина. Ей, млади майчета, ей младост. Simple Smile

# 174
Здравейте, момичета!

Ние вчера поприключихме с ремонта - остават дребни детайли, които сега сигурно ще ги влачим до зимата, но.....и без тях функционира къщата.......И аз като непослушно дете - реших да помогна и ..вчера цял ден после лежах с болки. Днес съм по-добре, ама хич не слушам и после си патя от главата.....

За разлика от вас, аз не знам какви шарки съм карала. Знам само,че съм карала скарлатина.

Тук днес се диша и живее по човешки.

На този етап нямам нищо, което да ви излъжа друго, като си взема торбата с лъжите - ще се появя пак.....

# 175
Много сте ми сладки като кажете: биха и на двама ни ваксина. Ей, млади майчета, ей младост. Simple Smile

[/quote

Ани забравих да кажа , че нашата д-рка каза , че се бият ваксини на възраст от 13 месеца до 35 години , а не както по -нагоре четох до 30.Пък не им пречи на д-рите да си определят границите сами , знам ли.
Цоци  пази се! Peace

# 176
  • Добрич
veselina112, знам, че се дава само на кръстника/кръстницата, който/която кръщава детето. Може да е нещо символично.

# 177
  • Добрич
Ани забравих да кажа , че нашата д-рка каза , че се бият ваксини на възраст от 13 месеца до 35 години , а не както по -нагоре четох до 30.Пък не им пречи на д-рите да си определят границите сами , знам ли.
Мда, значи доктора на моята колежка не се излъгал като е казал набор 1974..
Добре, че съм по- голяма. Wink

Ей, Цоци, кротувай в леглото, не прави сега разни рискови начинания. Дано всичко е наред с теб!!!

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 15:33 от anuschka

# 178
  • Добрич
Мда, значи доктора на моята колежка не се излъгал като е казал набор 1974..
Добре, че съм по- голяма. Wink

И аз, но ще се обадя да "зарадвам" сестра си.

# 179
На нашите кръсници нищо не им подарихме  Rolling Eyes

Сега да ви черпя по едно, че мъж ми е рожденник днес

За ядене няма да слагам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт